Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
<<繼續談情>>>4.24 情版版聚(多謝各位參加!請send D 相俾我!)
如月釋臣 03:13 AM 04-17-10
雖平時少入情版......
但果日得閒,又想來玩下~~
雷火武 06:26 PM 04-17-10
無知一問
如果包場係咪任食...
碧克 06:45 PM 04-17-10
好想問下C女王到唔到.佢都來既話咁就齊腳了.
Middle 07:55 PM 04-17-10
作者: Deviantnip:
無知一問
如果包場係咪任食...
而家唔係包場喇;
包場每人會超過一百蚊呢

作者: 碧克:
好想問下C女王到唔到.佢都來既話咁就齊腳了.
頭版List 有邊個名、就有咩人囉......
kircheis 09:43 PM 04-17-10
噢.....無曬位! 要下一次了!
碧克 09:45 PM 04-17-10
作者: Middle:
而家唔係包場喇;
包場每人會超過一百蚊呢

頭版List 有邊個名、就有咩人囉......
就係想問佢到時可唔可以出來.
就算冇位都可以去下場再飲杯野聚一聚
馬沙 01:30 AM 04-20-10
既然名額緊張同想for返gaf人 ,咁我今次唔帶自己fd來 ,叫返gaf舊人ok ?

馬沙
Dreamer.Bo
leo
二家

已PM我同Dreamer.Bo contact 比你

講埋近況

Dreamer.Bo自己做貿易生意 ,年紀輕輕做老細 ,前途無可限量 .

p.s.有冇人中意飲紅酒 ?以前墨魚/BBQ meeting都有紅酒架
0001 02:53 AM 04-20-10
作者: 馬沙:
既然名額緊張同想for返gaf人 ,咁我今次唔帶自己fd來 ,叫返gaf舊人ok ?

馬沙
Dreamer.Bo
leo
二家

講埋近況

Dreamer.Bo自己做貿易生意 ,年紀輕輕做老細 ,前途無可限量 .

p.s.有冇人中意飲紅酒 ?以前墨魚/BBQ meeting都有紅酒架
紅酒
正呀~~~~
KIM 01:14 PM 04-20-10
.....
你咁遲報名呀~? 冇晒位你先來.....
我估都有不少人喜歡紅酒, 不如你名義開個新meeting啦~
你又可以帶埋d泡菜女友來, 又可以group多d品酒版友~
大家夾$都易d~!
如何?
藍莓咖啡 05:45 PM 04-20-10
講近況點解係講人地唔係講自己? 馬沙你近況如何?
KIM 10:09 PM 04-20-10
作者: 藍莓咖啡:
講近況點解係講人地唔係講自己? 馬沙你近況如何?
23都側側膊冇講~
下雪邊界 11:47 PM 04-20-10
作者: KIM:
23都側側膊冇講~
其實係好多人都無講
PTX-003C 11:54 PM 04-20-10
品酒係好...不過我怕有人酒品唔好(例如: 我)
陸奧 貴志 12:18 AM 04-21-10
我唔飲酒.....
>>>>>劉伯<<<<< 12:21 AM 04-21-10
作者: PTX-003C:
品酒係好...不過我怕有人酒品唔好(例如: 我)
你發作搵人CALL CALL我
我將你幹掉
KIM 12:24 AM 04-21-10
作者: 陸奧 貴志:
我唔飲酒.....
我飲左之後會亂錫人, 所以都唔飲得~
賈圖 12:26 AM 04-21-10

馬沙
Dreamer.Bo
leo
二家

講埋近況

好耐無見喎,唔見你咁耐去左邊呀?
>>>>>劉伯<<<<< 12:27 AM 04-21-10
我飲左之後會亂錫人, 所以都唔飲得~
要飲多D喇
雷太記住做野
KIM 12:30 AM 04-21-10
作者: 賈圖:
你又蒲面, 勁呀~~~! 你又去左冰呀?

作者: lauchai:
要飲多D喇
雷太記住做野
男人我會打~~~
Middle 12:33 AM 04-21-10
因為好似無乜人會甩底唔去,
所以...... 報左後補位o既各位,請下次再唻參加喇。 =)

另外碧克,
暫時無打算有下場喇,到時可能睇下情況點再算。 =)
>>>>>劉伯<<<<< 12:35 AM 04-21-10
你又蒲面, 勁呀~~~! 你又去左冰呀?

男人我會打~~~
我叫你錫女架喎
碧咸廿三 12:36 AM 04-21-10
23都側側膊冇講~
駛乜講~

我d近況不嬲都勁到冇朋友架啦~
碧咸廿三 12:37 AM 04-21-10
作者: 賈圖:
不如你問你自己死左去邊仲好啦~
KIM 12:44 AM 04-21-10
作者: lauchai:
我叫你錫女架喎
雷XXXX係女的麼~~~!!!
死仔,,,,,,上次玩我~~~!
碧克 12:46 AM 04-21-10
作者: Middle:
因為好似無乜人會甩底唔去,
所以...... 報左後補位o既各位,請下次再唻參加喇。 =)

另外碧克,
暫時無打算有下場喇,到時可能睇下情況點再算。 =)
下場我本來就打算另外約.
冇位就算啦.你地傾得開心D.
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面