Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 65 105 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 125 165 215  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
LordofNightmare 03:45 PM 04-28-16
五月初強敵---東方師傅!!

有幾多人要死響佢手?

另:呢次ev應該出g gun,天威勇士同getter g,有幾多人忍到手唔課呢?
柴崎幸 03:57 PM 04-28-16
作者: LordofNightmare:
五月初強敵---東方師傅!!
有幾多人要死響佢手?
另:呢次ev應該出g gun,天威勇士同getter g,有幾多人忍到手唔課呢?
特效係God Gundam?如果係,真係可能會落坑架。
clie 04:16 PM 04-28-16
特效GOD就肯定,真係好耐無見過佢
但而家剩60石,都會投入去25鑽週六既斷空我明日香美少年
ryvius123 04:26 PM 04-28-16
隻game差不多一半event都同gundam有關, 唔通日本除佐gundam其他都沒人識? 笨大出佐咁多gundam手遊, 或多或少都玩過幾隻, 機戰都狂出真係真d厭....
yorkyork 05:19 PM 04-28-16
咁都幾多既,
咁耐活動有成3次
GN00508771 06:39 PM 04-28-16
作者: clie:
特效GOD就肯定,真係好耐無見過佢
但而家剩60石,都會投入去25鑽週六既斷空我明日香美少年
抱歉@@得閃光高達
LordofNightmare 11:03 PM 04-28-16
咁始終高達最多機種又夠人氣嘛。
jerry 11:38 PM 04-28-16
Set 左引繼,剷左game 再入返引繼碼,入到返!但ㄧ出任務load load 下又彈左出去!睇過部電話容量仲有好多(64 GB 仲有24.94GB可使用)真係唔知點解?
clie 08:52 AM 04-29-16
作者: jerry:
Set 左引繼,剷左game 再入返引繼碼,入到返!但ㄧ出任務load load 下又彈左出去!睇過部電話容量仲有好多(64 GB 仲有24.94GB可使用)真係唔知點解?
我AN機,平均每日都有兩三次入/出BATTLE會彈出,可能係SERVER問題
LordofNightmare 12:20 AM 05-01-16
又仆街ed
連特效r都冇隻。
我始終冇拳特效運,又要拜託大家……
VTMaldini 12:37 AM 05-01-16
我要過多兩日儲夠111石先 all in 抽
ShinDou 07:58 AM 05-01-16
我抽左1+5石都冇,強敵應該SSR先落到場打,得20石係度,應該都抽唔到,次次都抽唔到特效SSR
clie 10:04 AM 05-01-16
我第3STEP中SHINING,一心諗住有運行,點知到第4STEP全炒
想玩最後一輪都無鑽,61鑽得一隻。。。

今日集中資材,明天先升佢
Seamty2 10:42 AM 05-01-16
all in 111石
只係中左sr隻白炎特效機

fufufu123456兄係咪棄左game?
見幾日冇上
clie 10:51 AM 05-01-16
作者: Seamty2:
all in 111石
只係中左sr隻白炎特效機

見幾日冇上
仲有一轉6倍未玩,剩低兩石,好大心癮想課但好貴

FUFUFU可能呢輪小新太悶唔想入GAME??
Seamty2 11:02 AM 05-01-16
仲有一轉6倍未玩,剩低兩石,好大心癮想課但好貴

唔好倒石落海,中左1隻shining已經好好
儲石等下次event抽特效仲好
clie 11:17 AM 05-01-16
唔好倒石落海,中左1隻shining已經好好
儲石等下次event抽特效仲好
主要係諗返上次EV打到後期要隻廣域白卡先殺得順
今次都想要隻GGG,範圍超正破罩大DAM,當然借FD都OK
Seamty2 11:42 AM 05-01-16
主要係諗返上次EV打到後期要隻廣域白卡先殺得順
今次都想要隻GGG,範圍超正破罩大DAM,當然借FD都OK
自己1隻特效 + FD特效的話至少到150層應該都可以1珠過到,不過你鍾意ggg另計

<--從未係任何event中過1隻特效機,但相同玩法的EVENT都突得爆蘭斯洛特+GUNBUSTER+創聖 (強)
clie 11:59 AM 05-01-16
<--從未係任何event中過1隻特效機,但相同玩法的EVENT都突得爆蘭斯洛特+GUNBUSTER+創聖 (強)
以前沙殺比EV都中過NU,當時隻GAME無乜難度,2凸已經夠勁就無謂爆水,而家好後悔,手中無四凸玩唔起啲99難EV(雖然全R味濃)
今次係對MASTER太有愛,必衝4凸
ShinDou 12:23 PM 05-01-16
沙殺比EVENT唔係想就凸得爆,要夠APBP水,仲要夠打,果陣如果唔係1開波就玩應該冇乜SSR,因為未有咁多活動派拳機,仲要升爆改爆晒呢

上次波雷12搞到有堆人棄左,今次東方不敗我估會易過上次抽/跌
clie 12:58 PM 05-01-16
當時好似有買月一回十石APBP優惠包,OK有剩BP
小弟都係開服玩,當時有魯魯,Nu,2凸 GUNBUSTER,4凸JS,SR愛瑪+朋友Z,爆COST廢SUB但都好易玩,一定唔會死機,玩到170層2凸仲剩兩張弱沙,無再凸落去
fufufu123456 01:29 PM 05-01-16
見幾日冇上
多謝關心
的確系因為小新太悶,冇咩動力玩
但最主要原因系另外又有幾隻game玩緊,捨不好玩取好玩之下就拋低左呢邊,時間有限呀

見有強敵ev會返黎架喇,睇下中唔中到特效再幫下大家手
clie 01:54 PM 05-01-16
作者: fufufu123456:
多謝關心
的確係因為小新太悶,冇咩動力玩
但最主要原因系另外又有幾隻game玩緊,捨不好玩取好玩之下就拋低左呢邊,時間有限呀

哈哈~其實小弟掛住オルドリン多啲,再下沉就見唔到佢
今次特效3部都超正,閃光同劍狼都特大DAM,GGG就拳機最強範圍技
同青椒嗰3部特效無得比
LordofNightmare 02:01 PM 05-01-16
作者: fufufu123456:
多謝關心
的確系因為小新太悶,冇咩動力玩

衝完fgo event有番時間玩呢邊?
ShinDou 02:04 PM 05-01-16
我打D GAME次次活動撞到9彩,1陣4點FFBE開始FF5活動, CC又聽日開始踏破
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 15 65 105 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 125 165 215  ... 最後

返回主題版面