Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  ... 最後
電視遊戲討論版>どうぶつの森 《集合啦!動物森友會》︱動物之森 Animal Crossing: New Horizons l 已售
Waimann 12:59 PM 04-15-20
作者: 阿聰:
我$369。
睇下仲有冇更好嘅價。
求開島
leungky1 01:18 PM 04-15-20
作者: 滅龍士:
我個島上晝股價$313,下晝個價$136,等聽日股價罷就
見到$313唔放哂都應諗放一半吧......
又到問朋友嘅時間
由手機版發出
antony chan 01:23 PM 04-15-20
作者: 滅龍士:
我個島上晝股價$313,下晝個價$136,等聽日股價罷就
出外靠朋友 放工睇下咩價 睇下幫唔幫到手

同埋仲有聰爺包底
阿聰 01:56 PM 04-15-20
作者: Waimann:
求開島
睇埋A陳今晚回覆。
有需要我會開島,約晚上7點。

其實我都不定期開島,歡迎大家來參觀。
antony chan 07:03 PM 04-15-20
睇埋A陳今晚回覆。
有需要我會開島,約晚上7點。

其實我都不定期開島,歡迎大家來參觀。
我是廢物 得259咋
阿聰 07:23 PM 04-15-20
作者: antony chan:
我是廢物 得259咋
唔緊要,我$369,已開村。

記得係無償!唔使帶手信俾我。
reallyfatboy 09:18 PM 04-15-20

我頭先未睇post,純粹想去你度行下,點知遇到好價
阿聰 09:31 PM 04-15-20
作者: reallyfatboy:
我頭先未睇post,純粹想去你度行下,點知遇到好價
$369都唔算太好價,你地接受到當然可以嚟散貨。
ZlWS 11:30 PM 04-15-20

我未買到大頭菜
咩時間會見到賣?
Athrun ^^ 08:28 AM 04-16-20
想問大家如果我開商店係第一日錯過左係刺胃度買$5000蚊既野解開服裝店,禁我係咪只能等佢下一次再黎?
Eddie Lau 09:41 AM 04-16-20
作者: ZlWS:
我未買到大頭菜
咩時間會見到賣?
星期日。
要先推進一下故事,賣家才會現身。
Waimann 10:18 AM 04-16-20
作者: ZlWS:
我未買到大頭菜
咩時間會見到賣?
每個星期日0500~1200, 會有隻豬黎左搵佢買
所以要較定時間起身 , MISS左下星期日請早
teealpha 12:25 PM 04-16-20
作者: Athrun ^^:
想問大家如果我開商店係第一日錯過左係刺胃度買$5000蚊既野解開服裝店,禁我係咪只能等佢下一次再黎?
買滿$5000呢樣唔駛一次做晒,可以分幾次做
因為仲有一個條件係佢到訪並對話三次,一開始過去打招呼唔計嘅(我第一次漏做呢樣)
fancylala 06:49 PM 04-16-20
我想買儲其他花
我個島得玫瑰,風信子同鬰金香種子賣
有冇巴打可以開島俾我買種子
leungky1 11:02 PM 04-16-20
竟然係最遲來的3/4期型,希望聽朝同晚個價會較好
由手機版發出
lunn 09:38 AM 04-17-20
終於都將島既評價升到去5星
可以再大執一吓個島喇

鈴蘭的話真係隨緣

如果唔知情既情況下
買唔夠5000蚊一D都唔出奇
因為佢D野好多時都幾伏
leungky1 08:45 PM 04-17-20
無償高價救濟
K43J4
由手機版發出
滅龍士 09:24 PM 04-17-20
作者: leungky1:
無償高價救濟
K43J4
由手機版發出
咁我打搞哂上你島shopping先。
Athrun ^^ 08:56 AM 04-18-20
我琴日係娟兒個衣服店買超過5000,佢所有既貨品我都買左一件,之後今日佢都有黎我既島,但我同佢搭話無講話黎我島開服裝店
lunn 01:22 PM 04-18-20
我琴日係娟兒個衣服店買超過5000,佢所有既貨品我都買左一件,之後今日佢都有黎我既島,但我同佢搭話無講話黎我島開服裝店
要第三次去你果度先會話開舖

其實如果真係有野唔明

或者想搵好既價格買賣大頭菜

我真心加強烈建議去返Whatsapp 或 Tg Group會比較快同直接
シスグノ 06:23 PM 04-18-20
你會唔會又係一機多account玩?要用第一個account先可推進的,同其它島民搬屋及建築公共服務亦係主account才可啟用。
由手機版發出
Athrun ^^ 10:28 PM 04-18-20
作者: シスグノ:
你會唔會又係一機多account玩?要用第一個account先可推進的,同其它島民搬屋及建築公共服務亦係主account才可啟用。
由手機版發出
我呢個係主ac
滅龍士 10:08 AM 04-19-20
我呢邊一股$102,有冇人賣得仲平我以畀我飛過去買夠四千股?/
waterman 10:43 AM 04-19-20
我這裡95元。十一點開島,有興趣可來!
滅龍士 12:08 PM 04-19-20
作者: waterman:
我這裡95元。十一點開島,有興趣可來!
sorry,我響其他女網友個島每股$91連買8000股,要你白等添a
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  ... 最後

返回主題版面