Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 295 795 1195 1245 1285 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1305 1345 1395 1795  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
pet3 09:18 PM 03-04-17
作者: fufufu123456:
收藏留念
或者俾概念禮裝食,有大量exp
由手機版發出
大家都和我說道具卡養到Lv20就足夠
有某幾張最強卡先養

咁我好像交換一張增加金幣
加上戰鬥掉出的一張
合計兩張
之後就可以交換材料吧

這次沒有特別故事玩
一天先出一小小.....
細路翔 09:20 PM 03-04-17
反正裝寶石翁就對了(?
鈴蘭 11:55 PM 03-04-17
作者: 代官:
餐肉禁一粒制
孔明禁兩粒制
差好遠了你知道嗎
係洗料既角度睇午餐肉好D的
但打起黎孔明個寶具重要D
咁講,如果兩者只落一隻,我一定落孔明先
鈴蘭 11:57 PM 03-04-17
概念武裝睇你有咩
我而家升新年青Neet果張 基本上果張好萬能:o)
Kaori Yae 02:43 AM 03-05-17
アンリマユ寶2\/
やだ……私の先輩、弱すぎ……
細路翔 09:37 AM 03-05-17
食完我5隻爪又要食4個心...

隻黑王唔係應該食junk food好易養先係架咩
axe1292 11:32 AM 03-05-17
作者: 細路翔:
食完我5隻爪又要食4個心...

隻黑王唔係應該食junk food好易養先係架咩
JUNK FOOD請找聖誕黑吾~
Hextor 01:02 PM 03-05-17
開波打最終章
第七章除左D小怪多血之外真係唔難打
除左打牛若丸著錯衫冇STUN晒左1石
FURIMUKI 01:51 PM 03-05-17
第7章唔係難唔難打既問題
係後面d怪真係好嘔心
柚原このみ 03:53 PM 03-05-17
作者: 鈴蘭:
概念武裝睇你有咩
我而家升新年青Neet果張 基本上果張好萬能:o)
新年青Neet邊張

孔明裝緊張異常15%UP
之前賣左張突滿,搵至知唔見左
柚原このみ 03:54 PM 03-05-17
作者: Hextor:
開波打最終章
第七章除左D小怪多血之外真係唔難打
除左打牛若丸著錯衫冇STUN晒左1石
果堆牛若丸,有金閃閃淨開EA過
夜貓 04:13 PM 03-05-17
作者: 柚原このみ:
新年青Neet邊張

ファースト・サンライズ
http://appmedia.jp/fategrandorder/602728
鈴蘭 04:16 PM 03-05-17
作者: 柚原このみ:
新年青Neet邊張

孔明其實裝2030就得 或者裝絆禮裝
因為孔明真係唔駛禮裝......裝咩都差唔多
除左絆10果張堅勁 但我到而家唯一一次覺得要我出到絆10禮裝黎認真打既得情人節
柚原このみ 04:26 PM 03-05-17
作者: 夜貓:
ファースト・サンライズ
http://appmedia.jp/fategrandorder/602728
thz
不過得一張
柚原このみ 04:29 PM 03-05-17
作者: 鈴蘭:
孔明其實裝2030就得 或者裝絆禮裝
因為孔明真係唔駛禮裝......裝咩都差唔多
除左絆10果張堅勁 但我到而家唯一一次覺得要我出到絆10禮裝黎認真打既得情人節
升緊絆,無得好似新宿咁有絆bonus,而家至得6定7
T.K. 04:55 PM 03-05-17
唔會選新年吾黎升啦升都選勇者エリちゃんの冒険【イベント限定】ジョイント・リサイタル
開局加np只會選加np率既升
蒼玉の魔法少女
ハロウィン・プチデビル

呢張可惜突唔滿
キュート・オランジェット
柚原このみ 05:04 PM 03-05-17
https://twitter.com/Rugiar0509/statu...rc=twsrc%5Etfw
黑貞很強
6078 05:17 PM 03-05-17
對上次超高校咁多人抽既?

但估唔到武藏咁低....可能果期真係脫哂力sosad
stcdavidhk 05:25 PM 03-05-17
下星期出男人池重要係大伏天草,等睇之後出黑貞追數
T.K. 05:35 PM 03-05-17
作者: 6078:

果次大伏兵,個個抽完第二樣
鈴蘭 05:59 PM 03-05-17
作者: 6078:

因為好多新人果段時間入黎無耐
同埋好多老手當年無抽 玩完終章覺得彼氏力型仔掛
血之淚 06:04 PM 03-05-17
酒呑比想像中低
呀怕同狂X差唔多,老人家都咁有市場?
Hextor 06:56 PM 03-05-17
勝ったッ!第1部完!
孔明黑J救世界
除左魔神王打到60萬俾佢連續兩下喚起陰到
細路翔 08:19 PM 03-05-17
無黑j抽,又無餐肉同過勞死既我非洲人確定
digiharuka 08:34 PM 03-05-17
完全忘了週間... 12隻獸 好麻煩
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 295 795 1195 1245 1285 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1305 1345 1395 1795  ... 最後

返回主題版面