Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 72 122 162 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 182  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
iu fu pig 11:50 AM 02-10-19
F系都喺散執一兩隻岩嘅機就算(其實K澤堅持每套都有卒機,我都會支持下)
今次隊長gun唔錯,至少未見過扭蛋有
至於自由,skip呢次下次好快又會翻出,唔買無損失

其實非UC都好多選擇,W五子(好耐未見過),G系五子閃光gun
就算笨大最愛Seed系都有好多機可以出閃電暴風我覺得OK
不過⋯⋯算啦,好快應該又翻兜獨角(因為NT關係)
同埋最致命嘅關節問題唔改,我應該都唔會套套追
由手機版發出
iu fu pig 12:43 PM 02-14-19
MSE出阿普沙拉斯⋯⋯好想要添
由手機版發出
wai2408 05:36 PM 02-14-19
作者: iu fu pig:
MSE出阿普沙拉斯⋯⋯好想要添
由手機版發出
+1 希望唔好太貴...
iu fu pig 07:30 PM 02-14-19
作者: wai2408:
+1 希望唔好太貴...
阿索龍都正,不過沙拉斯吸引好多
由手機版發出
亍 ◣ 09:16 PM 02-14-19
..........

iu fu pig 12:34 AM 02-15-19
作者: 亍 ◣:
..........

趙雲超帥啊啊⋯⋯⋯
反而單眼呂布跌哂級,多魯基斯始終型過呢隻好多
至於蟬蟬⋯⋯⋯你乜水?
由手機版發出
wai2408 09:32 AM 02-15-19
阿索龍都正,不過沙拉斯吸引好多
由手機版發出
阿索龍可惜是F 既比例 唔係外型真係幾吸引 不過我都覺得沙拉斯正好多 到時配埋08 小隊玩場景一流
J+1 10:29 AM 02-15-19
日本開訂

https://p-bandai.jp/item/item-1000127948/
由手機版發出
martinnitram 12:05 PM 02-15-19
阿索龍可惜是F 既比例 唔係外型真係幾吸引 不過我都覺得沙拉斯正好多 到時配埋08 小隊玩場景一流
阿普沙拉斯個型圓 look look 無咩配件可以玩, 反而阿索龍多o的配件應該出 ensemble...
martinnitram 12:08 PM 02-15-19
趙雲超帥啊啊⋯⋯⋯
至於蟬蟬⋯⋯⋯你乜水?
由手機版發出
騎電單車係咩玩法...
蟬蟬係青椒? 見有四翼唔會係 F91 個血滴子吧?
iu fu pig 12:44 PM 02-15-19
作者: martinnitram:
騎電單車係咩玩法...
蟬蟬係青椒? 見有四翼唔會係 F91 個血滴子吧?
上次赤兔已經變到電單車,趙雲有「激鬥戰車」
所以今次唔意外,佢設定喺未來嘛
蟬蟬⋯⋯⋯我真心寧願佢玩血滴子
不過睇個樣似擺/玩到爛嘅青椒
睇返原來呂布喺新安洲⋯⋯可以等佢出新自護模式先買
由手機版發出
J+1 12:56 PM 02-15-19
睇返原來呂布喺新安洲⋯⋯可以等佢出新自護模式先買
由手機版發出
講左可以同蟬蟬合♡體....唔知會唔會砌到變成新自安出來
由手機版發出
Fio 01:02 PM 02-15-19
貂蟬クシャトリヤ, 係青椒, 不過除咁四翼就冇邊度似
但貂蟬都咁重裝係咩玩法
wai2408 04:36 PM 02-15-19
趙雲超帥啊啊⋯⋯⋯
至於蟬蟬⋯⋯⋯你乜水?
由手機版發出
多老機斯有霸氣好多個做型都近似呂布 呢隻用沙剎比加紅色唔太岩呂布感覺上
iu fu pig 06:47 PM 02-15-19
多老機斯有霸氣好多個做型都近似呂布 呢隻用沙剎比加紅色唔太岩呂布感覺上
佢呢家個造型同上集司馬懿煮熟形態差唔多,
可以同蟬蟬合體?咁我有啲期待(但喺蟬蟬造型真喺唔討好)

皇叔喺獨角獸,呂布喺新安洲,以呢個對立,呂布嘅戲份應該幾重
由手機版發出
Seamty2 11:00 PM 02-15-19
作者: 亍 ◣:
..........

今次究竟係用咩準則選演者同勢力
當年三國傳好清楚分明
依家呢套真係
劉備, 關羽係uc機 但張飛係用god
iu fu pig 12:38 AM 02-16-19
作者: Seamty2:
今次究竟係用咩準則選演者同勢力
當年三國傳好清楚分明
依家呢套真係
劉備, 關羽係uc機 但張飛係用god
邊個會有強化武裝就做主要角色⋯⋯
獨角皇叔會有全武裝同變綠
曹操由上集打到尾都只喺加外掛,今次最多都喺掉羽毛
權權未出,堅堅喺紅迷,唔緊要啦,反正命唔長,權權有機會喺突擊/自由(流星號)
至於呂布,人氣關係應該由頭打到尾,出強化喺在所難免
咁三國傳又真喺分得清楚好多嘅,不過猛獲都喺亂入UC蜀嘅神高黎
但喺今次,God又幾夾三弟嘅,猛獲可以用巴巴托屎
由手機版發出
wai2408 10:50 AM 02-18-19
作者: martinnitram:
阿普沙拉斯個型圓 look look 無咩配件可以玩, 反而阿索龍多o的配件應該出 ensemble...
阿索都係多個浮炮姐 不過我覺得呢期 K 澤連ENSEMBLE 都開始懶理咁 D UPDATE 量減得好緊要~~ BLOG更新內容又HEA 又公式 希望係我錯覺XD 未出SEED G W 個D 前咪死LINE 呀
iu fu pig 12:53 PM 02-18-19
阿索都係多個浮炮姐 不過我覺得呢期 K 澤連ENSEMBLE 都開始懶理咁 D UPDATE 量減得好緊要~~ BLOG更新內容又HEA 又公式 希望係我錯覺XD 未出SEED G W 個D 前咪死LINE 呀
我都有呢個錯覺,雖然E系每集都好有質素,不過明顯出得慢咗
E系出多啲卒機蹬(積根同F91卒我好滿意)
其實好想佢出GBF系列嘅機
由手機版發出
不是藍星人 02:24 PM 02-19-19
https://p-bandai.com/hk/item/N2451251001001

港魂開
wai2408 09:56 AM 02-20-19
我都有呢個錯覺,雖然E系每集都好有質素,不過明顯出得慢咗
E系出多啲卒機蹬(積根同F91卒我好滿意)
其實好想佢出GBF系列嘅機
由手機版發出
GBF 系機佢肯出就正了..

iu fu pig 12:19 PM 02-20-19
GBF 系機佢肯出就正了..

GBF嘅配件幾多野玩,不過暫時未見過

第一次見阿普莎拉斯嘅入面
原來喺原隻渣古?
由手機版發出
大覺屋師真 05:10 PM 02-20-19

原來喺原隻渣古?
由手機版發出
抄新自護號嘅concept
應該本身唔係咁啦, 只係咁樣出嚟又多啲玩法咁解
wai2408 05:14 PM 02-20-19

原來喺原隻渣古?
由手機版發出
不過K澤玩法既話就算出GBF 都係一隻起兩隻止既感覺 卒機通常都係UC 系+UC系主角

帶埋身係MSE系既玩法姐 本身只有渣古頭
iu fu pig 07:43 PM 02-20-19
不過K澤玩法既話就算出GBF 都係一隻起兩隻止既感覺 卒機通常都係UC 系+UC系主角

帶埋身係MSE系既玩法姐 本身只有渣古頭
本身無咁嘅財力同創意,玩MSE都喺就咁啪就算
由手機版發出
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 72 122 162 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 182  ... 最後

返回主題版面