Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172 222  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
issac92354 07:56 AM 09-18-18
作者: mrk:
你意思係咪PS4版Fortnite唔需要做PS Plus都Online玩得??(我冇玩PS4版Fortnite)
官網FAQ
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/faq?lang=en-US
作者: :
Do I need PlayStation Plus to play Fortnite Battle Royale?

No. You do not need PS Plus in order to play Fortnite Battle Royale on PlayStation.
印象中pso2都係用sega server所以唔洗ps plus
由手機版發出
高級嘍囉 09:11 AM 09-18-18
作者: issac92354:
官網FAQ
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/faq?lang=en-US

印象中pso2都係用sega server所以唔洗ps plus
由手機版發出
PSO2係用steaming,隻game其實在cloud行,只係output個畫面去NS。
AKIRA桑 12:11 PM 09-18-18
Nintendo Hater/Defender 之最後的反擊

https://twitter.com/OatmealDome/stat...44549549805571
AKIRA桑 06:07 PM 09-18-18
12個月第一波禮品,但唔玩Splatoon既玩家點算好?

http://www.nintendolife.com/news/201...ne_subscribers

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
leungky1 10:24 PM 09-18-18
對應香港時間11:00AM完成eShop更新

由手機版發出
neo2046 11:05 PM 09-18-18

AKIRA桑 10:14 AM 09-19-18
已update6.00,玩左兩局Splatoon,感覺分別不大,但Mark人比賽只係用左三秒,快左好多,但原因會否係多人在線呢?下載埋紅白機,玩左一陣Mario3,最後上eShop,發現多左一行Nintendo Online,裡面可以轉plan。

X&Y 11:07 AM 09-19-18
岩岩join左家庭plan
美/日唔同區之前已可以加入同一個family group
我部機美/日兩acc在同一個group內, 兩個都可以backup save
赤武神 03:35 PM 09-19-18
大家可以入日本同美國eshop下載哂兩個版本既紅白機online
加入左一個日本戶口就兩個版本都入得幾方便!
暫時兩邊既作品有少許分別!期待之後有SFC!
天空 03:50 PM 09-19-18
有冇人試過個TV插座突然駁唔到電視?

尋日玩都冇事~~今日就駁唔到TV
仲有個PRO製著左藍色光圈
赤武神 03:58 PM 09-19-18
作者: 天空:

隻火牛有冇事?
WAL1 04:37 PM 09-19-18
作者: 赤武神:
大家可以入日本同美國eshop下載哂兩個版本既紅白機online
加入左一個日本戶口就兩個版本都入得幾方便!
暫時兩邊既作品有少許分別!期待之後有SFC!

加入日本戶口先可以玩紅白機GAME?
golan 04:47 PM 09-19-18
作者: 天空:

試過,以為壞左,拎左上港任,一插條原裝跟機hdmi就冇事
赤武神 05:12 PM 09-19-18
作者: WAL1:
加入日本戶口先可以玩紅白機GAME?
加入邊個都ok,日美歐都冇問題
所以揀自己用開果個區加入

另我見6.0可以入人地ac下載game黎玩,雖然一定要買果個ac先入得game
neo2046 06:47 PM 09-19-18

leungky1 07:47 PM 09-19-18
ARMS同MK8D個語音安排仲自由過SP2
希望SP2盡快甩左個Lounge,俾League直接用到
由手機版發出
AKIRA桑 07:53 PM 09-19-18
作者: leungky1:
ARMS同MK8D個語音安排仲自由過SP2

希望SP2盡快甩左個Lounge,俾League直接用到

由手機版發出

Splatoon 2 連cloud save 呢樣咁重要既野都唔肯改,何況語音?

從我的iPad使用Tapatalk 發送
leungky1 08:18 PM 09-19-18
作者: AKIRA桑:
Splatoon 2 連cloud save 呢樣咁重要既野都唔肯改,何況語音?

我諗佢整Fes資訊列嗰下已經努力執緊

早啲講其他遊戲可以隨便搵街外人傾嘅,反彈應該細啲
大概係出於要保護兒童嘅公關考慮,同SP2未整好,變左要自己參透
由手機版發出
sugoteam 08:18 PM 09-19-18
Join 咗一年online, 想要訂一對紅白手制,但入之前接受過的Visa,依家唔俾,咁係咪得JCB可以?還是一定要日本國內credit card?

Sent from my iPhone using Gaforum
AKIRA桑 08:20 PM 09-19-18
作者: sugoteam:
Join 咗一年online, 想要訂一對紅白手制,但入之前接受過的Visa,依家唔俾,咁係咪得JCB可以?還是一定要日本國內credit card?

Sent from my iPhone using Gaforum

唔用得PayPal 嗎?我一直都係用PayPal 。

sugoteam 08:28 PM 09-19-18
唔用得PayPal 嗎?我一直都係用PayPal 。

我都想用 PayPal, 但不同 eshop , Nintendo Store 只可入 Credit Card 資料的,之前也買過幾次嘢,依家好似唔俾用外國信用咭,想問有冇版友仲買到嘢呢?用邊張咭?

AKIRA桑 08:36 PM 09-19-18
我都想用 PayPal, 但不同 eshop , Nintendo Store 只可入 Credit Card 資料的,之前也買過幾次嘢,依家好似唔俾用外國信用咭,想問有冇版友仲買到嘢呢?用邊張咭?

你邊間eShop?我上個星期先買完

野良猫 08:39 PM 09-19-18
買咗官方20100尿袋﹐好Q重

我用AEON MASTER可以
sugoteam 09:03 PM 09-19-18
你邊間eShop?我上個星期先買完

唔係 eshop , 係 Nintendo Store! 賣限定硬件及實体 game 的,見有師兄話 Aeon 得,咁申請張試下先

野良猫 09:06 PM 09-19-18
唔係 eshop , 係 Nintendo Store! 賣限定硬件及實体 game 的,見有師兄話 Aeon 得,咁申請張試下先

SORRY,我都以為你講緊ESHOP
咁可能真係要JCB先得

不過依家JCB PS4都唔受玩,唔知老任得唔得
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172 222  ... 最後

返回主題版面