Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
ヨコ男 11:53 AM 02-02-12
runaway 個last boss白痴都喊呢....

>>不要從右側出擊
小說改篇野我都預左個名會有驚喜

今季有無笑/爛gag片?
真壁龍得咁少唔計
westpat 12:25 PM 02-02-12
贖罪睇到好唔舒服,好不安
唔係唔好睇,係冇諗過drama都可以玩到咁

lucky 7同13簡單輕鬆

strawberry night第三集真係睇到火都黎,個女中學生個種自我中心,比著我都想一拳打落去

善終好感人
神秘過客 06:37 PM 02-02-12
作者: ヨコ男:
runaway 個last boss白痴都喊呢....
我覺得佢個 last boss 直頭爽硬黎添啦, 懶係要有爆點但又爆唔起
男 08:33 PM 02-02-12
作者: 神秘過客:
我覺得佢個 last boss 直頭爽硬黎添啦, 懶係要有爆點但又爆唔起
我開頭諗住4單冤罪同一個BOSS搞出黎架

贖罪好睇喎
變態佬夠晒多
真係有告白FEEL

另WOWOW唔係收錢CHANNEL架咩?
Appleboxman 08:39 PM 02-02-12
作者: ヨコ男:

今季有無笑/爛gag片?
真壁龍得咁少唔計
今季首選既笑片非"理想的兒子"莫屬。
陸奧 貴志 09:42 AM 02-05-12
睇完平清盛#4,松山既死小孩演出就唔好講喇,好在仲有中井既個人show
陸奧 貴志 10:02 PM 02-09-12
平清盛#5完食~

木玉同松山都係同一類死小孩

璋子好得人驚

下集出田中~不過個樣....
古烈特 01:18 AM 02-11-12
睇左幾集LUCKY7 .
怎麼我覺得自己被菜菜子萌到了
Appleboxman 06:20 PM 02-13-12
理想的兒子#5仍然不錯,但見佢一集打敗一個同學,咁樣做到到結局,未可以組到一支足球隊....
今集吉永淳參戰,終於有新女角....反串的豹冢昌子意外的帥,別緻程度和山田涼介可爭高下,相反女兒身的做型卻顥得很普通老土,奇怪奇怪。

BTW, 林遣都會在#6亂入。
Dangerous-boy 02:36 PM 02-14-12
作者: :
松山大河劇 收視再插底

【明報專訊】松山研一主演的NHK電視台大河劇《平清盛》,雖然事前大事宣傳在前天播放的第6集中將有系列史上最大型的海戰場面,但仍然未能阻止收視跌勢,平均收視只得13.3%,是播映以來最低,比上集下跌2.7%。《平清盛》首集成績17.3%,成為大河劇歷來倒數第3位的開播紀錄,雖然第2集曾輕微回升0.5%,但其後卻不斷下挫。
平清盛繼續跌....
irismong 09:51 AM 02-16-12
作者: westpat:
贖罪睇到好唔舒服,好不安
唔係唔好睇,係冇諗過drama都可以玩到咁

lucky 7同13簡單輕鬆

strawberry night第三集真係睇到火都黎,個女中學生個種自我中心,比著我都想一拳打落去

善終好感人
strawberry night好唔得?
westpat 12:17 PM 02-16-12
作者: irismong:
strawberry night好唔得?
講緊反白個度,唔係套劇
irismong 12:22 PM 02-16-12
作者: westpat:
講緊反白個度,唔係套劇
HAHA, 真係無留意到有反白 XD
Alata 11:43 PM 02-16-12
平清盛都未係咁差je
strawberry night係我今季至愛
btw, 有冇人睇左分身?
陸奧 貴志 01:25 PM 02-17-12
作者: Alata:
平清盛都未係咁差je
鬼咩,松山既死小孩演繹睇到我唔係d配角好睇反左檯啦

另外場海戰,基本上得一隻船
男 08:28 PM 02-21-12
作者: 陸奧 貴志:
鬼咩,松山既死小孩演繹睇到我唔係d配角好睇反左檯啦

另外場海戰,基本上得一隻船
D女終於出場
カズキ 08:48 PM 02-21-12
作者: Alata:
平清盛都未係咁差je
分身ok既,長澤一人兩角.
陸奧 貴志 09:05 PM 02-21-12
作者: 男:
D女終於出場
今集左未睇
BOYBOYBOY 09:26 PM 02-21-12
一次過追晒深夜食堂1+2
真係好掂

做長劇都掂
Appleboxman 04:36 PM 02-22-12
作者: 男:
D女終於出場
其實之前都有女,不過係人妻熟女
陸奧 貴志 05:03 PM 02-22-12
作者: Appleboxman:
其實之前都有女,不過係人妻熟女
除左松田聖子,o個幾個都正丫
陸奧 貴志 04:24 PM 02-23-12
睇完平清盛#7,太上皇好慘俾人老强

另外點睇要揀都揀深田恭子啦下嘩
money 12:23 PM 02-29-12
好野 月九又有戶田

戸田恵梨香 嵐大野に興味津々?弁護士役

戸田恵梨香(23)が、嵐の大野智(31)が主演するフジテレビ系連続ドラマ「
鍵のかかった部屋」(月曜午後9時、4月スタート)のヒロインを務めることが26日、分かった。
大野演じる防犯オタクに事件を依頼し、事件解決を図る弁護士を演じる。
収録はこの日スタートしたが、初共演となる大野について「不思議な方」と興味津々の様子。
ドラマで描く謎解き同様、収録に合わせ、ミステリアスな大野の素顔の謎も解いていく?

ヨコ男 04:22 PM 02-29-12
作者: 陸奧 貴志:
睇完平清盛#7,太上皇好慘俾人老强

另外點睇要揀都揀深田恭子啦下嘩
加藤愛個妝差左遮

草莓仍然超好睇
lucky7又覺得普通左d
人生集集都潑野食....
理想兒子唔岩睇
分身唔錯, 我無睇過原作
陸奧 貴志 06:08 AM 03-01-12
睇完平清盛#8,傲嬌麗奈

另外三弟演得幾好
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63  ... 最後

返回主題版面