Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 61 111 151 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 171  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
iu fu pig 04:36 PM 03-05-19
作者: 日向小RAYRAY:
K澤死全家末?全套都係Dash同Next出過

今次一見到F09陣容即刻記起大大你,

Zplus應該係阿寶配色同灰機⋯⋯⋯⋯
明明積根MSE都有唔同配備,佢都係堅持出齋根
wai2408 05:41 PM 03-05-19
作者: iu fu pig:

最想要既機Z PLUS F 出先既話唔知幾耐先會出MSE 版了...
日向小RAYRAY 07:52 PM 03-05-19

做乜諗起我XD
iu fu pig 12:13 AM 03-06-19
做乜諗起我XD
諗起你對K澤啲評論,
雖然有積根,不過今次真係有啲失望嘅
由手機版發出
大覺屋師真 04:58 PM 03-05-19
K澤死全家末?全套都係Dash同Next出過
死都係整死f
佢無咁快死啦
wai2408 09:56 AM 03-09-19

第10彈原來有西 X) 另外K澤話EX10 係"結構珍しい機体" 幾珍貴既機體 唔知係邊部呢
iu fu pig 11:15 AM 03-09-19
作者: wai2408:

第10彈原來有西 X) 另外K澤話EX10 係"結構珍しい機体" 幾珍貴既機體 唔知係邊部呢
西我麻麻,不過飛機我岩,希望劍同炮裝唔洗去Pb
珍貴機體⋯⋯EX-S gun?
由手機版發出
wai2408 09:06 AM 03-10-19
西我麻麻,不過飛機我岩,希望劍同炮裝唔洗去Pb
珍貴機體⋯⋯EX-S gun?
由手機版發出
希望佢係 飛機+AILE STRIKE 裝備 武器包就炮加劍話說 而家 10彈已知4隻(獨角,西,飛機,武器包)仲有一隻唔知係咩呢
ex-s 對我來說算係RX-78 既兄弟 一個字 濫!
iu fu pig 10:46 AM 03-10-19
應該都會喺卒機⋯⋯吉恩之類嘅物體?
由手機版發出
hitachi 08:06 PM 03-10-19
定空身F90?
亍 ◣ 07:50 PM 03-11-19
齋啪....

大覺屋師真 01:01 PM 03-13-19
作者: 亍 ◣:
齋啪....

之前堆三國完全無玩嘅我,今次都想玩下
亍 ◣ 07:53 AM 03-13-19
#SDガンダムの日

https://twitter.com/hashtag/SD%E3%82...97%A5?src=hash
亍 ◣ 11:13 PM 03-15-19
繼續潮到噴水

追加馬超孫権

https://www.gundam.info/news/gunpla/...190315_20.html
野良猫 11:15 AM 03-16-19
電單車www
就咁望埋去孫權唔錯
martinnitram 02:47 PM 03-16-19
曹操隻色唔錯(雖然款款都已經唔知係改自邊隻高達)
野良猫 04:37 PM 03-17-19
作者: martinnitram:
曹操隻色唔錯(雖然款款都已經唔知係改自邊隻高達)
留俾好易認吧
martinnitram 11:08 AM 03-18-19
作者: 野良猫:
留俾好易吧
只係認到隻 God...
PTX-003C 09:08 PM 03-17-19
操哥⋯⋯佢打毛?一隻可能性之獸,一部推過石仔⋯⋯最後一部直接是神⋯⋯而操哥只識自爆?
axe1292 10:25 PM 03-17-19
作者: PTX-003C:
操哥⋯⋯佢打毛?一隻可能性之獸,一部推過石仔⋯⋯最後一部直接是神⋯⋯而操哥只識自爆?
皇帝洗咩自己打?
D將軍打得咪得(不過暫時唔見有咩勁人係果邊)
鳳熾魂 11:55 AM 03-18-19
作者: PTX-003C:
關咩事你睇下上次曹操
iu fu pig 01:55 PM 03-18-19
作者: 鳳熾魂:
關咩事你睇下上次曹操
操哥係無課玩家,乜都靠自己架,外掛?課金武器?
我有部下(比裝)同氣勢就夠了,由頭打到尾都係呢個樣

今次應該會追加掉毛,佢個仔係多擼gay斯之類
部下係其餘四子就心滿意足了
dreaming1234 02:03 PM 03-18-19
操哥係無課玩家,乜都靠自己架,外掛?課金武器?
我有部下(比裝)同氣勢就夠了,由頭打到尾都係呢個樣

今次應該會追加掉毛,佢個仔係多擼gay斯之類
部下係其餘四子就心滿意足了
多魯基斯2, 3應該係夏候兄弟
iu fu pig 03:06 PM 03-18-19
作者: dreaming1234:
佢兩個我估喺W紅藍機,(即係上次董伯伯啲手下)
權權喺武士紅迷我估唔到,以為就咁紅迷再power up
呀哥應該喺男迷啦,(上次gp02又係超帥)
由手機版發出
iu fu pig 05:21 PM 04-18-19
作者: dreaming1234:
比大大大講中了,超帥嘅多擼gay絲
不過佢嘅武器完全無分別啊
我黃忠點解可以咁型架,要買啦
馬超應該係電池部機?
由手機版發出
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 61 111 151 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 171  ... 最後

返回主題版面