Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 79 119 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 139 179 229  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
LordofNightmare 05:04 PM 05-23-16
下個ev係打尊尼嚟攞尊尼。
clie 07:27 PM 05-23-16
GT劵而家好似無咗10連抽,大家仲會唔會儲起
LordofNightmare 08:48 PM 05-23-16
作者: clie:
GT劵而家好似無咗10連抽,大家仲會唔會儲起
儲起怒射~~~~

記住打今次隻尊尼, 係6月進擊活動特效嚟!
ShinDou 08:50 PM 05-23-16
尊尼部MARK2咩事﹖技2: 出戾之尊尼中尉 - 味方攻DOWN (自分戰艦搭載中無效)
ShinDou 08:51 PM 05-23-16
其實都係打下,下次係進擊D R SR特效都有用既用黎加分,但強敵既話應該落唔到場啦
亍 ◣ 08:51 PM 05-23-16
未打難80.....難唔難??
LordofNightmare 08:56 PM 05-23-16
作者: 亍 ◣:
未打難80.....難唔難??
只要有ZETA, 差唔多過硬.
要S就只要出最強拳隊小心啲就OK.
LordofNightmare 09:02 PM 05-23-16
作者: ShinDou:
其實都係打下,下次係進擊D R SR特效都有用既用黎加分,但強敵既話應該落唔到場啦
覺得有機會會睇突個狀況去計BOUNS.
之前石抽會變成錢大晒就唔可以咁玩, 但今次係送嘅重要一早通知係特效,應該有啲野.
今次個EV由頭到尾都好歡樂, 應該會有好多新嘗試.
亍 ◣ 09:03 PM 05-23-16
ev卷抽不過都係好想要一隻主角機.....點解就係咁難中....

ShinDou 09:04 PM 05-23-16
80有FD Z好易,1出中BOSS就出次元斬秒就得,尊尼留3珠1下秒

開頭唔好AUTO,第1次我中伏D電腦行開左俾人射到隻艦冇左S
LordofNightmare 09:05 PM 05-23-16
作者: 亍 ◣:
ev卷抽不過都係好想要一隻主角機.....點解就係咁難中....

我40 4SR咋......
ShinDou 09:10 PM 05-23-16
岩岩射第2次十連EVENT飛中左哈曼
ShinDou 10:15 PM 05-23-16
港姐除左降自己友攻,仲多左招自己爆左會加其他人攻,唔知加幾多
書仔 09:01 AM 05-24-16
今期看到那些隻數獎品,同上次比真的是天同地,完全無動力爆水打,拿左隻SR特效就算了
VTMaldini 09:20 AM 05-24-16
40卷中 7SR + 1SSR (盾天意) <-- 係唔係廢機?
J+1 09:45 AM 05-24-16
Z次元斬太恐怖了
由手機版發出
書仔 09:48 AM 05-24-16
作者: J+1:
Z次元斬太恐怖了
由手機版發出
原本已經好屈,現在加多3倍攻,只能說,神機
亍 ◣ 07:13 PM 05-24-16
第一輪出4隻r...第2輸出8隻r....第3輛佢會出幾多隻??
clie 07:57 PM 05-24-16
40抽得4SR。。
點解剩咗9劵既?仲有張喺邊?
LordofNightmare 08:01 PM 05-24-16
作者: clie:
40抽得4SR。。
點解剩咗9劵既?仲有張喺邊?
突爆任可以做兩次.
clie 08:19 PM 05-24-16
作者: LordofNightmare:
突爆任可以做兩次.
咁難先凸爆一隻,難度嗰兩張機率高啲
6078 08:21 PM 05-24-16
廿抽中Z同白卡....一齊突一
ShinDou 09:24 PM 05-24-16
咁快凸爆2次﹖有排打喎,我諗住而家爆水打,凸爆左就算
yorkyork 09:26 PM 05-24-16
cc個邊原來30抽保一部特效,
我地一樣係sega要40抽真係唔明點解,
咩原因要多十部
ShinDou 09:31 PM 05-24-16
因為新GAME掛

不過CC D石/飛易拎好多,基本上狂派,D任又多石拎,根本0課都可以打得好開心,唔同呢邊囉完全

同埋CC D飛係可以抽特效POOL
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 29 79 119 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 139 179 229  ... 最後

返回主題版面