Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>Blood Stained ~Ritual Of the Night~ | 五十嵐 孝司 | 已售
ist 11:14 AM 06-19-19
想買,唔知重玩要素夠唔夠,我見以經有人爆機,十二小時
[X-MEN] 12:12 PM 06-19-19
作者: ist:
想買,唔知重玩要素夠唔夠,我見以經有人爆機,十二小時
肯定夠啦,13個free DLC,最少有成6,7個mode,又有另外3個人物,仲有合作/對戰/online play,大把嘢玩.
(等緊switch版)
hlcw99 12:23 PM 06-19-19
https://youtu.be/ft8xpOs7sC4

PS版好似好多bug, 都係等等先
Fio 12:54 PM 06-19-19
希望switch版一出已經有更新,呢個星期真難等
darkvolver 01:06 PM 06-19-19
作者: hlcw99:

所以幾時都同人講,英文有一定程度,日文一知半解....打機係會方便d...
Lamsze 01:45 PM 06-19-19
一直惡魔城都玩日文,兒家已經少機會接觸日文,如果再睇少D就真係唔識,所以有日文有時都專登轉
D BUG除左死機其他都接受到,唔知係咪中文先有甘多呢
赤兵尉SETH 03:47 PM 06-19-19
信和得熱線見有P4中文版 328
darkvolver 04:09 PM 06-19-19
作者: 赤兵尉SETH:
信和得熱線見有P4中文版 328
個價好難推上去....應該會跌下..
Kaori Yae 05:07 PM 06-19-19
想問backer揀左switch都送埋steam個key
但係steam版玩係有時限的?
padage 05:12 PM 06-19-19
中文係咪有日語音?
強化人間ですの~★ 05:15 PM 06-19-19
作者: Kaori Yae:
Curse of the Moon果時有話係 temporary Steam key
今次無
ralphswng 08:15 PM 06-19-19
作者: padage:
中文係咪有日語音?
<---有

玩落麻麻

打擊感唔係好足

行起上嚟好似break dance 咁

好明顯motion capture 冇做

不過呢啲都喺表面嘢,玩真啲個故事先知 good 唔 good
シェンムー 09:11 PM 06-19-19
已DL ps4版

Sent from my iPhone using Gaforum
ko121314 09:28 PM 06-19-19
之前無幫手籌旗
想問下如果想買日字switch版, 係唔係等到當日去老任日store買就得?
想日本雨林都好似唔見有日版實體版買
holsety 09:52 PM 06-19-19
網絡2~2players, 希望唔係pvp w
[X-MEN] 10:04 PM 06-19-19
作者: ko121314:
之前無幫手籌旗
想問下如果想買日字switch版, 係唔係等到當日去老任日store買就得?
係可以eshop買,不過日版延期,未知幾時出.
mrk 11:45 PM 06-19-19
作者: ahleung:
我係頭一批backer. 早兩年已redeem 左steam 試玩版。

正式版我揀既係ps4實體 and steam digital.

今日收到code, 有兩個steam codes都係 RotN (不是 CotM)。係咪正常?
當然唔正常啦!!
首先你選左PS4實體「咩」版先??

PS:最怕係佢地將PS4實體版搞錯成多左個1個steam code!
mrk 11:54 PM 06-19-19
作者: Kaori Yae:
作者: 強化人間ですの~★:
Curse of the Moon果時有話係 temporary Steam key
今次無
作者: ko121314:
之前無幫手籌旗
全部日版PS4/NS既實體版+下載版呀!
因為官方話:物流慢左關係,所以延左期呀!!

PS:其實之前我講左好多次啦!唔該刨番之前D文啦!冇不停重覆問好嗎!!
mrk 12:00 AM 06-20-19
作者: シェンムー:
點解ps4版可以貴過xbo版一大截?

Sent from my iPhone using Gaforum
Q1:你意思今次X1版都有中文實體版?定係指PS4下載版貴過X1下載版先?

Q2:請問X1版幾多先??
mrk 12:05 AM 06-20-19
作者: hlcw99:

係呀!估唔到出先既版本死得最慘!

PS:今日已經有人收到台灣個面D風指出PS4行中版D問題後,
想臨時轉入PS4美版,
但我心諗就算轉到入美版,
但全部版本內容一樣,
都係解決唔到個問題既!

PS2:今日下午2點半左右,
見到SSP玩亞店到左PS4美版貨,
但好似全部比人訂晒,冇現貨!!
X&Y 02:02 AM 06-20-19
steam版玩左6.5小時, 入左BAD END

同埋亂打亂撞入左去隱藏區"8BIT的惡夢", 身上無藥水唔夠打BOSS, 半個鐘既status無左
GAOGAIGAR 07:19 AM 06-20-19
作者: mrk:
Q1:你意思今次X1版都有中文實體版?定係指PS4下載版貴過X1下載版先?

Q2:請問X1版幾多先??
ps4 $310
xbox $199
holsety 08:09 AM 06-20-19
等多一星期的switch 版再決定
書仔 10:06 AM 06-20-19
$298在tko入手,星期六先慢慢打
ahleung 11:08 AM 06-20-19
睇官方FB, 話有bug會令故事去到半路玩唔到落去.

我無詳細睇, 好似話暫時方法係patch 完開新save由頭玩?
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面