Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
忍者 01:44 PM 02-25-19
作者: sunhikari:
順帶一提,有探子回報灣仔太源街某鋪今日下午返MB EVA01,盛惠$3099
社團由day1開始擺左隻2999喺度郁都冇郁過....
起碼到上星期5都係咁先
Eternal Wind 01:51 PM 02-25-19
炒價入可以早D玩同上FD哂命,好多人覺得抵

in's全部標價27XX都無咩人買
wingzero_W0 02:13 PM 02-25-19
老實講攞西做指標,佢現在個價明顯過高。
今次隻eva搭左乜嘢骨搞到開咁高?骨賣出都係錢,唔係屎 零value喎。
sunhikari 02:17 PM 02-25-19
作者: wingzero_W0:
老實講攞西做指標,佢現在個價明顯過高。
今次隻eva搭左乜嘢骨搞到開咁高?骨賣出都係錢,唔係屎 零value喎。
據聞係貞德的變身十字架(神風怪盜貞德)

聽說有鋪極低價唔洗$200就可以入手
赤兵尉SETH 07:26 PM 02-25-19
我聽講係唔知邊隻拉打既變身器

據聞係貞德的變身十字架(神風怪盜貞德)

聽說有鋪極低價唔洗$200就可以入手
fb見到件野799減199, 好大可能...
差價同隻EVA剛剛好
真!DC 10:10 PM 02-25-19
索性同初號機包埋一patch感覺會不會好d
由手機版發出
martinnitram 11:06 PM 02-25-19
作者: 真!DC:
由手機版發出
比人知道係骨就唔好
sunhikari 09:41 AM 02-26-19
作者: 真!DC:
由手機版發出
作者: martinnitram:
比人知道係骨就唔好
澳門有鋪頭已經咁玩法

買MB EVA送呢件「豬頭骨」
Tdot 03:08 PM 02-27-19
澳門有間舖係玩到賣已開封的賣2900
C.Ryo 12:56 AM 03-01-19
https://twitter.com/ikuto_yamashita/...520099840?s=21
山下いくと發表咗笨大plan咗出二號時會再推出初號機
赤兵尉SETH 02:16 AM 03-01-19
到底係大陸MC化先定笨大再販先

以山下いくと性格, 2號機未必跟初號機同素體, 可能全部機都新獨立design
C.Ryo 09:23 AM 03-01-19
作者: 赤兵尉SETH:
到底係大陸MC化先定笨大再販先
-

最好差唔多一齊黎,等班轉售廚反艇
wingzero_W0 11:20 AM 03-01-19
再販意義唔大,代理依舊玩埋一份。如果笨大敢魂限受注生產,等你一兩年又點話。
忍者 12:04 PM 03-01-19
再販意義唔大,代理依舊玩埋一份。如果笨大敢魂限受注生產,等你一兩年又點話。
港魂限咪又係一秒玩完

貨多咪由得佢地存下倉囉
Eternal Wind 03:47 PM 03-01-19
炒起左咪玩少隻,魂限日魂任訂
Eternal Wind 04:33 PM 03-01-19
作者: :
「METAL BUILD エヴァンゲリオン初号機」
2019年再販予定
発売月や予約解禁時期につきましては、決まり次第発表いたします。
今後の情報をお待ちください。
https://tamashii.jp/special/metalbuild/evangelion/
sunhikari 09:21 AM 03-04-19
作者: 忍者:
港魂限咪又係一秒玩完

貨多咪由得佢地存下倉囉
魂限算好,香港需渣,但日本係一個ORDER整一隻
爆QUOTA咪第二個月發貨再出

最少滿足到日本個客源先
但MB我就真係而家另比貴少少轉入日魂的懷抱好過受港魂氣
wingzero_W0 03:50 PM 03-09-19
X1 4或5月再出多批貨???F91等湊CP,宜家淨見米青有現。

記得有人講過再販,網上只搵到樂天依個source,但冇官方source。
bbdaishogun 11:56 PM 03-10-19
再版都冇用,GFF隻WING ZERO日本魂SHOP夠出過幾次(冇記錯每次都長開),但香港見到佢條毛咩?
GN00508771 12:03 AM 03-11-19
X1 4或5月再出多批貨???F91等湊CP,宜家淨見米青有現。

記得有人講過再販,網上只搵到樂天依個source,但冇官方source。
因為官方根本冇講過再版

戈d只係店頭自己留貨賣
sunhikari 01:49 PM 03-11-19
作者: bbdaishogun:
再版都冇用,GFF隻WING ZERO日本魂SHOP夠出過幾次(冇記錯每次都長開),但香港見到佢條毛咩?
日木同香港的情況好唔同
港魂係要同日本傾貨量,係咁多就得咁多
但日魂就真係按幾多訂單去做幾多隻
本質上有好多分別
所以MB野我都經曰魂訂係最穩陣
2009 10:30 PM 03-11-19
日木同香港的情況好唔同
港魂係要同日本傾貨量,係咁多就得咁多
但日魂就真係按幾多訂單去做幾多隻
本質上有好多分別
所以MB野我都經曰魂訂係最穩陣
訂唔到行貨先諗日版
GN00508771 08:00 PM 03-23-19
6月 METAL BUILD 單獨展覽

記念商品:細西
wingzero_W0 08:51 PM 03-24-19
作者: GN00508771:
6月 METAL BUILD 單獨展覽

記念商品:細西

祼西... ...

拜託,起碼加把PG大刀、火箭炮啦,笨大
C.Ryo 08:57 PM 03-24-19
睇相就連marking都減咗,真係齋西
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147  ... 最後

返回主題版面