Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII フルリメイク l PS4 已售 PS5 6月10日発売
ouki 10:31 AM 06-19-15
作者: 細路翔:
我只求到時出黎隻錫生有kh2個隻既戰力而唔係一個大絕就收佢皮(?

話時話依家諗返,個個都話佢係經典boss但實際佢只係kh2有過boss級實力
KH版個雲哥都勁過本傅啦XD
HM 09:06 PM 06-19-15
作者: 鐵之侍:
不可以和cloud一起嗎(雖然對不起鈴村夫婦啦)
CC既影響
由手機版發出
littleyip 09:09 PM 06-19-15
我覺得賣花女會返生,之後出隻新外傳賣花女的故事
神名レオ 10:39 PM 06-19-15
佢想比得上當年嘅銷量,
唔該加返IF路線,不過以今時今日嘅做法
就算真係有,都係DLC.......
鈴蘭 10:46 PM 06-19-15
我覺得IF真係唔好做 呢個角色既死已經係佢既一部份...
反而係應該要加多D戲比Vincent同Yuffie...或者係艾雅麗絲死之前加多D戲比佢
ComeLOLoh 01:42 AM 06-20-15
作者: littleyip:
我覺得賣花女會返生,之後出隻新外傳賣花女的故事
與其放佢落水,點解唔用Phoenix Down (フェニックスの尾)番生?
戰鬥down都用架啦,用晒咪賺錢去買…
鈴蘭 01:46 AM 06-20-15
戰鬥不能同死既分別
HM 02:03 AM 06-20-15
我反而想將ABCD丟晒佢...
Led Mirage 02:12 AM 06-20-15
唔得
我重期待緊可以正路地出賣花女第4招技架
zero22 02:37 AM 06-20-15
隻FF7唔好改係PS5到出就好啦
ZOMA 02:55 AM 06-20-15
FF4 NDS版劇情係咪有改
我唔記得左

Aerith唔死個劇情好容易出事
DLC/隱迷比人爆機後有得用就算啦
細路翔 03:31 PM 06-20-15
無鳥山求亂入既話,野村基本上從來唔收返派出去既便當

連賣兒童向既KH都係殺無赦

我覺得隻GAME其實應該已經整起左20-30%左右,唔係依家既SE唔會夠膽玩咁大放聲氣出黎
大情大性武大帝 03:43 PM 06-20-15
其實個戰鬥係,rpg咁,還是即場斬?

同埋,睇片,個城市細致左好多,如果真係可以行晒的話,只係果個城都夠整隻遊戲了…(當然應該唔會…)
HM 03:49 PM 06-20-15
作者: ZOMA:
FF4 NDS版劇情係咪有改
我唔記得左

Aerith唔死個劇情好容易出事
DLC/隱迷比人爆機後有得用就算啦
NDS FF4無改劇情
係重要劇情用左動畫形式表現

反而係系統大改
由手機版發出
ms_小畫家 07:23 PM 06-20-15
賣花女必須死只係希望唔使中段就死姐
拖到打鍚生前先死就得啦
北条加蓮 07:31 PM 06-20-15
作者: 鈴蘭:
我覺得IF真係唔好做 呢個角色既死已經係佢既一部份...
反而係應該要加多D戲比Vincent同Yuffie...或者係艾雅麗絲死之前加多D戲比佢
早前提過劇情有變更應係指二人強制加入
ED movie無佢兩個好寂寞
雖然雲遜先生LB唔好用但性格同有型搭夠
北条加蓮 07:32 PM 06-20-15
作者: ComeLOLoh:
與其放佢落水,點解唔用Phoenix Down (フェニックスの尾)番生?
戰鬥down都用架啦,用晒咪賺錢去買…
作者: 鈴蘭:
戰鬥不能同死既分別
你去問FFT反骨仔就明
遊戲怪 08:46 PM 06-20-15
FF7係E3發報都係好事 要班死忠等想問仲可以等幾耐先 新果批又未必識呢個系列
如果要做好 叫班粉等到PS5.6 都仲可以 但唔好再拖太耐啦 熱情一過 就乜都唔值租
其實呢D重製既GAME一向唔睇好 因為之前好多人玩過 同埋係唔係真係大熱~呢
Nichiki 11:41 PM 06-20-15
無鳥山求亂入既話,野村基本上從來唔收返派出去既便當

連賣兒童向既KH都係殺無赦

我覺得隻GAME其實應該已經整起左20-30%左右,唔係依家既SE唔會夠膽玩咁大放聲氣出黎
KH冇死亡概念
KH3D入面幾個初期十三機關成員已吐便當

Btw,如果賣花女唔死的話連AC,DC都要重制,所以呢part應該唔會改
真!DC 12:15 AM 06-21-15
我唔希望唔洗死
不過覺得可以後期加多d戲份,回憶呀顯靈呀之類
由手機版發出
細路翔 12:20 AM 06-21-15
賣花女死左先開始威能全開架喎

你睇銀髮基佬鑊鑊都比佢婊到九彩w

kh3同ff15應該1-2年內出貨架啦,就算單純用做生意角度睇攬住幾件大project拖長搞對se自己個荷包都好q大鑊w
遊戲怪 12:31 AM 06-21-15
FF15真係SE既一個奇葩~
鈴蘭 02:09 AM 06-21-15
賣花女死左先開始威能全開架喎

你睇銀髮基佬鑊鑊都比佢婊到九彩w

kh3同ff15應該1-2年內出貨架啦,就算單純用做生意角度睇攬住幾件大project拖長搞對se自己個荷包都好q大鑊w
其實仲講得FF15唔知幾時先有得玩既 除左抽水我諗唔到其他理由架啦
根本而家點睇都係呢一年/下年內就出到既節奏黎
HM 08:14 AM 06-21-15
作者: Nichiki:
KH冇死亡概念
KH3D入面幾個初期十三機關成員已吐便當

Btw,如果賣花女唔死的話連AC,DC都要重制,所以呢part應該唔會改
就係覺得ABCD唔ok想當佢唔存在
細路翔 08:32 AM 06-21-15
野村都講左當年剩低三件製作人有兩件仲有幾年就到退休年齡

改組後既SE應該未低能到搞唔清楚隻重製想唔炒車需要咩條件

所以招大絕依家唔用,就真係再無咩機會用出黎仲可以發揮80%以上既效果
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面