Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 5討論區
harakuma 12:24 PM 06-12-20
喜歡玩日系GAME既我, 無一隻有興趣
GP03D 12:32 PM 06-12-20
作者: neo2046:
老老實實,最後十零分鐘介紹D遊戲D畫面係靚,
但係真係冇咗之前幾代嗰種 "wow" 嘅感覺
我老喇,已經冇咗小朋友時嗰種熱情,得閒有得玩下手機game就好好
同感...真係老了...
睇完直播都冇咩興奮感覺.....
harakuma 12:37 PM 06-12-20
作者: GP03D:
同感...真係老了...
睇完直播都冇咩興奮感覺.....
五年前E3個次應該係最後一次咁興奮
C.K.F. 12:40 PM 06-12-20
等PRO出先買, 一來到時GAME數量選擇較多, 而且4K畫面望會有60格
シェンムー 01:37 PM 06-12-20
短期內唔會再有驚喜嫁喇
都係繼續玩返玩開嘅game
izumo 01:58 PM 06-12-20
作者: 女裝少年:
冇日期
冇價錢
冇GTA
GTA 最快都2025 啦
izumo 02:01 PM 06-12-20
作者: シェンムー:
睇左50分鐘,悶到嘔血
呢堆game有必要出新機出?
到時實大部份都有PS4版

三上搞新TITLE 一定支持。
whassupbun 02:01 PM 06-12-20
作者: 女裝少年:
冇日期
冇價錢
冇GTA
有GTA5
其實GTA5已經係PS3出, 繼續落去會唔會玩到PS6都未有新作
ps4boy 02:13 PM 06-12-20
唔想有3隻gta5 !
whassupbun 02:14 PM 06-12-20
作者: ps4boy:
唔想有3隻gta5 !
你係咪要開個新ACC叫ps5boy?
aquarius 02:24 PM 06-12-20
https://www.techradar.com/news/ps5

只可以向下兼容頭100位 ps4 game
Marco 02:30 PM 06-12-20
作者: aquarius:
https://www.techradar.com/news/ps5

Launch 嘅時候兼容遊玩時數最多的100隻PS4遊戲
之後會慢慢擴展兼容遊戲數量
12號四分衛 02:38 PM 06-12-20
作者: whassupbun:
有GTA5
其實GTA5已經係PS3出, 繼續落去會唔會玩到PS6都未有新作
GTA十年磨一劍真係急唔黎
同埋參考第5集誇左3個Gen Console 經驗
GTA6真係可以預定8K Gaming
C.K.F. 02:39 PM 06-12-20
之後每兼容多10隻PS4遊戲要俾50蚊美金, 一定係咁, 除非唔係咁!
whassupbun 03:00 PM 06-12-20
作者: 12號四分衛:
GTA十年磨一劍真係急唔黎
同埋參考第5集誇左3個Gen Console 經驗
GTA6真係可以預定8K Gaming
兩睇, 一來可能R*自己都想有新突破先出新作, 二來GTAOnline已經夠食, 賺到盆滿砵滿, 橫跨三代主機都唔出一個故事DLC你就知
PS2一代三隻GTA嘅盛世已經冇可能再發生
好在依家其實唔憂冇其他open world game玩嘅
Reishin 03:09 PM 06-12-20
作者: ps4boy:
唔想有3隻gta5 !
到時都係再買多次架啦

希望R*會執吓啲module,同埋入賭場唔使跌fps
大覺屋師真 03:20 PM 06-12-20
作者: IDGAF:
大家真係捱得咁早起身睇直播~!

睇完PS5主機造型,
第一個感覺是似Router,
但設計充滿未來感,幾型~!,
好過Xbox Series X似空氣清新機先。
大家都是空氣清新機呀
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1258670.html
wsx360 03:58 PM 06-12-20

darkvolver 04:05 PM 06-12-20
作者: wsx360:
舊PS3個size真係一流......而且可以見technology的進化.....
qwe 04:08 PM 06-12-20
作者: aquarius:

咩叫top 100...
我都係等緊年番PES點⋯希望之後出嘅對應到

不過諗諗吓刺客同蜘蛛俠咪撞期仲有Kena都係護航⋯

然後訂左tlou2同對馬,到底爆唔爆到隻啱啱見兩個王嘅刺客odyssey,同去到0080嘅g gen genesis9月仲有marvel...
Alpha2 04:17 PM 06-12-20
恭喜對家之餘,不忘趁機抬舉一下自己

harakuma 04:25 PM 06-12-20
作者: darkvolver:
舊PS3個size真係一流......而且可以見technology的進化.....
如果只比較元袓系PS機, PS4係進步, PS5係退步
赤兵尉SETH 04:33 PM 06-12-20
走住

darkvolver 04:42 PM 06-12-20
作者: harakuma:
如果只比較元袓系PS機, PS4係進步, PS5係退步
都係個句......等Sony出價錢再講....到時又去左高級餐廳
シェンムー 04:52 PM 06-12-20
作者: wsx360:
Wa 原來大過ps4 pro咁多...
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後

返回主題版面