Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-23-13, 06:52 AM   #376
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: fancylala 查看文章
普通得啦
如果你有ADD晒頭POST就應該ADD左我
我ADD左你啦
返工要 13:00~1400 or 1830 返到屋企先比到您
麻煩留個時間
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:08 AM   #377
yorkyork

註冊日期: May 2010
仲未加到有人有百變怪
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:21 AM   #378
捲毛老爺

引用:
作者: yorkyork 查看文章
仲未加到有人有百變怪
係連 "普通" 都冇乜
舊 10-23-13, 11:24 AM   #379
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
百變怪唔係迷之森有咩?
定係!?
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 12:18 PM   #380
yorkyork

註冊日期: May 2010
農場百變怪多D 31,
我洗極森林都係得1 31
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 12:25 PM   #381
deathlai
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
諗住今日去mk 碌部3ds ll pkm 同 mh4番黎
大家知唔知邊間價ok 同埋 可以免手續???
我玩pkm 由紅藍綠開始最後去到好似金銀版
依家未玩已經睇到我覺得好覆習
有d驚買左唔識玩
deathlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 02:52 PM   #382
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: deathlai 查看文章
諗住今日去mk 碌部3ds ll pkm 同 mh4番黎
大家知唔知邊間價ok 同埋 可以免手續???
我玩pkm 由紅藍綠開始最後去到好似金銀版
依家未玩已經睇到我覺得好覆習
有d驚買左唔識玩
關於買機建議去Nintendo 3DS 綜合情報討論區情報區問, 攻略區係討論遊戲內容.

我跟你一樣都係 GBA 開始未玩過, 我可以話你知o既係你見複習野係爆左一周目先需要理.
呢代未爆機連個體值都查唔到, 唔洗咁快溫書住.

舊 10-23-13, 04:36 PM   #383
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
有冇人已經試左用BP換的那個轉特性tablet?
係咪轉唔到夢特?
即用係本身得一種特性(e.g.御三家)會無用?
ROCAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 04:51 PM   #384
sk4886

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 天恨情 查看文章
派4V初代御三家
+防-攻 車厘
+特防-攻 SEED
+速-攻/特攻 小火

要既搵我
4811-7196-2292
GAME名C.Uni
0130-2767-8314 ADD左你未加我
要晒3隻得唔得?
sk4886 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 08:17 PM   #385
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
返工要 13:00~1400 or 1830 返到屋企先比到您
麻煩留個時間
依家至今晚12點都OK

舊 10-23-13, 09:32 PM   #386
terrycat

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: carychow 查看文章
關於買機建議去Nintendo 3DS 綜合情報討論區情報區問, 攻略區係討論遊戲內容.

我跟你一樣都係 GBA 開始未玩過, 我可以話你知o既係你見複習野係爆左一周目先需要理.
呢代未爆機連個體值都查唔到, 唔洗咁快溫書住.
其實你想簡簡單單爆機睇下故事既
生蛋既事你係一D 都唔需要理會...因為一定夠打..

當你打完故事你想你想整一隊勁TEAM 既先再攪生蛋啦
不過去到依個STEP 你就係針對對戰而去養怪生蛋
POKEMON 一向易學難精...睇下你係想點玩隻GAME..
唔一定要做生蛋達人....
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 09:33 PM   #387
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: sk4886 查看文章
0130-2767-8314 ADD左你未加我
要晒3隻得唔得?
個LIST爆左...等我處理下先
天恨情 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 09:51 PM   #388
kinomotoyuki
Senior Gamer
ルナシー

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code5198 2668 7252
PSN  IDCKYKenneth
XBox Live GamertagCKYKenneth
FD CODE: 5198-2668-7252 CKYKenneth

爆左一周目…開始周圍探險中…
ADD左以下幾位…請回ADD…

winsonandcyndi 3995-7221-3180
catho7 0533 4943 9848
ONEAL 1332-8001-1791
李奧涼介 4553-9924-0313
關刀刃 2406-5095-4510
捲毛老爺 4983 5603 1689

PSN HK: CKYKenneth
PSN JP: KennethCKY
XBOX LIVE: CKYKenneth
N3DS FC: 5198-2668-7252 CKYKenneth

此篇文章於 10-24-13 01:28 AM 被 kinomotoyuki 編輯。
kinomotoyuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:48 PM   #389
HM

註冊日期: May 2007
火鳥輕鬆抓
今集追神獸好易,俾耐性就得
不過三神鳥只可以捉一隻

另外開有型先生事件(又係佢),睇wiki玩完佢就好似無晒事件咁,諗住Z先補齊event...?
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 11:12 PM   #390
捲毛老爺

引用:
作者: fancylala 查看文章
依家至今晚12點都OK
掛住打lol 唔記得左 而家係度ma

引用:
作者: kinomotoyuki 查看文章
FD CODE: 5298-2668-7252 CKYKenneth

頂您 打錯 fc呀 試左我好多次 5198呀

此篇文章於 10-23-13 11:16 PM 被 捲毛老爺 編輯。
舊 10-23-13, 11:41 PM   #391
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
第七關去第八關個洞點出...完全LOST DIRECTION

舊 10-23-13, 11:50 PM   #392
Sea

註冊日期: May 2011
引用:
作者: Kris 查看文章
第七關去第八關個洞點出...完全LOST DIRECTION
終の洞窟?
http://pente.koro-pokemon.com/xy/map...doukutsu.shtml

舊 10-24-13, 01:14 AM   #393
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
有無人FC有新水主同新飛/龍寵捉?

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 08:35 AM   #394
捲毛老爺

係咪有網頁 可以計個體值 麻煩可唔可以放係頭POST
舊 10-24-13, 11:55 AM   #395
haluforever

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
仲未出現有八變怪既兄
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 03:37 PM   #396
關刀刃

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: kinomotoyuki 查看文章
FD CODE: 5198-2668-7252 CKYKenneth

已add
關刀刃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 04:50 PM   #397
terrycat

註冊日期: Oct 2002
求4V 伊貝(最好係夢特)
,火蛾夢特,
三頭龍
2-4V 水主夢特
最好有夢突
今晚又有小火龍派應該最少4V ( 先多謝天恨情)
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 07:00 PM   #398
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
係咪有網頁 可以計個體值 麻煩可唔可以放係頭POST
試住哩個先
http://pokemon-trainer.net/tools/ivcs/

D怪既名可以去哩度COPY
http://www53.atwiki.jp/pokemonxy/pages/77.html

D太深入既野唔放頭POST住,好多資料仲係好散、好多錯

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 07:17 PM   #399
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: terrycat 查看文章
求4V 伊貝(最好係夢特)
,火蛾夢特,
三頭龍
2-4V 水主夢特
最好有夢突
今晚又有小火龍派應該最少4V ( 先多謝天恨情)
變幻自在真係勁期待

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 07:52 PM   #400
Sea

註冊日期: May 2011
狩獵區如果要捉到有夢特性, 一定要雙方都online先得?
定係出左第3格之後就有機會遇到?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 11:14 PM

手機版 | APP版