Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
hitachi 12:31 AM 09-16-15
作者: 細路翔:
之前d紅/紫裝個基礎屬性好似無加咁多
依家traits D屬性加晒落裝度嘛
ヴィタさんさんKS☀ 09:20 AM 09-23-15
工程 elite spec 已經公開

https://www.youtube.com/watch?v=woB0cXNEjJM
細路翔 09:34 AM 09-23-15
整套紅甲又要700金?

不如一槍打死我
ヴィタさんさんKS☀ 09:41 AM 09-23-15
夏去秋來,幻術換了秋季新裝

多圖注意

火把打光,一白遮三醜,美圖秀秀 XD

竟然一件藍裝下半身就有如斯/絲威力

must not fap.jpg
ヴィタさんさんKS☀ 09:42 AM 09-23-15
整套紅甲又要700金?

不如一槍打死我
wellcome to the poor man club
細路翔 09:48 AM 09-23-15
作者: ヴィタさんさんKS☀:
咁我係HoT出黎之前應該整得起四件既

頹刷副本拆q晒d token裝拎粒glob去賣賺得好快

加上今次唔係整傳奇武唔洗見t6料就留可以賣j晒佢
細路翔 01:12 PM 09-26-15
https://youtu.be/GpeLj-fDK-4

到底誰才是主角?
搖搖 09:21 AM 09-27-15
夏去秋來,幻術換了秋季新裝

多圖注意

火把打光,一白遮三醜,美圖秀秀 XD

竟然一件藍裝下半身就有如斯/絲威力

must not fap.jpg
嘩嘩你正啊喂, 對襪咩染料?
細路翔 10:47 AM 09-27-15
低能一問,依家整一把紅裝單手劍洗唔洗300金?
ヴィタさんさんKS☀ 11:13 AM 09-27-15
作者: 搖搖:
嘩嘩你正啊喂, 對襪咩染料?
一隻叫 BEIGE 既染料
http://gw2style.com/look.php?id=8409

其實係跟住佢來大既執出來,睇見個色咁奇怪,再睇圖...okay fap!!
搖搖 09:06 PM 09-27-15
一隻叫 BEIGE 既染料
http://gw2style.com/look.php?id=8409

其實係跟住佢來大既執出來,睇見個色咁奇怪,再睇圖...okay fap!!
thank you

ヴィタさんさんKS☀ 11:30 PM 09-27-15
thank you
OMG
need more close up
搖搖 11:45 PM 09-27-15
OMG
need more close up
美中不足
ヴィタさんさんKS☀ 01:32 PM 09-28-15
KNEE SOCKS 啊(?)
當然連身最好啦
搖搖 10:42 PM 09-28-15
KNEE SOCKS 啊(?)
當然連身最好啦
條邊唔靚
ヴィタさんさんKS☀ 02:00 AM 09-29-15
條邊唔靚
如果邊係用哩士就 woooooooo
最想都係搭旗袍腳出來
ヴィタさんさんKS☀ 07:29 PM 09-29-15
今個星期官方 livestream 將會有更多 HOT update 相關 news,未得閒搵 source 住
david 07:43 AM 09-30-15
預埋我啦...

邊似得呢度有大大有人品TRAIT,LOOT PRECURSOR當食生菜咁...
細路翔 12:40 PM 09-30-15
作者: david:
預埋我啦...

邊似得呢度有大大有人品TRAIT,LOOT PRECURSOR當食生菜咁...
我都有一把手槍一支短杖但無心機去整
david 02:22 PM 09-30-15
我都有一把手槍一支短杖但無心機去整
人品TRAIT點練O架...
細路翔 06:45 PM 09-30-15
作者: david:
人品TRAIT點練O架...
過多20幾日就可以頹整洗鬼練
david 06:56 PM 09-30-15
過多20幾日就可以頹整洗鬼練
未買EXP啦...

有無講要磨幾耐先整到一把?
細路翔 09:57 AM 10-04-15
返魂者支staff同甘道夫一樣係用黎毆人

潮到出水
搖搖 12:56 PM 10-05-15
engi槌仔幾好玩, 不過用佢要犧牲一條trait
firearm同exposive 都好用 有d難取捨
睇黎暫時係槌仔搭gadget玩住先

堆機械太易爆, 感覺得減傷同隱身比較發揮到作用
david 01:46 PM 10-05-15
返魂者支staff同甘道夫一樣係用黎毆人

潮到出水
MELEE CASTER係皇道啦,當年GW1我玩PVP E/W先用STAFF埋身即轉鎚仔殺唔少人的...
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面