Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-15, 12:30 AM   #1
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
自京都喺日常後飛起角川
就注定左無邊間可以買斷關係
兼要讓路俾自家作行先

完全想像到FMP同當年LB提交製作方案嘅情形相似
唔同嘅係面對嘅競爭大左好多
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 08:44 PM   #2
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
BONES
神アニメ不可避
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 08:58 PM   #3
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
BONES
至少機人部分不用擔心了

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 09:02 AM   #4
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
只要好好跟原作走骨頭社應沒問題啦(最起碼要有最近的超人幻想這樣的質素)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:10 PM   #5
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
BONES
姐係畫面上基本安全WWWW
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:18 PM   #6
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我應該可以期待佢地畫得仲靚過漫畫版

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:31 PM   #7
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我應該可以期待佢地畫得仲靚過漫畫版
我想要漫畫版ナミ....唔要4季版得唔得
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:32 PM   #8
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
基本上作畫safe
黎緊唯一擔心係幾多集,希望至少有2季啦
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-15, 08:42 PM   #9
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
點解會咁
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-15, 09:37 PM   #10
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009

又回到第一步添...
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 12:25 PM   #11
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
2017年秋放送決定

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 01:57 PM   #12
casio

令次真係熱烈地彈琴熱烈地唱

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 02:09 PM   #13
鐵之侍

總算有消息啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 02:15 PM   #14
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
等你好耐喇...艦長!

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 03:31 PM   #15
haha3156
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
正~~等你好耐啦~宗介
haha3156 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 03:39 PM   #16
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
等睇宗介開青蛙同ARX-8開無雙
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 07:18 PM   #17
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: axe1292 查看文章
等睇宗介開青蛙同ARX-8開無雙
真係去到ARX8咁後期?
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-16, 05:55 PM   #18
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: jasmin 查看文章
真係去到ARX8咁後期?
如果唔出到ARX-8我真係唔知佢可以CUT係邊個位,
我估有可能又係一開二, 前半去到拿ARX-8, 等多一季到2季再做埋後半
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 05:23 PM   #19
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
唔洗等人燒俾我

舊 10-22-16, 05:30 PM   #20
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
唔洗等人燒俾我
要燒都燒EVA先啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 06:48 PM   #21
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔洗有生之年

舊 10-23-16, 12:41 AM   #22
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
要賣玩具就點都講到Arx8吧
希望會講到ending
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-16, 06:40 AM   #23
haha3156
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 真!DC 查看文章
要賣玩具就點都講到Arx8吧
希望會講到ending
由手機版發出
我都希望講到小說最尾個幕
千鳥要和宗介.........
haha3156 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-16, 12:03 PM   #24
phil077

註冊日期: Jan 2002
我無記錯的話"劫船事件"好似係第三季之前,現在變第四季開首
我都明白一開始係要用輕鬆少少的故事做熱身

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-16, 01:19 PM   #25
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
同第4季分開獨立出一個話劇咋a

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 賀東招二「甘城ブリリアントパーク」総合THREAD丨京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 416 01-07-17 07:26 PM

現在的時間是 08:39 PM

手機版 | APP版