Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>バイオハザード RE:3 | Biohazard 3 RE | 已售
豪傑公子 04:28 PM 03-20-20
作者: 鈴蘭:
體驗版感想係 唔可以當RE2玩
同埋真係要清場先掂 特別而家把刀仔實在廢到頂點
射腳個CP值太低了 射腳都要5槍先Down 但Down左埋去刀仔都係會比佢咬 咁不如打頭
係RE2把FPS小刀太OP啫...

作者: darkvolver:
樓上可以spoil下....有人想自己找下。
唔想知唔CLICK條片咪得囉~

試咗DEMO, 隻老追真係幾難纏, 唔知HARDCORE會恐怖成點...
STRIFE 04:34 PM 03-20-20
制作人好似講過,hardcore既追先係完全體
暫時觸手捉中你之後停頓其實幾突兀
豪傑公子 04:34 PM 03-20-20
善用前STEP + 緊急迴避, SPEEDRUN戰法已成形~

風之將 04:48 PM 03-20-20
demo打爆哂公仔有啲乜野俾
十一月 04:50 PM 03-20-20
今次冇得斬手斬腳,有點失望。
豪傑公子 05:20 PM 03-20-20
作者: 十一月:
港版DEMO都冇? 我以為日版D級 DEMO先冇...
darkvolver 05:25 PM 03-20-20
作者: 豪傑公子:
係RE2把FPS小刀太OP啫...

唔想知唔CLICK條片咪得囉~

試咗DEMO, 隻老追真係幾難纏, 唔知HARDCORE會恐怖成點...
當年舊bio......有條跑道係叫消防喉走廊......睇住追跡者跑到幾貼.....起初以為有bug...
強化人間ですの~★ 06:54 PM 03-20-20
作者: 十一月:
我射斷過腳,刀仔斬斷就未試過
不過今次腳好似硬左,射頭效率好似好過射腳
呂鳳仙 06:55 PM 03-20-20
唔係冇嘅,但要hp未歸0時先有效果,試過開槍打斷一隻腳,用刀仔再片斷另一隻腳⋯⋯

但對已消滅嘅喪屍你用刀仔點鞭都唔會再有碎屍效果⋯⋯

而且斷肢會憑空消失,唔似RE2咁仲可以當波踢
STRIFE 07:20 PM 03-20-20
作者: 赤兵尉SETH:
全公仔位置&條件

後面果堆,搵到條件已經好勁
有d煩,唔想搞,反正冇損失
darkvolver 08:34 PM 03-20-20
個眼鏡黑人好像john wick個酒店主管...
呂鳳仙 02:05 PM 03-21-20
好正

淨係demo已經俾人玩壞

爽神 04:07 AM 03-22-20
作者: 鈴蘭:
體驗版感想係 唔可以當RE2玩
同埋真係要清場先掂 特別而家把刀仔實在廢到頂點
射腳個CP值太低了 射腳都要5槍先Down 但Down左埋去刀仔都係會比佢咬 咁不如打頭
我第一round都係當佢re2咁打,全部射頭+刀仔隊屍,都仲係好easy job,啲彈藥係夠你殺晒所有zombie
雖然我諗佢今集預人用dodge+反擊咁嚟打(勁易爆頭),但隻demo睇落咁做嘅必要係不大,唔知正式版係點啦

同埋好老實講,我好多地方都講過,就係re2都唔應該射腳咁打啦
除非初見係玩hardcore,我諗先有必要射腳

似機能問題cut走咗多,因為bio3多喪屍,如果咁搞可能會令隻game負荷好重
港版(美版)依然有爆頭同埋會斷手腳,所以幾肯定唔關血腥度問題事
你用刀插/射落去啲屍體度,都好明顯feel到隻嘢啲effect係簡單過re2好多,標血都假咗好多
STRIFE 06:50 AM 03-22-20
作者: 呂鳳仙:
好正

淨係demo已經俾人玩壞
一堆MOD,換番 julia voth 塊面
darkvolver 09:29 AM 03-22-20
Jill用刀仔插人個下好像bio 5
呂鳳仙 03:16 PM 03-22-20
去youtube揾RANITA2020呢個用戶post咗好多偷跑片,Jill件一代STARS制服好似hea咗
鈴蘭 05:46 PM 03-22-20
作者: 爽神:
我第一round都係當佢re2咁打,全部射頭+刀仔隊屍,都仲係好easy job,啲彈藥係夠你殺晒所有zombie
雖然我諗佢今集預人用dodge+反擊咁嚟打(勁易爆頭),但隻demo睇落咁做嘅必要係不大,唔知正式版係點啦

同埋好老實講,我好多地方都講過,就係re2都唔應該射腳咁打啦
除非初見係玩hardcore,我諗先有必要射腳

似機能問題cut走咗多,因為bio3多喪屍,如果咁搞可能會令隻game負荷好重
港版(美版)依然有爆頭同埋會斷手腳,所以幾肯定唔關血腥度問題事
你用刀插/射落去啲屍體度,都好明顯feel到隻嘢啲effect係簡單過re2好多,標血都假咗好多
係…玩完都係覺得不如清場算啦,睇落彈藥好足夠射頭射死對面
不過無試到原來避完派生攻擊會易爆頭

本身係想射頭一下之後走 但RE3條路要行太多次,同一個位又太多怪
唔清左佢好危
由手機版發出
十一月 05:49 PM 03-22-20
我是玩PC版
不過我係set日文來玩,所以可能用了日版的標準?
遲D轉中或英文再試試。
STRIFE 07:10 PM 03-22-20
作者: 呂鳳仙:
去youtube揾RANITA2020呢個用戶post咗好多偷跑片,Jill件一代STARS制服好似hea咗
外國實體版已偷跑,鬼佬已爆機兼劇透哂
豪傑公子 07:39 PM 03-22-20
首一小時GAMEPLAY,自己決定睇唔睇:
https://m.youtube.com/watch?v=ma3AETdIP04&t=1283s
darkvolver 08:00 PM 03-22-20
作者: STRIFE:
外國實體版已偷跑,鬼佬已爆機兼劇透哂
首一小時GAMEPLAY,自己決定睇唔睇:
https://m.youtube.com/watch?v=ma3AETdIP04&t=1283s
個topic可以暫時不用睇了。
STRIFE 08:23 PM 03-22-20
搞掂20個公仔
發覺安全房廚追生都唔係咁易,轉身好快
Squall-Lucifer 08:39 PM 03-22-20
點解那邊可以咁快偷跑......
又話物流以生活物資優先?
風之將 08:48 PM 03-22-20
睇頭幾分鐘動畫正到喊
...
開段不斷逃走好有絕望感

豪傑公子 08:58 PM 03-22-20
作者: Squall-Lucifer:
點解那邊可以咁快偷跑......
又話物流以生活物資優先?
好似話係capcom怕疫情影響物流所以早咗出貨…
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面