Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-22-05, 11:28 PM   #376
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
雷母 2800日圓....低玩~~
不過細仔過mk2咁多.....

郭羨妮外型好正(當然 ),有d想入........

kog 目前離線  
舊 11-22-05, 11:36 PM   #377
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: money
上面果隻好似好正AR
valkyrie 目前離線  
舊 11-22-05, 11:36 PM   #378
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: up2u2003
好貴
原來kog大個post有寫
咪仲貴過隻the-o.....mg mk-ll v2先4200yen....

hg迪士尼有圖睇
http://www.1999.co.jp/gundam/
臘犬係大型MA...
所以HG成4,000YEN係唔出奇架...
HG重高都5,000YEN喇~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 11-22-05, 11:39 PM   #379
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Gundam MK-2
新蟹貨出現~
1/60著燈版SF又蟹唔晒喎...
$550都有幾個客訂貨... '''

舊 11-22-05, 11:48 PM   #380
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
雷姆
正呀

引用:
係電鍍金色
咁又玩得過wor

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 11-22-05, 11:50 PM   #381
Led Mirage

引用:
[IMG]http://tokyo.cool.ne.jp/lovamato/iup121988.jpg[IMG]
Zeta
呢期D錢真係倒水咁

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 11-22-05, 11:57 PM   #382
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
bound dog真的是mia改的....
: Gospel: 目前離線  
舊 11-23-05, 12:00 AM   #383
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: Busconcamp
臘犬係大型MA...
隻獵犬係mia黎(應該)...幅圖穿左斌.....
4000yen買隻mia......就算7算都先300蚊
買隻魔霸都唔使200蚊(yahoo必返黎 )
仲要size唔大得過the-o幾多
busconcamp大
你幾時會入hg敵視尼呀
黎幫親下你
sf燈籠都咁搶手
up2u2003 目前離線  
舊 11-23-05, 12:06 AM   #384
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
隻曉好想入
不過最怕佢轉過頭就出MG版......
Gallardo 目前離線  
舊 11-23-05, 12:15 AM   #385
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
作者: Gallardo
隻曉好想入
不過最怕佢轉過頭就出MG版......
[發up瘋]
一定唔會轉頭就出啦
曉一來"好似"好多花紋要雕餐死 > 成本高
雖然有d位睇黎用得返strike既件
二來係鍍色 > 成本高
三來要用去水口技術黎整模 > 成本高
笨大梗係出隻hg黎試下個事先啦~
以前隻mg金百式都無話尷平尷賤咁特價....
再睇下隻黃百式
[/發up瘋]
舊 11-23-05, 12:15 AM   #386
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
隻獵犬係mia黎(應該)...幅圖穿左斌.....
4000yen買隻mia......就算7算都先300蚊
買隻魔霸都唔使200蚊(yahoo必返黎 )
仲要size唔大得過the-o幾多
奧...POST係呢度...以為係"模型"...
引用:
busconcamp大
你幾時會入hg敵視尼呀
黎幫親下你
HG DESTINY...應該過幾日出吧...
無記錯大大你係住天水圍...
咁遠水路...
偶賺唔到你錢架...
引用:
sf燈籠都咁搶手
呢盒1/60...
日本未出貨...先插水...
本來決定唔入架喇...
但早前問過話返貨量唔多...
所以先膽粗粗入貨...
呢盒偽1/60...只可以講...
唔係搶手...係咁岩有客有興趣入手姐...

舊 11-23-05, 12:19 AM   #387
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
[發up瘋]
一定唔會轉頭就出啦
曉一來"好似"好多花紋要雕餐死 > 成本高
雖然有d位睇黎用得返strike既件
二來係鍍色 > 成本高
三來要用去水口技術黎整模 > 成本高
笨大梗係出隻hg黎試下個事先啦~
以前隻mg金百式都無話尷平尷賤咁特價....
再睇下隻黃百式
[/發up瘋]
MG 電鍍百式...
曾插過去$100樓下的說...

舊 11-23-05, 12:24 AM   #388
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
HG DESTINY...應該過幾日出吧...
無記錯大大你係住天水圍...
咁遠水路...
偶賺唔到你錢架...

呢盒1/60...
日本未出貨...先插水...
本來決定唔入架喇...
但早前問過話返貨量唔多...
所以先膽粗粗入貨...
呢盒偽1/60...只可以講...
唔係搶手...係咁岩有客有興趣入手姐...
唔緊要啦
梗係返學放學得閒先黎啦~
雖然唔記得閣下間舖0係邊 港島??
隻燈籠sf...
擺得唔郁得

金百式....180入
但好似係初出無耐....
如果而家有咁平就好lu
一金 一銀
舊 11-23-05, 12:28 AM   #389
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
MG雷姆!?
攪到好想黎次「MG Z祭」添~

舊 11-23-05, 12:32 AM   #390
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
MG 電鍍百式...
曾插過去$100樓下的說...
超後悔果陣冇買到 /\

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 11-23-05, 12:45 AM   #391
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

bus大真係好人,難得人地福x隻s.f賣緊$7xx.....

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 11-23-05, 02:14 AM   #392
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
雷姆正呀
不過矮過MK-II好多wor
換埋頭像&簽名賀賀佢 ww

Zeta...我而家想一口氣敗兩隻(原版+ver2)添...死
唔爭在啦...幾時有埋密達斯??

引用:
臘犬係大型MA...
係TMS!!
Transformable Mobile Suit!!
TMS和MA是不同的!! 和MA!!

此篇文章於 11-23-05 02:29 AM 被 Oruma 編輯。
Oruma 目前離線  
舊 11-23-05, 03:51 AM   #393
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: msz006
其實果d 高逹高精密手掌,
香港那裏有得買到........?
銅羅彎中心 人形會館

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 11-23-05, 10:29 AM   #394
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
SF冇座, 但係DESTINY有座, 仲要有兩個位.
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...G_Destiny.html

舊 11-23-05, 02:47 PM   #395
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: redfish
SF冇座, 但係DESTINY有座, 仲要有兩個位.
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...G_Destiny.html
[img]http://www.geocities.jp/hetare_d_max/HgDes331.jpg[img]
[img]http://www.geocities.jp/hetare_d_max/HgDes491.jpg[img]
destiny好有型呀!!

舊 11-23-05, 06:02 PM   #396
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
作者: 鷹哥
destiny好有型呀!!
我第一次聽到有人話destiny有型

安東尼さん 目前離線  
舊 11-23-05, 06:04 PM   #397
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
左上角果度果兩部Z,

邊部係ver.2.0?

安東尼さん 目前離線  
舊 11-23-05, 06:14 PM   #398
司狼壬無月
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 安東尼
左上角果度果兩部Z,

邊部係ver.2.0?
睇麰茯獂}知囉

Hi Nu Gundam

雲鳥傲翔知倦返 白燕穿川枝頭還﹔
桃落漫天紅蓮誨 梅華遍地盡紅塵﹔
千秋故人惜花落
萬里枝頭盡鳥途

司狼壬無月
司狼壬無月 目前離線  
舊 11-23-05, 06:21 PM   #399
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
引用:
我第一次聽到有人話destiny有型
其實佢如果唔係果兩把野用左果兩隻色會更加型!顏色唔統一真係有d問題!

舊 11-23-05, 07:16 PM   #400
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
左上角果度果兩部Z,
邊部係ver.2.0?
右邊. 隻藍色淺d果部

相薄
大覺屋師真 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 01:45 PM

手機版 | APP版