Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-17, 10:36 PM   #37401
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
由第6章開始比到D好劇情你地
係時侯要比返D屎你地食

舊 07-04-17, 10:44 PM   #37402
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Sar8 查看文章
由第6章開始比到D好劇情你地
係時侯要比返D屎你地食
咁講真真係由第6章 無一次Event同主線係差咁濟
6、7、終章、CCC、新宿全部都神一般既水準/\

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 10:53 PM   #37403
Sar8
The One

睇左個概括都係等ap 1/2先上
反正之前抽落既角仲要升lv,全部比種火算

舊 07-04-17, 10:59 PM   #37404
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
新手一問
活動限定禮裝、增加xxx物品掉落數兩件之類效果
如果用兩張,配落兩隻英靈上,效果會疊加嗎
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 11:00 PM   #37405
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 雷火武 查看文章
新手一問
活動限定禮裝、增加xxx物品掉落數兩件之類效果
如果用兩張,配落兩隻英靈上,效果會疊加嗎
當然會
所以最好全隊都裝

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-05-17, 01:10 AM   #37406
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
如果黑鬍子黎到見到船長比人咁屈法
應該會暴走變5星角

btw 我都係而家先知哥倫布原來有咁黑既一面
果然偉人永遠都只會比人記著好果一面

雷電博士同愛迪生雖然爭權同專利係幾醜
但再醜其實都唔離開人道
哥倫布直頭係現代價值觀黎講根本就係十大惡人之首sosad
咁黑既一面+1

小時候讀書好似冇學到呢方面既野 講來講去都係讚美佢發現新大陸⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:53 AM   #37407
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Sar8 查看文章
睇左個概括都係等ap 1/2先上
反正之前抽落既角仲要升lv,全部比種火算
其實好似唔係用好多AP, 好似好少關, 而且有d關係0 AP
我為左賺綠方, 每日都仲最少各打一場40AP種火+QP+曜日, 但昨晚都已經打完14-2
而家打當係儲多少少聖晶石衝水著2017都ok既

----

話說用鐵拳打巨英雄和不夜城狂實在太爽, 兩隻都有神性, 一發寶具break一次
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:08 AM   #37408
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁黑既一面+1

小時候讀書好似冇學到呢方面既野 講來講去都係讚美佢發現新大陸⋯
嚴格黎講唔係發現,而係佢第一個有命去到新大陸再返轉頭

應該話佢係第一個將資本主義帶去新大陸發展既人

幾千年前拉二果個時代埃及人對奴隸都好過哥倫布時期既英國佬
應該話實際古埃及時期邊有咁多人力資源浪費,幾千年前既技術水平走去長征捉堆人返黎本身會死得人少?
隨時一個奴隸=依家一架新出廠林寶堅尼既價值
所以堆奴隸以果個時代既水準黎計其實生活水平普遍同依家既香港人無分別(眼神死

係聖經夾硬寫到全部埃及人都係咁OO去美化猶太佬天生賣完身袋完錢就想笠水既天性

話說連黑鬍子依個做賊既都會守行規唔殺俘虜,哥倫布依個打政府工既反而完全無下限

順帶一提史實既貞德係個會係停戰後講"英國佬不論男女老幼都應該殺盡"既狂戰士,絕對唔係咩有禮貌既金髮巨乳美少女

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-05-17 10:19 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:29 AM   #37409
Sar8
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
其實好似唔係用好多AP, 好似好少關, 而且有d關係0 AP
我為左賺綠方, 每日都仲最少各打一場40AP種火+QP+曜日, 但昨晚都已經打完14-2

----

話說用鐵拳打巨英雄和不夜城狂實在太爽, 兩隻都有神性, 一發寶具break一次
我連CCC既人都未練,一切都係等AP1/2先講
果少少石我都唔會中,真係抽都係比錢算

舊 07-05-17, 02:10 PM   #37410
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: gingq7 查看文章

----

巨英雄當然係用二姐打
明狐助攻之下1發寶具1行血仲可以連發兼魅了
安全到不得了

舊 07-05-17, 03:15 PM   #37411
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 細路翔 查看文章
嚴格黎講唔係發現,而係佢第一個有命去到新大陸再返轉頭

應該話佢係第一個將資本主義帶去新大陸發展既人

幾千年前拉二果個時代埃及人對奴隸都好過哥倫布時期既英國佬
應該話實際古埃及時期邊有咁多人力資源浪費,幾千年前既技術水平走去長征捉堆人返黎本身會死得人少?
隨時一個奴隸=依家一架新出廠林寶堅尼既價值
所以堆奴隸以果個時代既水準黎計其實生活水平普遍同依家既香港人無分別(眼神死

係聖經夾硬寫到全部埃及人都係咁OO去美化猶太佬天生賣完身袋完錢就想笠水既天性

話說連黑鬍子依個做賊既都會守行規唔殺俘虜,哥倫布依個打政府工既反而完全無下限

順帶一提史實既貞德係個會係停戰後講"英國佬不論男女老幼都應該殺盡"既狂戰士,絕對唔係咩有禮貌既金髮巨乳美少女
所以貞德應該出番張BSK 係自爆寶具⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 04:44 PM   #37412
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ko121314 查看文章
巨英雄當然係用二姐打

明狐助攻之下1發寶具1行血仲可以連發兼魅了

安全到不得了

英雄難過女神關

舊 07-05-17, 05:10 PM   #37413
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order [アガルタの女]黑雨訊號將掛出,請做好防雨措施

【カルデア広報局より】
2017年7月5日(水)18:00にゲームアップデートを行いました。幕間の物語キャンペーンの開始など、詳しくは→news.fate-go.jp/2017/0705leswc/ #FateGO

4.一部サーヴァントの幕間の物語を追加

※対象のクエストは以下となります。

・アストルフォ 第1節

・アルジュナ 第2節

・クー・フーリン〔オルタ〕 第1節

・ジェロニモ 第1節

・ジャンヌ・ダルク〔オルタ〕 第1節

・ダビデ 第1節

・ビリー・ザ・キッド 第1節

・李書文 第1節

【カルデア広報局より】
本日、7月5日(水)18:00より「幕間の物語キャンペーン」開催中!是非、この機会に開放条件を満たし、お気に入りのサーヴァントの物語をクリアしましょう!詳しくは→news.fate-go.jp/2017/intermiss… #FateGO

http://news.fate-go.jp/2017/intermission/

阿福同阿周那有強化技能

此篇文章於 07-05-17 05:15 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 05:42 PM   #37414
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
中左對唔住同德翁
德翁本身冇都ok
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:28 PM   #37415
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
5星狂職仲要自爆會唔會太屈機a?

開幕間堆角我除左阿褔一隻都無不就只能去死了嗎?

幾時先開沖田既幕間呀鹽川大大

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-05-17 06:35 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 08:20 PM   #37416
gingq7

活動5星角好似無一隻有開強化或寶具解放
舊 07-05-17, 08:32 PM   #37417
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
阿周個5 turn弱體無效有冇咩奇效
佢要大量心臟個投資回報好似差咗d
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 09:07 PM   #37418
gingq7

突然發現我有18個角色未打幕間
舊 07-05-17, 09:07 PM   #37419
蛋撻王子
功德完滿

目前解左3個幕間
阿福 阿周那 李書文
我覺得最正係李書文個個www
而且仲回番12個英雄之證番黎添!

舊 07-05-17, 09:21 PM   #37420
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 血之淚 查看文章
阿周個5 turn弱體無效有冇咩奇效
佢要大量心臟個投資回報好似差咗d
無寫到次數
有機會係5T都唔會消失

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-05-17, 09:27 PM   #37421
蛋撻王子
功德完滿

而且阿周那幕間
依稀見到運營為迦爾納同阿周那定左再上修既方案
係差在幾時實行

不過都係既
阿周那唔拾多幾野
好難係弓職5星界生存
d對手太勁

舊 07-05-17, 09:29 PM   #37422
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
一日有英雄王同凛o係度
5星全體弓一日只可以望住凛既背影

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 11:25 PM   #37423
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
而且阿周那幕間
依稀見到運營為迦爾納同阿周那定左再上修既方案
係差在幾時實行

不過都係既
阿周那唔拾多幾野
好難係弓職5星界生存
d對手太勁
凜姐勁到咁
我諗唔到有咩理由要用阿周那

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-06-17, 09:57 AM   #37424
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
黑貞呢,好大個幕間任

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 10:05 AM   #37425
Sar8
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
凜姐勁到咁
我諗唔到有咩理由要用阿周那
抽唔到最勁果兩隻果陣囉

好啦...我自己冇都係用人地果隻

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:39 PM

手機版 | APP版