Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-13, 10:01 PM   #326
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: stevenfan 查看文章
查實小霞走左幾耐?
城都篇之後已經走左,因為要換角色黎刺激低迷既人氣,然後小霞喜歡小智呢個事實就被官方改為唔係事實
係果時開始我已經無睇落去
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 10:02 PM   #327
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
查實小霞走左幾耐?
成個DP編除o左OP一個cutsence外完全冇影
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 10:22 PM   #328
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
因為噴火龍先看
為什麼女角一個不如一個

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 10:42 PM   #329
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
點解現家連小剛都走埋同埋近日我睇TBB點解隻比卡超現家好似唔識打咁
新果D都唔吸引火箭兵團又換哂d小精靈

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 10:59 PM   #330
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
查實小霞走左幾耐?
現實時間好似係8年

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 11:34 PM   #331
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
小霞就難啲啦...

但比起而家啲地味設計...
當年個15x隻真係隻隻都有個性令人記得曬

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
要救人氣嘛
雖然覺得比起噴火龍,叫小霞番黎實際好多
DP時已經比HIKARI坐正左做大婆

其實DP時我覺得係幾有心機谷返起,高潮上落時間節奏都好用心

不過一轉賓妹就...仲衰過AG....不如唔好要女主角好過....

引用:
城都篇之後已經走左,因為要換角色黎刺激低迷既人氣,然後小霞喜歡小智呢個事實就被官方改為唔係事實
係果時開始我已經無睇落去

舊 03-14-13, 12:54 AM   #332
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
點解現家連小剛都走埋同埋近日我睇TBB點解隻比卡超現家好似唔識打咁
新果D都唔吸引火箭兵團又換哂d小精靈
好鐘意隻不良蛙
仲有成日走出黎既果然翁
傻鴨都好可愛

宜家睇BW2, 小智佢地係一班多管閒事既怪人

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 12:36 PM   #333
HM

引用:
作者: KTN 查看文章
小霞就難啲啦...

但比起而家啲地味設計...
當年個15x隻真係隻隻都有個性令人記得曬

DP時已經比HIKARI坐正左做大婆

其實DP時我覺得係幾有心機谷返起,高潮上落時間節奏都好用心

不過一轉賓妹就...仲衰過AG....不如唔好要女主角好過....
對於老觀眾黎講都係想睇小智同小霞行埋一齊
不過呢對CP已經俾官方暴力拆散所以都係算...
引用:
因為噴火龍先看
為什麼女角一個不如一個
小遙同小光都幾J得,係黑肉之嘛
舊 03-14-13, 10:14 PM   #334
stevenfan
貧窮神附身

引用:

+1我係初代觀眾

小遙同小光比感覺小遙冇咁低年齡

舊 03-15-13, 12:14 AM   #335
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: bomber 查看文章
好鐘意隻不良蛙
仲有成日走出黎既果然翁
傻鴨都好可愛

宜家睇BW2, 小智佢地係一班多管閒事既怪人
我係鍾意阿柏怪,毒氣雙子佢地
1代 D野岩我多D 車喱龜戴黑超o架

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 11:00 AM   #336
stevenfan
貧窮神附身

果然翁定位一直覺得係火箭兵團版的傻鴨

舊 03-15-13, 11:08 AM   #337
HM

引用:

+1我係初代觀眾

小遙同小光比感覺小遙冇咁低年齡
小遙本身有姐屬性
舊 03-17-13, 03:10 AM   #338
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我係鍾意阿柏怪,毒氣雙子佢地
1代 D野岩我多D 車喱龜戴黑超o架
尋日tbb打毒系場館用毒氣丸,好懷念
隻毒氣丸又得意,仲超勁。。。

其實到而+有冇打過黑妹個gym?

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-13, 11:43 AM   #339
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

睇完119個劇場版預告

今年劇場版條片又捉返超夢夢鞭屍

仲有架同PKOMON好格格不入既反X車神

舊 04-03-13, 01:34 AM   #340
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
港版失驚無神出左黑白movie 1既dvd, 分兩隻dvd, 可以分開買

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-13, 07:28 AM   #341
GTO
Insane Gamer
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
引用:

[路過人士]

初代小霞fans , 好掛住小霞扭小剛耳仔的必殺技

[/路過人士]

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-13, 02:09 PM   #342
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: BistonC 查看文章
聽落pm好似想幫佢追加個形態
頂, 真係俾我up中

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 04-03-13 02:13 PM 被 N0T51B 編輯。
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-13, 04:46 PM   #343
HM

引用:
作者: NEAR 查看文章
尋日tbb打毒系場館用毒氣丸,好懷念
隻毒氣丸又得意,仲超勁。。。

其實到而+有冇打過黑妹個gym?
果日追POST見班架仔恥笑小智腦殘,對住毒氣丸CHECK圖鑑
舊 04-03-13, 05:51 PM   #344
stevenfan
貧窮神附身

引用:
作者: BistonC 查看文章
頂, 真係俾我up中
感覺好像布歐化XD

舊 04-03-13, 07:12 PM   #345
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
果日追POST見班架仔恥笑小智腦殘,對住毒氣丸CHECK圖鑑
我睇tvb版果日都即刻心諗, 小智你起碼見左二百集啦仲要check

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-13, 07:49 PM   #346
HM

引用:
作者: W!LL 查看文章
我睇tvb版果日都即刻心諗, 小智你起碼見左二百集啦仲要check
每到新章就RESET一次能力同記憶嘛
其實係小朋友邊會睇前面果200集
舊 04-03-13, 09:13 PM   #347
NEAR
Majora's!?

引用:
感覺好像布歐化XD
由菲利變左布歐

引用:
作者: GTO 查看文章
[路過人士]

初代小霞fans , 好掛住小霞扭小剛耳仔的必殺技

[/路過人士]
前兩集講起小剛又講大岩蛇,好懷念…
小剛好過天桐好多,天桐成日…風味…風味…好煩…

舊 04-19-13, 01:16 AM   #348
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 04-19-13, 01:22 AM   #349
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
超夢夢轉左聲

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-13, 05:25 PM   #350
NEAR
Majora's!?

配合返覺醒之後,原版個咀都尖左

想睇超夢。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 小山宙哉「宇宙兄弟」 好評放送中 money 日本動漫畫討論版 72 04-21-16 12:03 PM
賣二手 3dsll 限定機(pokemon xy 藍色機) isumi2613 買賣專區 1 11-11-13 02:39 PM
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl Vol.2 W!LL 手提遊戲機討論版 386 02-17-08 03:15 AM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 09:28 PM

手機版 | APP版