Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 341 841 1241 1291 1331 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1351 1391 1441  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
柚原このみ 11:52 PM 03-27-17
今晚又多十幾萬,而家180萬…打過龍
鈴蘭 12:23 AM 03-28-17
玩野用惡隊帶教授入去打無間地獄
無介護專員堆勁既惡隊員好易溶....
鈴蘭 12:35 AM 03-28-17
衣個無間地獄好過以前喎 以前我記得唔跌蜘蛛
鈴蘭 01:04 AM 03-28-17
讓半臂
黑狗梅林凜入去都打晒sosad
凜真係易用過教授太多

洗多兩野 真係無間地獄打蜘蛛最抵 建議未夠數既人打無間打到夠
FURIMUKI 01:06 AM 03-28-17
我結果都係抽唔到看板娘
用主力4turn clear算
T.K. 01:53 AM 03-28-17
我沖田寶二都係無看板娘
the fool 02:15 AM 03-28-17
作者: 鈴蘭:
光秀有機
馬騮有左人設好耐(?

CCC爆點係班男角開始耍帥開始的
三章,即係應該只係剛剛好胸器出場,差唔多到戲肉了
光秀好似本Material入面信長有提過佢
馬騮就...我想要Basara果種秀吉
CCC希望之後會精彩la,其實extra我覺得好悶
作者: 鐵之侍:
定期メンテナンスのお知らせ(3/29 AM2:00実施)

日時
2017年3月29日(水) AM2:00~AM7:00(予定)
久違的早上維修,不會這麼早出現伏兵吧
我都估會有d野,第1次聖誕event都係早上維修完,但佢話4月中旬先開明治維新,照咁睇就應該唔係.唔通係1.5章第2節?但又無理由無宣傳
stcdavidhk 08:35 AM 03-28-17
感覺新關好似重少左平蜘蛛咁...
蛋撻王子 10:38 AM 03-28-17
やはりカーミラさんもドスケベボディ

另外阿福
https://twitter.com/shinkamkam/statu...15838648422400

一周年紀念本真正
空調 10:51 AM 03-28-17
無間地獄 上滿農具有百幾一場 但我人腳唔夠上滿又好難打
hell & heaven 11:31 AM 03-28-17
無農具仲差千幾蜘蛛~
蛋撻王子 04:06 PM 03-28-17
http://news.fate-go.jp/2017/class2017_c66hy/
hell & heaven 04:08 PM 03-28-17
養生
雷帝.嘉芙 04:11 PM 03-28-17
唔抽
鐵之侍 04:11 PM 03-28-17
即是最快4月5日才有明治維新吧?
大破人間 04:14 PM 03-28-17
看來JACK要永遠同貞德相依為命
空調 04:19 PM 03-28-17
因為貞德消滅左JACK
細路翔 04:20 PM 03-28-17
點解有白貞無黑貞
雷帝.嘉芙 04:28 PM 03-28-17
作者: 細路翔:
點解有白貞無黑貞
袋住先啦
細路翔 04:29 PM 03-28-17
作者: 雷帝.嘉芙:
袋住先啦
就算係白貞我都唔覺自己今次比兩單就會有野落袋

要抽依堆野都留石等褔袋好過啦
血之淚 05:02 PM 03-28-17
意味不明a
如果係圓桌up我都會試下10連1次摶隻黑乳上
Hextor 05:04 PM 03-28-17
竟然出養生pool

維新pool會幾恐怖

無間地獄唔夠打手有d慢
應該繼續弓關
蛋撻王子 05:08 PM 03-28-17
我覺得會有1 DAY POOL抽X?
gingq7 05:09 PM 03-28-17
無間地獄 當打種火咁打
自爆弓寶具 > 清姬寶具 > 金閃寶具 > 殺1隻信信回NP, 再金閃寶具
鐵之侍 05:41 PM 03-28-17
DEL.....
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 341 841 1241 1291 1331 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1351 1391 1441  ... 最後

返回主題版面