Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 77 127 167 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 187  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
亍 ◣ 08:12 PM 05-13-19
作者: 鳳熾魂:
咁人地本漫畫都要賣咁樣更新邊個買本書
哦....

不過冇諗過買係唔係太不該?
鳳熾魂 10:42 AM 05-14-19
作者: iu fu pig:
原來曹操貴其他十幾蚊,應該又只喺加零件強化到完場
曹操:我已經夠強了,不用強化形態

另外,曹操個漫畫有香港中文,七分鐘,好似gundam info嘅,應該唔會del?
由手機版發出
作者: 亍 ◣:
哦....

不過冇諗過買係唔係太不該?
本身香港有本野連載緊所以應該出下期先會更新一次掛
J+1 03:42 PM 05-14-19

由手機版發出
J+1 08:08 AM 05-18-19
繼續正字正確w

由手機版發出
iu fu pig 03:02 PM 05-18-19
堅堅陣營比我感覺有啲頹廢
太史慈同孫策都無乜特別野

周愉我估係暴風gun玩大炮
麥C 04:44 PM 05-20-19
隻陸戦型ガンダム好正
忍唔到手買了3隻
iu fu pig 02:05 PM 05-26-19
子龍哥同呂布見街
(趙雲個價值同曹操差唔多喺乜玩法)
由手機版發出
J+1 06:21 PM 05-26-19
好似都未見過布布同嬋嬋合♡體圖。。。
由手機版發出
fami~yan 09:02 PM 05-26-19
砌完趙雲,架車好阻定,唔靚!
亍 ◣ 10:55 PM 05-26-19
多張卡??

iu fu pig 10:24 AM 05-27-19
Robot concerto唔錯,佢個骨架同Mse小小唔同,條腰多一個關節同埋腳喺一支長骨,感覺上易組裝同無咁易散,如果mse隻腳用返Robto con呢款會開心好多

機身同武器好多接口,可以任由自己加武器
希望呢個系列keep到啦(如果可以分支多條線出其他超級系仲開心)(F系什麼的已經放棄了)
由手機版發出
wai2408 11:58 AM 05-27-19
Robot concerto唔錯,佢個骨架同Mse小小唔同,條腰多一個關節同埋腳喺一支長骨,感覺上易組裝同無咁易散,如果mse隻腳用返Robto con呢款會開心好多

機身同武器好多接口,可以任由自己加武器
希望呢個系列keep到啦(如果可以分支多條線出其他超級系仲開心)(F系什麼的已經放棄了)
由手機版發出
肩頭個BALL JOINT 我都想MSE 採用
J+1 03:36 PM 05-31-19
一單截一單起。。。

https://p-bandai.jp/item/item-1000135091/
由手機版發出
KubrickS 08:51 AM 06-03-19
今次KEEP唔KEEP到隻金色架?

iu fu pig 09:43 AM 06-03-19
佢個關節應該用返MSE用開果個⋯⋯?
X gun很帥(其實對百式不嬲興趣都唔大,不過米加粒子炮唔洗去PB要還神了)
都喺果句,出多啲其他少見嘅機我會仲開心
(空皇,班(獵)豹?)
出完x希望出G/W(想要閃光gun)
由手機版發出
wai2408 02:02 PM 06-05-19
佢個關節應該用返MSE用開果個⋯⋯?
X gun很帥(其實對百式不嬲興趣都唔大,不過米加粒子炮唔洗去PB要還神了)
都喺果句,出多啲其他少見嘅機我會仲開心
(空皇,班(獵)豹?)
出完x希望出G/W(想要閃光gun)
由手機版發出
笨大既尿性 可能會開個"MSE 2.0" 系列先比新關節...

如果G 我覺得佢會出神高先...好似Z GUN 咁 出左Z GUNDAM 先才出MK2
亍 ◣ 01:11 PM 06-07-19
https://p-bandai.jp/item/item-1000135483
fmptsrhk 07:31 PM 06-08-19
三國真係咁受歡迎?
驚佢出完曹操, 孫權都唔知有冇機會
Rance 10:47 PM 06-08-19
孫權一定有,其實都係得頭三隻叫出得幾好,
之後D分色已經越來越簡化
2dn 11:47 PM 06-08-19
作者: fmptsrhk:
三國真係咁受歡迎?
孫權、馬超好似7月出。

作者: Rance:
孫權一定有,其實都係得頭三隻叫出得幾好,
之後D分色已經越來越簡化
變返補色地獄,不過造型我就覺得越來越好。
dreaming1234 12:31 PM 06-09-19
作者: 2dn:
孫權、馬超好似7月出。

應該係講緊METAL ROBOT魂隻劉備
iu fu pig 11:02 PM 06-09-19
作者: fmptsrhk:
三國真係咁受歡迎?
十週年嘛
好似會出哂三候
由手機版發出
亍 ◣ 11:21 PM 06-09-19
作者: dreaming1234:
應該係講緊METAL ROBOT魂隻劉備

好似仲係舊年個模...

大覺屋師真 09:49 AM 06-12-19
作者: KubrickS:
今次KEEP唔KEEP到隻金色架?

上次forte欺詐.......吾樂觀
亍 ◣ 08:52 PM 06-12-19
孔明自由???
尚香妹係嫣紅攻擊...

https://figsoku.net/blog-entry-157694.html
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 77 127 167 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 187  ... 最後

返回主題版面