Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
攻略及心得交流區>TOV TOS TOARISE - 全機種挑戰trophy 實績攻略討論區 (禁:性風進入)
jerrypandadada 08:18 AM 08-26-08
作者: 小光:
想問點先可以令一個地方轉日/夜?
應該係訓覺??
小光 09:17 AM 08-26-08
作者: jerrypandadada:
應該係訓覺??
qq返去試下先
Peter Yu 11:46 AM 08-26-08
我無睇攻略玩到ザウデ不落宮浮上(已經過左50粒鐘...想像唔到timeattack第1果個點打 .....)以為係最後迷宮
頭先睇wiki先知唔係......仲發現miss左好多sub event
ゆり 11:47 AM 08-26-08
想問點先可以令一個地方轉日/夜?
不停訓教or打一場露營一次
任仔 12:35 PM 08-26-08
請問除左主角
係咪每個角色得一件 waiter 衫 ga ja ?
係咪 fix 死左? thx
Marco 03:49 PM 08-26-08
作者: Peter Yu:
我無睇攻略玩到ザウデ不落宮浮上(已經過左50粒鐘...想像唔到timeattack第1果個點打 .....)以為係最後迷宮
頭先睇wiki先知唔係......仲發現miss左好多sub event
尋日見第 1 o個個8個鐘都唔駛,7小時50分.....

我都岩岩係ザウデ不落宮度,已經玩左72個鐘 (仲係1週目而已)
GP03D 04:11 PM 08-26-08
作者: Marco:
尋日見第 1 o個個8個鐘都唔駛,7小時50分.....

我都岩岩係ザウデ不落宮度,已經玩左72個鐘 (仲係1週目而已)
i'm about the same.... 40 hours... haha...
but stuck at secret achivement 17..... so hard....
Marco 04:14 PM 08-26-08
作者: GP03D:
i'm about the same.... 40 hours... haha...
but stuck at secret achivement 17..... so hard....
我諗我呢個進度,1週都有可能打到100個鐘
GP03D 04:19 PM 08-26-08
我諗我呢個進度,1週都有可能打到100個鐘
good la...
100 hours is an achivement... haha
Marco 04:23 PM 08-26-08
作者: GP03D:
good la...
100 hours is an achivement... haha
Ya~

仲有個10萬公里,唔知自己行左幾多
jerrypandadada 05:16 PM 08-26-08
Ya~

仲有個10萬公里,唔知自己行左幾多
飛計唔計架定係要行?

而家處於隱迷金幣無盡地獄中...
不過Exp 10倍係隱迷真係好爽
小光 05:35 PM 08-26-08
飛計唔計架定係要行?

而家處於隱迷金幣無盡地獄中...
不過Exp 10倍係隱迷真係好爽
我睇個日本wiki教用藍龍招像根大法&飛船同時拎100小時&10萬公里
所以應該係計既
遊戲人間 06:11 PM 08-26-08
我睇個日本wiki教用藍龍招像根大法&飛船同時拎100小時&10萬公里
所以應該係計既
話說我好耐之前都試過hold住個制由佢飛,不過飛左1hr見無料到就放棄左....

原來係我睇少左10萬km....
小光 06:12 PM 08-26-08
作者: 遊戲人間:
話說我好耐之前都試過hold住個制由佢飛,不過飛左1hr見無料到就放棄左....

原來係我睇少左10萬km....
wiki教得 100hr + 10萬km同時拎... 都應該估到10萬km要掛幾耐

果時藍龍d成就我真係開住部機訓覺, 掛足2晚
遊戲人間 06:16 PM 08-26-08
wiki教得 100hr + 10萬km同時拎... 都應該估到10萬km要掛幾耐

地球直徑都12756.2km,我真係估唔到Vesperia個世界咁細....
不過依家2週目玩下停下進度緩慢,怕且有排先可以掛機...
Marco 06:25 PM 08-26-08
リタ 仲差個 Risky Ring 就可以屈 Grade
不過冇都可以一場屈到十幾 Grade  
jerrypandadada 06:35 PM 08-26-08
リタ 仲差個 Risky Ring 就可以屈 Grade
不過冇都可以一場屈到十幾 Grade  
食藥咪得囉
話說我一週目掛個陣都係狂食,食左好多錢
由8000grade掛到18XXXgrade,我都冇TP1裝
到我2週個陣,開個GradeX2同裝2個Gradex1.5裝備玩Hard Mode
爆完機都25xxxgrade...
即係夠grade開2週目就冇屈grade ge必要...所以唔駛咁執著個TP1裝
不過志在儲grade就例外啦...

100hrs有幾難,做做下sub event都有
反而係我玩左百幾個鐘,幾週目都開唔到個成就...
嗯...100000km真係可怕
Marco 07:05 PM 08-26-08
食藥咪得囉
話說我一週目掛個陣都係狂食,食左好多錢
由8000grade掛到18XXXgrade,我都冇TP1裝
到我2週個陣,開個GradeX2同裝2個Gradex1.5裝備玩Hard Mode
爆完機都25xxxgrade...
即係夠grade開2週目就冇屈grade ge必要...所以唔駛咁執著個TP1裝
不過志在儲grade就例外啦...
食藥燒錢燒得好快
又冇咩錢剩
攻略又話 Waiter 可以賺30萬,都冇咁多既
遊戲人間 07:24 PM 08-26-08
食藥燒錢燒得好快
又冇咩錢剩
係咪落錯左單?
落錯左單會冇咁多錢的.
Marco 07:36 PM 08-26-08
作者: 遊戲人間:
係咪落錯左單?
落錯左單會冇咁多錢的.
用レイヴン呀嘛,我有用紙冇落錯,都係得幾萬咋喎
jerrypandadada 09:58 PM 08-26-08
食藥燒錢燒得好快
又冇咩錢剩
我記得我玩過陣
每場食TP回復60%x15個+TP回復30%x15個+HP/TP回復30%x10個
一場15mins左右有1600grade
每次俾4萬蚊左右,雖然都ok貴但都頂得順
我都係打10次左右...都係40萬者...

Waiter...我永遠都唔會再玩...
我玩レイヴン,我用哂紙筆+pause左
都係會有野落錯
玩到我有d火...
Einhander 10:08 PM 08-26-08
Waiter...我永遠都唔會再玩...
我玩レイヴン,我用哂紙筆+pause左
都係會有野落錯
玩到我有d火...
唔會再玩+1
玩到咁上下我先發覺班友會改口
GN00508771 02:52 AM 08-27-08
請問 幾時可以用FS 同埋 換人那個東西係邊度可以合成...(好似話係幸福的市場 即係邊度)

仲有OVL 2~4 係咪都需要合成道具解禁
jerrypandadada 09:10 AM 08-27-08
作者: GN00508771:
請問 幾時可以用FS 同埋 換人那個東西係邊度可以合成...(好似話係幸福的市場 即係邊度)

FS的話你去到亡X都市就有,即係入password個boss之前

換人舊野你幾時合成都得,去商店→合成→貴重品→唔記得好似第3個就係
不過前題係你要有個素材啦

OVL2係同Judy逃走個陣佢會送你,OVL3~4就真係要合成
遊戲人間 09:15 AM 08-27-08
作者: GN00508771:

幸福的市場其實係貿易公會,全世界大部份商店都係幸福的市場旗下的.
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面