Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
電視遊戲討論版>[XBLA] 電脳戦機 Virtual On Oratorio Tangram Ver.5.66
LED 11:16 AM 05-03-09
作者: TOMCHEUNG:
special係左武+右武?
都唔知點樣打中人
special無set過制應該back
Akito86 03:33 PM 05-03-09
實在隻game點解咁難用人link機...成日都搵唔到對手...
Montague 03:44 PM 05-03-09
作者: Akito86:
實在隻game點解咁難用人link機...成日都搵唔到對手...
入lobby等人挑你啦,平均半分鐘就會有人挑你
Metatron 04:17 PM 05-03-09
請問有幾多人改左DC0的?
係邊改?$?好唔好用?
Viper II 04:23 PM 05-03-09
唔識玩就打下電腦先

http://www.gamebase.com.tw/forum/187...e/topic/307227

搵到篇關於DC版基本操作既文
新手睇住先
ai. 05:27 PM 05-03-09
作者: Viper II:
唔識玩就打下電腦先
其實不用的,ranked的人都未必個個勁,
只有不要找高你3,4級就好安全,高你一兩級都無問題.
好似我咁弱我都可以W30 L24 143pts.
雖然不是好成績,但至少沒有l比w多.

唔知點解同日本連就算無格一係好順,一係lag到唔知點玩,
一定無好似香港咁玩一陣lag一兩下咁樣....
Viper II 05:33 PM 05-03-09
作者: AiStudio:
其實不用的,ranked的人都未必個個勁,
只有不要找高你3,4級就好安全,高你一兩級都無問題.
好似我咁弱我都可以W30 L24 143pts.
雖然不是好成績,但至少沒有l比w多.

唔知點解同日本連就算無格一係好順,一係lag到唔知點玩,
一定無好似香港咁玩一陣lag一兩下咁樣....
我同你玩好lag
ai. 05:55 PM 05-03-09
作者: Viper II:
我同你玩好lag
同你個種叫玩一陣lag一兩下,
其實我都唔知點解會lag,我估我地兩邊其中一邊dl緊野,所以佔用了對海外speed.
(但我估應該不是bt,因為可以順一陣,lag一兩下.)
無記錯早一日同黃金史提芬玩開頭幾rounds無lags,
只係去到後段幾rounds就lags,不過當時我估係我housemate dl緊野.

你都未見過有一次同某個日本人玩,可以玩3秒lag1秒,係咁樣loop到完場.
Rance 06:08 PM 05-03-09
邊位個gametag係HI LED?
我見呢位兄台個frd list好多gaf人應該係呢度d版友黎架下嘩?
小昭Teddy 06:18 PM 05-03-09
作者: Rance:
我見呢位兄台個frd list好多gaf人應該係呢度d版友黎架下嘩?
呢一頁頂頂果個咪係囉
Tenzan 06:23 PM 05-03-09
作者: Rance:
打VO點可以唔識師傅。
Rance 06:32 PM 05-03-09
我呢d雜兵真係有眼不識泰山,失覺哂
LED 06:51 PM 05-03-09
作者: Tenzan:
打VO點可以唔識師傅。
上左神枱-N-
香港比我勁既大有人在嘛
柚原konomi 07:08 PM 05-03-09
作者: LED:
上左神枱-N-
香港比我勁既大有人在嘛
笑,我睇番都有同你打過...
不過就冇ADD到...XD
柚原このみ 08:34 PM 05-03-09
比mewhk100% 贏左兩局
柚原konomi 09:15 PM 05-03-09
作者: 柚原このみ:
比mewhk100% 贏左兩局
原來果個日本ACC 係你黎~.~

我想知有幾多人係用STICK玩的?
小昭Teddy 09:23 PM 05-03-09
我岩岩整番好支的, 而家仲要d時間去習慣....太耐冇用, 又俾個手掣打壞手幾日....
俾人屈斬呀
柚原このみ 09:30 PM 05-03-09
<手掣…成日跳完都拉唔番落地/空中原地轉向 OTL
Viper II 09:56 PM 05-03-09
俾konomi劈爆
Montague 01:02 AM 05-04-09
有冇需要開一個攻略區等大家交流?

如果用type a操作,點樣可以出到旋回?
LED 07:17 AM 05-04-09
作者: Montague:
如果用type a操作,點樣可以出到旋回?
兩枝的一上一下 就會旋回

↓+↑ 左旋回
↑+↓ 右旋回
小昭Teddy 02:15 PM 05-04-09
我都覺得應該要開個攻畋區
Jockey 05:00 PM 05-04-09
作者: 小昭Teddy:
我都覺得應該要開個攻畋區
support~!!
白高達 05:40 PM 05-04-09
作者: Jockey:
support~!!
Support x 2
成就好易開晒,最難係 10 Ranked Match,因為好難搵到對手
CMS 06:00 PM 05-04-09
Support x 3 (新手一名)
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面