Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
leungky1 04:18 PM 07-06-14
我其實想知日本出局後
劇本係咪會改左好多
亍 ◣ 09:18 PM 07-06-14
下星期又咩事....個故冇野做到又加垃圾情節咩
Dangerous-boy 10:28 PM 07-06-14
作者: 亍 ◣:
下星期又咩事....個故冇野做到又加垃圾情節咩
下星期劇場廣告回
Sito 12:14 AM 07-07-14
橙騎變硬overlord咁款,蕉都情況不妙,黑提隨時無好下場,如果蜜瓜今集死埋真係第一次主角全部領便當了
the fool 03:10 AM 07-07-14
蕉兄隻手真硬,正常唔係應該一刀兩斷架咩?
雖然聽完絃汰同貴虎對話都知佢點諗,
不過到左呢一刻都仲肯相信黑提,師兄你真係無得救架la
故事個感覺越來越似係輪迴(蕉=紅OL,黑提=綠OL,唔通王係貴虎?但點解小舞係王妃ge咁橙又係乜水?)
P.S.:貴虎真係一個好男人啊!
gingq7 04:17 AM 07-07-14
- delete -
地場衛 09:46 AM 07-07-14
貴虎跟著又唔知邊集係沙灘到俾人救返?
魔璃 10:48 AM 07-07-14
作者: 地場衛:
我後悔睇左劇透
J+1 12:26 PM 07-07-14
作者: 地場衛:
我仲等sid緊爆石而出架
由手機版發出
leungky1 12:34 PM 07-07-14
舊勝不過新的好合理
哥哥應該有新野用吧?
始終邪不能勝正,同埋可以賺多D嘛

橙已經無意間掌控到植物能量
會將佢地一齊帶離地球?

香蕉閃光
rapperjohnny 03:55 PM 07-07-14
未來幾話標題(未確認)
第37話「バロン・サッカー対決 夏の陣」
第38話「決戦ユグドラシルタワー」
第39話「守るべきもの」
第40話「決意の変身 ジンバーメロンアームズ」

係真既話好期待第40話
sohaboss 04:10 PM 07-07-14
作者: the fool:
蕉兄隻手真硬,正常唔係應該一刀兩斷架咩?
雖然聽完絃汰同貴虎對話都知佢點諗,
不過到左呢一刻都仲肯相信黑提,師兄你真係無得救架la
故事個感覺越來越似係輪迴(蕉=紅OL,黑提=綠OL,唔通王係貴虎?但點解小舞係王妃ge咁橙又係乜水?)
P.S.:貴虎真係一個好男人啊!
橙做DJ?
尼路 08:15 PM 07-07-14
作者: Sito:
橙騎變硬overlord咁款,蕉都情況不妙,黑提隨時無好下場,如果蜜瓜今集死埋真係第一次主角全部領便當了
你當榴槤死左呀,佢明明都係主角呀
f2light 12:06 AM 07-08-14
橙如果唔用雜果鎖頭應該唔會變Overlord

點睇都係橙應該係新王?
最勁但對力量冇咩追求

榴槤似DJ多啲?
成日幫人手

桃先係王妃?
舞係王妃,神秘少女係邊個?

下集踢完波蕉會有新招?
Suda 11:58 AM 07-08-14
https://twitter.com/Ane0511/status/486348184768086016
作者: :
ane ‏@Ane0511
わかんねー(;^_^A

細路翔 11:03 AM 07-10-14
黑實用頂裝都比阿哥著爛裝SM

應該去撞牆死
滅龍士 11:18 AM 07-10-14
作者: 細路翔:

應該去撞牆死
So?黑提照出大招KO佢大佬,攪到爆頭盔飛腰帶沉落海end。要串都等蜜瓜俾榴槤救返再變埋陣羽雙蜜瓜先m9
pet3 11:24 AM 07-10-14

應該去撞牆死
一直唔覺得有什麼大差距

只是新變身武器攻擊力大點 本體hp多點
攻擊力大 斬不中就沒所謂嘛
hp多 但被超必打中一樣殺得死

橙都成日用普橙打怪啦

差別沒想像中大的

GNX和exai 的分別吧

係新橙和大大大大大大 就根本OO-R和OOQ
細路翔 12:00 PM 07-10-14
傻橙已經唔係人類論外,佢兩件外掛都係(?

果汁機點睇都勁初期裝起碼5-6倍啦,你睇果時傲蕉一換裝即刻打到真紅(一般MODE)無得還手咁際

我堅覺得黑實依家連榴槤都未必打得贏,基佬唔出黎搞笑既話
pet3 12:04 PM 07-10-14
傻橙已經唔係人類論外,佢兩件外掛都係(?

果汁機點睇都勁初期裝起碼5-6倍啦,你睇果時傲蕉一換裝即刻打到真紅(一般MODE)無得還手咁際

我堅覺得黑實依家連榴槤都未必打得贏,基佬唔出黎搞笑既話
果場紅都無用真格(普通)
黎到現實世界果場
未進化 都照暴打香蕉
北条加蓮 01:29 PM 07-10-14
作者: 尼路:
你當榴槤死左呀,佢明明都係主角呀
大踢爆黑實時策士都喺度,槤姐唔在場好奇怪
應該係槤姐救返メロンの君?兼人工呼吸
Irwin 09:04 PM 07-10-14
作者: Noi Aruto:
大踢爆黑實時策士都喺度,槤姐唔在場好奇怪
應該係槤姐救返メロンの君?兼人工呼吸
最好係貴虎醒返果陣發現同榴槤訓埋一齊
細路翔 09:07 PM 07-10-14
作者: Irwin:
最好係貴虎醒返果陣發現同榴槤訓埋一齊
取♂暖?
GN00508771 12:23 PM 07-11-14
結果昭和都係輸左⋯
Dom031059 12:24 PM 07-11-14
輸咗仲好, 唔使入場,等DVD係屋企舒舒服服咁睇
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後

返回主題版面