Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
日本動漫畫討論版>ガンダムビルドダイバーズRe:RISE
pet3 11:04 PM 08-23-20
作者: Lamsze:
好認真好詳細 (ws猴子遮眼)
甘其實比佢打爆GBN都無用,或者根者無得打爆,GM只要做野,而且可以隨時整3萬個兵力都了到佢
其實佢轉送到gbn時
佢已經輸了

只要悠人等人把機體留下立即登出

讓小狗控制機體/聖獸去把精神轉移器破壞

光頭就回不去黃金國
光頭帶去兵力被清掉後就無法再生產(玩家可以登出登入,無法復活)

之後就只能當普通AI人

當然這套明顯玩說得路線
不會炸轉移器啦
D.K. 01:58 PM 08-26-20
想問下, 有集may提過有87個EL潛行者咁多
但兩季到而家都係得佢兩件...伏筆到冇尾即係點?
真!DC 02:02 PM 08-26-20
設定左唔用係常有的事
有需要出下續作/外傳時咪講
由手機版發出
HAKAIDER 05:04 PM 08-26-20
作者: 真!DC:
設定左唔用係常有的事
有需要出下續作/外傳時咪講
由手機版發出

另一邊欄72 柱魔神................
pet3 07:31 PM 08-27-20
青梅突然變到超漂亮啊
qwe 07:51 PM 08-27-20
忽然除衫嚇親

見到講左出嘅烈光,然後見到超機動大將軍快D出黎呃我錢啦

然後隻ロードアストレイダブルリベイク要買了 https://bandai-hobby.net/item/3939/

都係大團員BBQ,重生完大左也好,不會懷孕
GN00508771 07:53 PM 08-27-20
アスランはおもちゃじゃないんだぞ!
HAKAIDER 08:22 PM 08-27-20
有個揸斜口鉗嘅雙馬尾亂入了

#達者でなニパ子
尼路 08:28 PM 08-27-20
除衫個下然後
Lamsze 08:33 PM 08-27-20
作者: 尼路:
除衫個下然後
兒童向架,唔好諗甘多啦

竟然仲加左d再前一集玩拳既角色

冠軍係到賣新廣告,個GBN去到玩抽卡,突然質疑冠軍既實力部份係運氣
pet3 08:48 PM 08-27-20

這破壞力真的勁到
C.Ryo 09:08 PM 08-27-20
老婆轉生
咁上集邊個拉你上宇宙
肉球變巨腸,雙巨劍正呀
反而唔知最後鏡頭果盒係乜
尼路 09:57 PM 08-27-20
作者: C.Ryo:
老婆轉生
咁上集邊個拉你上宇宙
肉球變巨腸,雙巨劍正呀
應該係守護者個本體(電腦)?無破壞到/破壞唔晒。
HAKAIDER 09:59 PM 08-27-20
作者: qwe:
忽然除衫嚇親

見到講左出嘅烈光,然後見到超機動大將軍快D出黎呃我錢啦

然後隻ロードアストレイダブルリベイク要買了 https://bandai-hobby.net/item/3939/

都係大團員BBQ,重生完大左也好,不會懷孕
Double Rebake 轉操作仲會嗌 I have control

上年原來係Betterman 20 週年..............

fmptsrhk 10:28 PM 08-27-20
OP加左效果音咁盞鬼
隆尾爾打打吓走去換account
Planet System究極形態, 又要斷市了, 笨大又贏
Tryon3隻蟹! 大板心形流!?
GM終於落場做吓野
KO1個部Astray no name原來係雙人機
Triple C
May姐算係伊芙轉世???

終於都完, 今次好滿意了
劇本有帶出到主角群既成長
悠人擺脫過去, 邁步向前
風見由惹人厭既麻煩友, 到懂得檢視自我, 成為大家既盾
帕為都克服心魔, 可以自由飛翔
May姐更理解到人類既感情

無印既Build, 同今次都有異世界(外星)元素
唔知再新系列會點玩法呢~
fmptsrhk 10:32 PM 08-27-20
作者: C.Ryo:
應該係海皇八破損左既甲?
C.Ryo 11:31 PM 08-27-20
作者: fmptsrhk:
你應該啱,係nepteight背包
肉羊哩咖 11:39 PM 08-27-20
打得燦爛,舊角比新角吸引,仲要個個都有啲表演,都算好喇,有啲新模出得一陣好唔夠喉;有位舊角打好似睇緊 EVA。文戲就,算喇,好似留咗尾有續集。

問:Cafe 嗰三位係乜水嚟?

作者: 尼路:
除衫個下然後
突然想起 ELN 唔洗食嘢嗰噃~
HAKAIDER 11:50 PM 08-27-20
作者: fmptsrhk:
以後可以經黄金國具現化再用光輪推進器返地球...........
鳳熾魂 12:00 AM 08-28-20
作者: 肉羊哩咖:
打得燦爛,舊角比新角吸引,仲要個個都有啲表演,都算好喇,有啲新模出得一陣好唔夠喉;有位舊角打好似睇緊 EVA。文戲就,算喇,好似留咗尾有續集。

問:Cafe 嗰三位係乜水嚟?

突然想起 ELN 唔洗食嘢嗰噃~
女係結晶鳳凰 後生係冠軍 另一個梗係自護隊長
GN00508771 01:36 AM 08-28-20
頭先無聊咁睇下瑞華行既倉庫LIST

發覺CORE GUNDAM系一款都冇得補貨

真係咁好賣?( ゚д゚)
肉羊哩咖 03:55 AM 08-28-20
謝解答,睇 live 嗰陣,Gundaminfo 唔知搞乜鬼,字幕失靈,要再睇多次。三個人其中一個有可能係 GM 本尊。

GBD S2 嗰兩個歹角,新 MS 似十足索獅機械獸~ 而奈奈美嗰套,係強化裝甲服?!好正喎!

Astray No Name 上一個版本已經型到爆(不過仲未買),今次新版(Load Astray Double Rebake?) 再正啲。
(=v=)b 06:00 AM 08-28-20
作者: 鳳熾魂:
另一個梗係自護隊長
我覺得似係GM多D~
hitachi 06:51 AM 08-28-20
仲以為除衫餵奶
真!DC 07:33 AM 08-28-20
作者: hitachi:
仲以為除衫餵奶
+1

風見果對好似發展好好咁
但想到始終隔左幾十光年總有一日要分離
由手機版發出
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面