Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-17, 11:46 PM   #37876
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
神明裁決(偽)勁過神明裁決無數倍
貞德表示: ....
馬雲表示: 有時假貨比真貨好.

舊 08-02-17, 12:28 AM   #37877
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
天草改完呢個技能之後
勁左好多
因為佢一直就係缺少左輸出力

10級係30%~~~

而且亦都同老福相性很好
不得了~

舊 08-02-17, 12:41 AM   #37878
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
而家完全就係三隻Ruler擺埋一齊再加兩張2030 應該就可以監生打死對手既節奏

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 12:44 AM   #37879
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
聖女:你地成日唔記得我係咪想體驗下タラスク既感受

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 12:47 AM   #37880
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
聖女:你地成日唔記得我係咪想體驗下タラスク既感受
我講既三隻Ruler包埋佢架 佢咪同天草Shift

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-02-17, 12:55 AM   #37881
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
依家4個Ruler3個都係脳筋

巌窟王幾時先肯強化

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 01:51 AM   #37882
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
而家完全就係三隻Ruler擺埋一齊再加兩張2030 應該就可以監生打死對手既節奏
係 呢個陣本來尋日仲係傾緊階段
點知一強化完 成件事突然之間成左事

老福 天草 貞德

全體減防 全體消狀態
有爆擊 有供星 有無敵

三隻都有供星技
夾埋有定人 有封寶具

減防加爆擊BUFF後
天草B buff再三連爆擊
或者老福自己爆又得

有防BUFF/迴避/無敵
就寶具+B+B

唔係頂級OP
但都係萬用隊
仇職以外敵人通吃

不過 我覺得有愛可以用
但如果特登抽番黎咁玩
就要認真考慮下
都....唔便宜....
三隻裁職升技又好
無非洲石個問題都好

舊 08-02-17, 02:25 AM   #37883
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
手上7億QP我都驚唔夠

我都係狂刷種火, 但係係升埋d無乜用的角色
芬恩, 燕青, 阿福, 黑A, 三藏

正常就係升三藏算, 但其餘果四隻衰衰地都係金卡又無乜理由唔趁AP1/2升埋佢
我得2億,好多人想升但無技石,又要留料等水著角
三藏算係好用o既單體術,但技1lv10寶1無剋職都係打得2萬8(雖然80NP係好強)想試我有隻10/4/10可以掛出o黎用
黑A技1升爆就好硬,高難度關會有用

舊 08-02-17, 08:34 AM   #37884
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
遲來報到

褔袋居然出第二隻孔明比我,想扔機

裁職我有白貞就夠,鐵拳要寶3睇黎要等下年

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 09:15 AM   #37885
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 細路翔 查看文章
遲來報到

褔袋居然出第二隻孔明比我,想扔機

裁職我有白貞就夠,鐵拳要寶3睇黎要等下年
我呢D有福袋先課平日都抽唔到隻5星o既人
今次出隻藍呆寶2比我先應該真扔機

舊 08-02-17, 10:04 AM   #37886
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
福袋派報到

琴晚先去買點抽福袋,一年兩次點都要俾
雖然有cap圖不過諗諗下都係唔貼上黎

主帳: 弓凜 船長……兩隻一齊上寶2
副帳: 金時new,送多隻紅A俾我上寶4……點解金時唔出響主帳度等我可以FULL SET雷太喎

題外
其實養兩個account都真係好甘下,錢同時間消耗多一倍,精神消耗就更大,但係就算想棄養都揀唔落手……兩邊有既4、5星角都唔同(加埋得兩三隻重複,EVENT送唔計),揀唔落手
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 10:20 AM   #37887
細路翔
The One

引用:
作者: ko121314 查看文章
我呢D有福袋先課平日都抽唔到隻5星o既人
今次出隻藍呆寶2比我先應該真扔機
藍傻寶2好呀

如果係泳裝個隻

出係恩奇都個d先真正灰底

話說個泳裝一池望落無咩關我事,睇款第二個池肯定有泳裝沖田

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-02-17 10:24 AM 被 細路翔 編輯。
舊 08-02-17, 10:56 AM   #37888
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
中國服在要留石比泳裝弓呆,拳聖女 的情況下(怕死,所以我預了450粒)

我想第6章時抽劍藍斯洛特
如果不中
我應該在幾多抽時停手?

活動次序是全部都連續著的
下星期 出鬼島 >第6章主線(劍藍斯洛特up) >福袋>泳裝

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 08-02-17 10:58 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 11:15 AM   #37889
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
期間限定イベント「復刻:夏だ! 海だ! 開拓だ! FGO 2016 Summer ライト版」第一部、第二部ともに、イベントアイテムの交換は、本日、8月2日(水)12:59で終了となりますので、ご注意ください。 #FateGO

各位師兄唔好換漏野~

舊 08-02-17, 11:27 AM   #37890
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: pet3 查看文章
中國服在要留石比泳裝弓呆,拳聖女 的情況下(怕死,所以我預了450粒)

我想第6章時抽劍藍斯洛特
如果不中
我應該在幾多抽時停手?

活動次序是全部都連續著的
下星期 出鬼島 >第6章主線(劍藍斯洛特up) >福袋>泳裝
呢d你自己決定架喎
你係咪真係好想要劍蘭先
對我黎講佬20抽已經係上限(除左梅林)
話者睇下想唔想抽白槍黎決定抽幾多
我之前得藍呆咪又係打得爆第一章(雖然果時好多人掛武藏)
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 11:29 AM   #37891
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Hextor 查看文章
呢d你自己決定架喎
你係咪真係好想要劍蘭先
對我黎講佬20抽已經係上限(除左梅林)
話者睇下想唔想抽白槍黎決定抽幾多
我之前得藍呆咪又係打得爆第一章(雖然果時好多人掛武藏)
性能上他值幾多抽?(沒有愛,只是聽說強,我又沒5星單體劍)

5得我得
藍呆,斯卡哈,黑貞,狂狗

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 11:42 AM   #37892
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
性能上佢犧牲左卡面去換能力
應該係成隻game最強自給自足的單體劍

如果你想留水著就留水著啦
平時都有機會抽到,水著過左就冇(除非等下一期)

舊 08-02-17, 12:27 PM   #37893
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: the fool 查看文章
我得2億,好多人想升但無技石,又要留料等水著角
三藏算係好用o既單體術,但技1lv10寶1無剋職都係打得2萬8(雖然80NP係好強)想試我有隻10/4/10可以掛出o黎用
黑A技1升爆就好硬,高難度關會有用
今次強化又無三藏/伊莉雅份, 兩隻單體術攻擊力都係唔掂

黑A個問題係太多強大對手, 上有弓王/伊斯塔/金閃/月神, 隔離有小黑/紅A/弓雙子, 下面有二姐/自爆弓/綠荼
全方位被夾擊

引用:
作者: teealpha 查看文章
題外
其實養兩個account都真係好甘下,錢同時間消耗多一倍,精神消耗就更大,但係就算想棄養都揀唔落手……兩邊有既4、5星角都唔同(加埋得兩三隻重複,EVENT送唔計),揀唔落手
我兩年前開服時玩3個account, 但真係太花時間, 而且不算有趣的周回要打多一倍, 真係頂唔順
趁block模擬器果期quit左2個account只留1個

你個case就難攪d, 不過都係忍痛送/賣一個比人啦, 慳番d時間好過; d非限定角好易抽抽下抽番回來

此篇文章於 08-02-17 12:31 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 12:32 PM   #37894
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
弓騎狂不嬲群魔亂舞
狂都仲好D,得4,5星搶
弓直頭連3星都要爭

舊 08-02-17, 01:57 PM   #37895
蛋撻王子
功德完滿

其實我對文西個強化都有D期待
尤其係佢4號強化 7號PICKUP

有D古惑

不過根據往績
呢d強化活動
次次都淨係頭兩日個d勁

舊 08-02-17, 02:17 PM   #37896
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

文西應該都係寶解
反而係迦納似技能強化,唔通真係改無冠武藝上100

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-02-17, 02:50 PM   #37897
細路翔
The One

強化水槍王

英國說大家抱團死
舊 08-02-17, 02:52 PM   #37898
gingq7

註冊日期: May 2008
期待左一陣6點先吧
上年係聖杯轉臨, 靈衣又已經公佈左, 今年唔知會唔會有驚喜
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 03:11 PM   #37899
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
莫非寶具skip?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 03:14 PM   #37900
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: digiharuka 查看文章
莫非寶具skip?
唔好呀, リヨ會失業

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:08 AM

手機版 | APP版