Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 
日本動漫畫討論版>車田正美「聖闘士星矢 LEGEND of SANCTUARY」新作CG映画6月21日公開決定!丨アテナ役:ももクロ佐々木彩夏
zzzdx 07:08 PM 12-13-18
作者: 鳳熾魂:
你估條魚會唔會變女人丫啦
白銀果件變女人+名畫面重現
鳳熾魂 07:11 PM 12-13-18
作者: zzzdx:
白銀果件變女人+名畫面重現
男人果時都聖光
green 10:15 AM 12-14-18
作者: 鳳熾魂:
你估條魚會唔會變女人丫啦
好簡單, 將所有長頭髮的黃金聖鬥士都變哂做女人囉,連重新設計人物都可以慳番

不過到時又可能有人話,星矢一班大男人打女人,仲要贏喎,又歧視睇小女人啦。可能要性轉的瞬一個打哂十二宮

話說車田正美係咪同意將瞬變做女人呢?照計不會未經作者同意就改主角性別?
aquarius 02:51 AM 12-21-18
咁阿瞬喺天秤宮救氷河就政治正確沒有遺和感..
david 11:26 AM 12-21-18
作者: aquarius:
咁阿瞬喺天秤宮救氷河就政治正確沒有遺和感..

要配合現今世界O既大環境,俾被切J O既一個打瓜十個特權階級先係路,但佢都仲係唔多掂,BODY POSITIVE同埋GENDER FLUID都未出,好大機會冰河係GENDER FLUID O既...

唔該將雅錪拿變成BODY POSITIVE+染色+戴遮淨對眼O既黑頭套...
supermanlady 02:58 AM 12-18-19
『聖闘士星矢: Knights of the Zodiac』SEASON 1 配信中
http://www.netflix.com/hk-en/title/8...d=13747225&s=i

Netflixオリジナルアニメシリーズ
『聖闘士星矢: Knights of the Zodiac』
2020年1月23日(木)より
パート2(全6話)全世界一挙独占配信
作者: :

武藤遊戲 01:14 PM 08-19-21

又杉田
J+1 11:26 AM 10-12-21

由手機版發出
武藤遊戲 08:43 PM 09-16-22

季刊www
武藤遊戲 04:37 AM 11-30-22

真!DC 09:45 AM 11-30-22
https://youtu.be/ZEwKU1IWXyE
件甲意外地忠於原著
由手機版發出
Heaven 12:44 PM 11-30-22
暫時睇trailer幾好 因為睇到樣既場面唔多
Heaven 10:14 PM 12-02-22
1分鐘加長版預告

亍 ◣ 01:36 AM 01-02-23
唔知幾時放左條10分鐘片...

J+1 10:43 AM 02-15-23

由手機版發出
亍 ◣ 08:33 PM 03-08-23
睇來一輝LAST BOSS??即係無黃金???

武藤遊戲 08:01 PM 03-18-23
季刊返來
下期諗又休刊

http://ryokutya2089.com/archives/62356
J+1 11:26 AM 03-25-23
嗯....繼續觀望

亍 ◣ 01:03 PM 04-08-23
一輝你個面罩

亍 ◣ 06:50 AM 04-12-23

亍 ◣ 08:06 PM 04-27-23
這個海報.....
我只看到雅典娜的大腿

Heaven 02:52 PM 04-28-23
海報好fanmade
亍 ◣ 12:56 PM 04-30-23
好似同預期一樣爆死開局?

Heaven 11:38 PM 05-01-23
不倫不類本土票房好難唔爆死, 做返JOJO,王者天下個類本土真人版 票房應該唔會太差

JoJo 02:07 AM 05-02-23
咁多年來這類不三不四真人版必定仆硬,但仍然有人樂此不疲挑戰,實在難以理解
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面