Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-14, 01:21 PM   #376
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
Save 跟 帶, 過Save 要當日嘅 Program
咁即係有偷跑都冇用?
利申︰買DL版的

反而希望N3DS可以早一日入手,可以全部嘢搬定過去等4G
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 03:06 PM   #377
ゆり

註冊日期: Nov 2004
http://www.capcom.co.jp/monsterhunte...opic_save.html

繼續唔洗所謂既program
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 09:45 PM   #378
益優格
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: zeven7 查看文章
無意中發現AMAZON有MONHUNT機大貨
連哂貼同CASE先30000YEN, 三伍知己一齊TENSO有SO喎
想買三部NEW LL+MH4G,但係唔想全部部機一樣樣><
益優格 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 10:35 AM   #379
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: 益優格 查看文章
想買三部NEW LL+MH4G,但係唔想全部部機一樣樣><
佢應該都係限你一樣一件
LL有三個款, 咪岩岩好囉

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 12:32 PM   #380
益優格

引用:
佢應該都係限你一樣一件
LL有三個款, 咪岩岩好囉

分開機同GAME買貴啲
不過都係一個可行既方法既方法
舊 10-06-14, 01:19 PM   #381
Muji

註冊日期: Sep 2008
請問今集係咪無 demo 版玩?

舊 10-06-14, 02:12 PM   #382
gotoho

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Muji 查看文章
請問今集係咪無 demo 版玩?
請洽舊年發售既MH4, 又名MH4G BETA TEST
gotoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 02:27 PM   #383
Muji

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: gotoho 查看文章
請洽舊年發售既MH4, 又名MH4G BETA TEST
明白,唔該晒

舊 10-06-14, 06:11 PM   #384
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
http://www.nintendo.co.jp/nintendo_d...008/index.html

MH4G Direct 星期三 7PM
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 06:16 PM   #385
野良猫
肥倫

引用:
作者: enishi 查看文章
http://www.nintendo.co.jp/nintendo_d...008/index.html

MH4G Direct 星期三 7PM
由手機版發出
最好講哂全武器嘅追加動作,唔睇片真係唔知改進成點
舊 10-06-14, 10:21 PM   #386
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
《MH4G》進佔旺角 1:1操蟲棍好墜手
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...41006/52986962

舊 10-06-14, 10:29 PM   #387
野良猫
肥倫

引用:
作者: elac 查看文章
《MH4G》進佔旺角 1:1操蟲棍好墜手
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...41006/52986962
好吸引~~~啲價錢
舊 10-06-14, 10:56 PM   #388
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 12:41 AM   #389
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
真係黑.. MH4G 出前幾日,磨菇stick 爛左。
問任天堂HK,要收 $150
有冇師兄 知道 深水埗,或旺角 換原裝要幾錢?
聽聞荃灣收 $100,但就是用淘寶貨,細小小果隻 磨菇。

用 AA膠 黏,又驚捱唔到幾日。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 03:00 AM   #390
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
我有冇睇錯....全裝備引繼?!

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 04:38 AM   #391
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
引用:
作者: shooter 查看文章
真係黑.. MH4G 出前幾日,磨菇stick 爛左。
問任天堂HK,要收 $150
有冇師兄 知道 深水埗,或旺角 換原裝要幾錢?
聽聞荃灣收 $100,但就是用淘寶貨,細小小果隻 磨菇。

用 AA膠 黏,又驚捱唔到幾日。
淘寶買原裝菇要3x人仔,非原裝10人仔,
計返條數其實任天堂HK收你150係ok...

Btw,想問下,任天堂HK同你整嘅係…行定水機?
因為我隻菇都有些爛……
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 08:12 AM   #392
野良猫
肥倫

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
我有冇睇錯....全裝備引繼?!
唔係一向都係架咩?
只不過唔知佢啲技執成點,最好唔好搞到套國民裝
舊 10-07-14, 09:21 AM   #393
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
又要 6 點幾起身上 E-SHOP 買... 但入定錢先...

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 10:36 AM   #394
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
無意中發現AMAZON有MONHUNT機大貨
連哂貼同CASE先30000YEN, 三伍知己一齊TENSO有SO喎
我見成3萬5 ....
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 10:43 AM   #395
益優格

引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔係一向都係架咩?
引繼又有咩用,你套上位裝幾勁都唔夠求其一套g位勁

咪又係要打過,某啲武器唔駛合過直接打料升上g位好合理
舊 10-07-14, 10:45 AM   #396
益優格

引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔係一向都係架咩?
引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章

因為我隻菇都有些爛……
我成粒斷左都係用aa膠撐住
暫時用左兩星期都好掂,諗住撐到新機跌都合理價就換
舊 10-07-14, 10:48 AM   #397
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
金源fb話10月9日係重要日子

舊 10-07-14, 11:45 AM   #398
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我見成3萬5 ....
你慢了, 岩岩個WEEKEND都長期27648 (2K唔洗)
而家連HORI個TPU CASE都貴左一倍了

此篇文章於 10-07-14 11:57 AM 被 zeven7 編輯。
zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 12:22 PM   #399
野良猫
肥倫

引用:
作者: 麥C 查看文章
金源fb話10月9日係重要日子
等睇當日抄到上七字頭
舊 10-07-14, 12:46 PM   #400
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章

因為我隻菇都有些爛……
剛剛過左保養既行機。
佢收得你錢,就應該唔會理 行定水 掛?

全新行機,8XX小時,就玩爛左粒磨菇,係唔係我玩得太 rough ?

此篇文章於 10-07-14 01:28 PM 被 shooter 編輯。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 06:06 AM

手機版 | APP版