Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
[KIT] 11:56 PM 03-05-04
KIM
又有事搵你...留意icq
YeeeSSS 12:06 AM 03-06-04
有無地下鐵(千嬅做個套)的sound track?
KIM 01:30 AM 03-06-04
作者: :
Originally posted by 瀨戶內海 :
有無地下鐵(千嬅做個套)的sound track?
有!

Originally posted by [KIT] :
KIM
又有事搵你...留意icq
做咩呀!!!仲以為KOF殺入天音館TIM!

你個問題其實已經有其他組織問過了!
NARC 10:53 PM 03-06-04
連hmv都訂唔到既cd sky會唔會訂到呢.............?
YeeeSSS 12:20 AM 03-07-04
Originally posted by KIM :

有!
我之前去佢話無......

幾多錢??
KIM 12:49 AM 03-07-04
Originally posted by 瀨戶內海 :
我之前去佢話無......

幾多錢??
為何冇呀?

loveheyhey: 要試下先知!
休止符 11:55 PM 03-19-04
想問會唔會有ketchup出過果兩隻碟賣
KIM 11:58 PM 03-19-04
Originally posted by 休止符 :
想問會唔會有ketchup出過果兩隻碟賣
有!
W!LL 12:04 AM 03-20-04
今日得閒行過KIM間CD舖~~
仲播住ENDY隻碟,播到委屈,但嘈到好似俾售賣員熄左,後播遇見~~
想問問KIM問出面既FIONA同ENDY既宣傳牌賣唔賣的....
我說認真的>O<
但如太貴的話便不用了>O<
謝謝~~
KIM 12:06 AM 03-20-04
Originally posted by 小恐 :
今日得閒行過KIM間CD舖~~
仲播住ENDY隻碟,播到委屈,但嘈到好似俾售賣員熄左,後播遇見~~
想問問KIM問出面既FIONA同ENDY既宣傳牌賣唔賣的....
我說認真的>O<
但如太貴的話便不用了>O<
謝謝~~
賣, 不過好似已經比人訂!你要就自己去SKY ORDER新的啦!
休止符 12:11 AM 03-20-04
有!
大約賣幾錢架 唔答都得
KIM 12:12 AM 03-20-04

大約賣幾錢架 唔答都得
去SKY就答得!
休止符 12:12 AM 03-20-04
去SKY就答得!
係咪有現貨先
KIM 12:13 AM 03-20-04

係咪有現貨先
好似有!
休止符 12:14 AM 03-20-04
好似有!
咁我過兩日過去...唔該KIM
KIM 12:17 AM 03-20-04

咁我過兩日過去...唔該KIM
多謝你先!

就算我地冇, 信和都一定有!
W!LL 01:51 AM 03-20-04
賣, 不過好似已經比人訂!你要就自己去SKY ORDER新的啦!
竟然真的有人都會買
thx~~thx~~搵日再上來
KIM 02:05 AM 03-20-04
Originally posted by 小恐 :
竟然真的有人都會買
thx~~thx~~搵日再上來
放在店舖外的紙牌, 大部份都有人長期訂了的(fans), 由其d人形大牌!
電車 11:50 AM 03-23-04
想問問早幾個月前出過一隻Linkin Park Live in Texas既DVD仲有無賣?
KIM 01:19 AM 03-25-04
作者: 電車:
想問問早幾個月前出過一隻Linkin Park Live in Texas既DVD仲有無賣?
9成.........自己去睇啦! 信和一定有!
Squaresoft 10:52 AM 03-27-04
想問會唔會返Mr. Children 新cd.

http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=1887665

シフクノオト
KIM 11:09 AM 03-27-04
作者: Squaresoft:
想問會唔會返Mr. Children 新cd.

http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=1887665

シフクノオト
暫時未知, 不過都有機!
Squaresoft 11:12 AM 03-27-04
咁係咪有得訂定先呢?

thx
KIM 11:15 AM 03-27-04
作者: Squaresoft:
咁係咪有得訂定先呢?

thx
因我們不是主要賣老外野,如果訂就一定有, 因怕取了冇人買!
通常呢d都是訂的多!
Squaresoft 11:19 AM 03-27-04
Mr. Children 都可以叫jpop.... 比較多人買.

咁我真接去訂?
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後

返回主題版面