Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 56 106 146 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 166  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
日向小RAYRAY 09:45 PM 04-04-18
作者: J+1:
1.5 hi nu...應該係個別事件啫,為左隻夜鶯.......唔係開始炒冷飯嘅...

http://gashapon.jp/blog/?m=20180403
由手機版發出
F好快成條LINE玩完
martinnitram 11:54 PM 04-04-18
1.5 hi nu...應該係個別事件啫,為左隻夜鶯.......唔係開始炒冷飯嘅...

http://gashapon.jp/blog/?m=20180403
由手機版發出
ensemble 好賣都炒緊冷飯, forte 唔好賣炒冷飯更加死快o的...
大覺屋師真 12:27 AM 04-05-18

由手機版發出
聽佢語氣會吾會加隻沙撒比. 不過dash果隻其實已好好
但出番f01果堆透明武器真係心up.點解依個moment出1.5都仲跟到透明武器,新果d就吾得先
K澤,爭氣d啦唉
大覺屋師真 01:43 PM 04-11-18
K澤blog又更新
f總算有少少新料
ensemble係咁出限定,痴線
wai2408 07:13 PM 04-11-18
作者: 大覺屋師真:
K澤blog又更新
f總算有少少新料
ensemble係咁出限定,痴線
ENSEMBLE 咁HOT 梗係食到你盡...D 人狂買好似唔洗錢咁... 不過DX 我又中 唉~~~
martinnitram 11:13 AM 04-12-18
作者: wai2408:
ENSEMBLE 咁HOT 梗係食到你盡...D 人狂買好似唔洗錢咁... 不過DX 我又中 唉~~~
咁 ensemble 呢個坑又真係幾深...
扭蛋就出正常機體, PB/EX 就出特別機體/配件
見 EX07 賣配件, 扭蛋就賣 UC 卒機, 睇怕 EX08 會係賣 UC 卒機o的配件武器..
J+1 12:38 PM 04-12-18
零食竟然都有返木馬$1673...
由手機版發出
martinnitram 01:44 PM 04-12-18
零食竟然都有返木馬$1673...
由手機版發出
除非 8 折同有成 $1000 coupon 無地方洗, 呢個價都唔會特登係零食買吧....
J+1 07:31 PM 04-12-18
有錢都冇位放
同PG咁大盒...
由手機版發出
martinnitram 11:23 PM 04-12-18
有錢都冇位放
同PG咁大盒...
由手機版發出
見有o的店舖有 2-3 盒, 全部要放哂上櫃頂先有位...
昏迷童子Sleepy 11:58 PM 04-12-18
有錢都冇位放
同PG咁大盒...
由手機版發出
PG盒......
睇黎殖民星冇人訂的話應該唔會有舖返貨......
martinnitram 09:48 AM 04-13-18
作者: 昏迷童子Sleepy:
PG盒......
睇黎殖民星冇人訂的話應該唔會有舖返貨......
應係厚過 PG, 無 PG 咁闊, 有o的似 GP03D, 不過細盒o的
wai2408 03:53 PM 04-13-18
作者: martinnitram:
除非 8 折同有成 $1000 coupon 無地方洗, 呢個價都唔會特登係零食買吧....
我精品訂亞版1080 真係抵到爛 不過佢個盒真係大過頭...我返到家都即刻砌左佢掉左個盒佢...超阻訂..

咁 ensemble 呢個坑又真係幾深...
扭蛋就出正常機體, PB/EX 就出特別機體/配件
見 EX07 賣配件, 扭蛋就賣 UC 卒機, 睇怕 EX08 會係賣 UC 卒機o的配件武器..
佢配件個個話左係講笑 EX07 係DX...其實佢成日咁樣玩好易出事~~唔係人人都睇晒佢D 字架嘛...
martinnitram 04:56 PM 04-13-18

佢配件個個話左係講笑 EX07 係DX...其實佢成日咁樣玩好易出事~~唔係人人都睇晒佢D 字架嘛...
google 返資料, 即係 EX07 係 Gundam DX+G-falcon
BWS, g-defenser 就普通扭蛋?
J+1 07:56 AM 04-14-18
.....

http://hobby.dengeki.com/news/554979/
由手機版發出
iu fu pig 10:50 AM 04-14-18
.....

http://hobby.dengeki.com/news/554979/
由手機版發出
笨大:為了滿足小量獵奇客戶需要⋯⋯
插個頭落去當武器⋯⋯

機械嘅嘢⋯⋯我真係唔明
大覺屋師真 10:53 AM 04-14-18
超無聊
幾個款變下色咁就一set
浪費地球資源出d咁嘅野
wai2408 11:45 AM 04-14-18
google 返資料, 即係 EX07 係 Gundam DX+G-falcon
BWS, g-defenser 就普通扭蛋?
多數係了 我估 07 會係MK2 靈格C 居辣德卡 支援機 支援機 咁樣五粒蛋 定係六粒蛋呢 因為居辣德卡好似都有重武裝
martinnitram 03:58 PM 04-14-18
作者: iu fu pig:
插個頭落去當武器⋯⋯

機械嘅嘢⋯⋯我真係唔明
人形蜈蚣不是夢....
martinnitram 03:59 PM 04-14-18
作者: 大覺屋師真:
超無聊
幾個款變下色咁就一set
浪費地球資源出d咁嘅野
可能當零件咁賣, 比人改機咁...
martinnitram 04:00 PM 04-14-18
多數係了 我估 07 會係MK2 靈格C 居辣德卡 支援機 支援機 咁樣五粒蛋 定係六粒蛋呢 因為居辣德卡好似都有重武裝
唔好話重武裝係 DLC 或者 A/B set 就得....
笨大應該唔會佛心到支援機一粒蛋有哂吧...
昏迷童子Sleepy 11:37 PM 04-14-18
作者: iu fu pig:
插個頭落去當武器⋯⋯

機械嘅嘢⋯⋯我真係唔明
人形蜈蚣不是夢....
睇死到時實有人砌無限拳......
J+1 04:50 PM 04-17-18
http://p-bandai.jp/item/item-1000125096
由手機版發出
Rance 05:58 PM 04-17-18
買返HG 1/100 砌下無咁嬲....
fami~yan 06:58 PM 04-17-18
作者: Rance:
買返HG 1/100 砌下無咁嬲....
唔明有咩好嬲..
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 56 106 146 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 166  ... 最後

返回主題版面