Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-04-17, 09:18 PM   #32351
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
收藏留念
或者俾概念禮裝食,有大量exp
由手機版發出
大家都和我說道具卡養到Lv20就足夠
有某幾張最強卡先養

咁我好像交換一張增加金幣
加上戰鬥掉出的一張
合計兩張
之後就可以交換材料吧

這次沒有特別故事玩
一天先出一小小.....

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 03-04-17 09:20 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-17, 09:20 PM   #32352
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
反正裝寶石翁就對了(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-17, 11:55 PM   #32353
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 代官 查看文章
餐肉禁一粒制
孔明禁兩粒制
差好遠了你知道嗎
係洗料既角度睇午餐肉好D的
但打起黎孔明個寶具重要D
咁講,如果兩者只落一隻,我一定落孔明先

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-17, 11:57 PM   #32354
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

概念武裝睇你有咩
我而家升新年青Neet果張 基本上果張好萬能:o)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-05-17, 02:43 AM   #32355
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
アンリマユ寶2\/
やだ……私の先輩、弱すぎ……
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 09:37 AM   #32356
細路翔
The One

食完我5隻爪又要食4個心...

隻黑王唔係應該食junk food好易養先係架咩

英國說大家抱團死
舊 03-05-17, 11:32 AM   #32357
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
食完我5隻爪又要食4個心...

隻黑王唔係應該食junk food好易養先係架咩
JUNK FOOD請找聖誕黑吾~
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 01:02 PM   #32358
Hextor

註冊日期: Feb 2008
開波打最終章
第七章除左D小怪多血之外真係唔難打
除左打牛若丸著錯衫冇STUN晒左1石
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 01:51 PM   #32359
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
第7章唔係難唔難打既問題
係後面d怪真係好嘔心

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 03:53 PM   #32360
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
概念武裝睇你有咩
我而家升新年青Neet果張 基本上果張好萬能:o)
新年青Neet邊張

孔明裝緊張異常15%UP
之前賣左張突滿,搵至知唔見左

此篇文章於 03-05-17 03:56 PM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 03:54 PM   #32361
柚原このみ

引用:
作者: Hextor 查看文章
開波打最終章
第七章除左D小怪多血之外真係唔難打
除左打牛若丸著錯衫冇STUN晒左1石
果堆牛若丸,有金閃閃淨開EA過

舊 03-05-17, 04:13 PM   #32362
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
新年青Neet邊張

ファースト・サンライズ
http://appmedia.jp/fategrandorder/602728

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 04:16 PM   #32363
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
新年青Neet邊張

孔明其實裝2030就得 或者裝絆禮裝
因為孔明真係唔駛禮裝......裝咩都差唔多
除左絆10果張堅勁 但我到而家唯一一次覺得要我出到絆10禮裝黎認真打既得情人節

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-05-17, 04:26 PM   #32364
柚原このみ

引用:
作者: 夜貓 查看文章
ファースト・サンライズ
http://appmedia.jp/fategrandorder/602728
thz
不過得一張

舊 03-05-17, 04:29 PM   #32365
柚原このみ

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
孔明其實裝2030就得 或者裝絆禮裝
因為孔明真係唔駛禮裝......裝咩都差唔多
除左絆10果張堅勁 但我到而家唯一一次覺得要我出到絆10禮裝黎認真打既得情人節
升緊絆,無得好似新宿咁有絆bonus,而家至得6定7

舊 03-05-17, 04:55 PM   #32366
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
唔會選新年吾黎升啦升都選勇者エリちゃんの冒険【イベント限定】ジョイント・リサイタル
開局加np只會選加np率既升
蒼玉の魔法少女
ハロウィン・プチデビル

呢張可惜突唔滿
キュート・オランジェット

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 05:04 PM   #32367
柚原このみ

https://twitter.com/Rugiar0509/statu...rc=twsrc%5Etfw
黑貞很強

舊 03-05-17, 05:17 PM   #32368
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
對上次超高校咁多人抽既?

但估唔到武藏咁低....可能果期真係脫哂力sosad

舊 03-05-17, 05:25 PM   #32369
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
下星期出男人池重要係大伏天草,等睇之後出黑貞追數

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 05:35 PM   #32370
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 6078 查看文章

果次大伏兵,個個抽完第二樣

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 05:59 PM   #32371
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 6078 查看文章

因為好多新人果段時間入黎無耐
同埋好多老手當年無抽 玩完終章覺得彼氏力型仔掛

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-05-17, 06:04 PM   #32372
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
酒呑比想像中低
呀怕同狂X差唔多,老人家都咁有市場?

此篇文章於 03-05-17 06:06 PM 被 血之淚 編輯。
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 06:56 PM   #32373
Hextor

註冊日期: Feb 2008
勝ったッ!第1部完!
孔明黑J救世界
除左魔神王打到60萬俾佢連續兩下喚起陰到
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-17, 08:19 PM   #32374
細路翔
The One

無黑j抽,又無餐肉同過勞死既我非洲人確定

英國說大家抱團死
舊 03-05-17, 08:34 PM   #32375
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
完全忘了週間... 12隻獸 好麻煩
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版