Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-14, 11:02 PM   #276
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
日本秋葉源邊間鋪有1/3 PVC body賣?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 12:09 AM   #277
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
件衫染料差退色?可以買差唔多色油衫用Fabric Paint,油前試少少甲唔甲返啲色

https://www.google.com.hk/search?saf...01.izQWpNSeAS8

引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
個女係櫃最入面,個櫃曬唔到太陽。射燈??但其他無嘢。係唔係certified,無得救噶啦?

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 12:42 AM   #278
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
日本秋葉源邊間鋪有1/3 PVC body賣?
收音機館有Azone直營店
Volks 有 hobby 地獄
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 01:10 AM   #279
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: rorimoe 查看文章
收音機館有Azone直營店
Volks 有 hobby 地獄
一個普通的pvc body大約幾多yen,之前入了隻SD Belldandy,朋友話最好換個pvc body來擺,下星期六去日本旅行,現在唔知點買好?

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-02-14, 01:38 AM   #280
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
未試過DD接SD BODY /SD 接DD/OBITSU BODY
兩種BODY接位唔同,未必接到

BODY價錢大約20K (Obitsu) - 25K (Volks)
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 09:37 AM   #281
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: rorimoe 查看文章
未試過DD接SD BODY /SD 接DD/OBITSU BODY
兩種BODY接位唔同,未必接到

BODY價錢大約20K (Obitsu) - 25K (Volks)
朋友話佢都是咁做

舊 03-10-14, 07:24 PM   #282
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

有囡的就知呢個袋幾邪惡

舊 03-22-14, 05:53 PM   #283
gingq7

註冊日期: May 2008
RAH Saber Lily

上一隻RAH Saber我覺得係無數隻Saber中出得最好的Saber (沒有之一)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 12:02 PM   #284
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.taghobby.com/1-0/1-3/%e4%...1%95%e5%93%81/

舊 04-14-14, 08:00 PM   #285
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
http://ameblo.jp/medicomtoyblog/entry-11812831565.html

2015年2月発売予定
RAH MGM アルティメットまどか
参考小売価格¥33,000(税抜)
※消費税は別途申し受けます。

舊 04-16-14, 04:08 PM   #286
gingq7

實在係太貴..
舊 04-16-14, 10:41 PM   #287
lan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: God Gundam 查看文章
http://ameblo.jp/medicomtoyblog/entry-11812831565.html

2015年2月発売予定
RAH MGM アルティメットまどか
参考小売価格¥33,000(税抜)
※消費税は別途申し受けます。

呢隻可玩性低,得個display.比例又有D怪!但之後可能會出焰魔,又5同想法。
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 06:45 PM   #288
ballj

註冊日期: Dec 2003
更多小圓官圖
https://www.facebook.com/toycrazywin...57785547599348

ballj 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-14, 10:43 AM   #289
gingq7

更多圖:
http://blog.amiami.com/amiblo/2014/04/post-1188.html

其實呢隻可動性很高, 上半身和下半身都無乜限制, 翼應該可拆, 頭髮有關節, 裙就一向都有落鐵線.

不過係唔明點解要貴過巨人系列成一萬yen咁多...
舊 04-19-14, 11:14 AM   #290
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
33000...
給多萬幾都入到Azone 1/3....
我等Azone出算

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-14, 12:39 PM   #291
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: TOAKO X 查看文章
33000...
我等Azone出算
Azone個價咪仲唔合理,6萬幾円一隻.....

舊 04-20-14, 02:26 AM   #292
lan

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
33000...
我等Azone出算
其實5係三万幾問題,買開之前果五隻,都吾會因錢問題而改变,相反圆神变左限定,要買的十二三算都食硬你!怕在出左三万幾,廠方出個老蓮共大外盒,就認真攞命。最後,M記有行,實價低於匯率(相對於azone ),5好用A記同M記日本價在香港比共攪笑啦!
舊 04-20-14, 02:32 AM   #293
lan

引用:
作者: gingq7 查看文章
更多圖:
http://blog.amiami.com/amiblo/2014/04/post-1188.html

其實呢隻可動性很高, 上半身和下半身都無乜限制, 翼應該可拆, 頭髮有關節, 裙就一向都有落鐵線.

不過係唔明點解要貴過巨人系列成一萬yen咁多...
呢D未市場學囉
舊 04-20-14, 08:10 AM   #294
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
但Azone 1/3個小圓樣唔掂喎.........
rah出得好啲

舊 04-20-14, 01:27 PM   #295
lan

引用:
作者: Asurada 查看文章
但Azone 1/3個小圓樣唔掂喎.........
rah出得好啲
掂5掂都好啦!邉方面總有人買。君不見超人六差幾一隻A記小圓都買晒(雖則一兩隻止)。但攞M記定價加多万幾兩万而棄M買A呢個想法就5多 logic 囉!
舊 04-20-14, 01:35 PM   #296
lan

如果大貨圓神有版八成,cutting 跟足就謝天謝地,5係好易変—注菜!都係睇焰魔在後而買圓神。
舊 04-20-14, 03:05 PM   #297
ゆり

註冊日期: Nov 2004
今次圓神個頭睇得出同figma一樣分件法

部份頭髮痴係頸到

舊 04-20-14, 03:38 PM   #298
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
其實根本是大型強化版figma

>等Azone 1/3
果堆1/3算啦
Azone出原創角色就ok,但動漫作品角色1/3無邊幾隻真係比到人似既感覺....

而且隻RAH神圓成隻都出得幾理想,唯一缺點是個價姐

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-14, 03:46 PM   #299
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: :bface: 查看文章
其實根本是大型強化版figma

>等Azone 1/3
果堆1/3算啦
Azone出原創角色就ok,但動漫作品角色1/3無邊幾隻真係比到人似既感覺....

而且隻RAH神圓成隻都出得幾理想,唯一缺點是個價姐
但RAH個素體超唔理想

舊 04-20-14, 04:12 PM   #300
lan

[QUOTE=:bface:;10794747]其實根本是大型強化版figma

未玩過可能係!拿上手就知兩回事。好玩好多,只吸收figma 頭雕優点(應比figma 面相更好,因比例大左)之前gantz 條女如同max factory 合作,就5會变左纸宅妹

論壇跳轉

現在的時間是 02:06 PM

手機版 | APP版