Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  ... 最後
國家隊討論區>FORZA Italia vol.2~~ 鄧立東尼正式下課 納比重掌帥位
fiendray 10:50 AM 06-21-10

Italy v New Zealand Highlights
今屆意大利都係無希望...
seraph 11:58 PM 06-24-10
真係自己攞黎.......
泰利 12:01 AM 06-25-10
大簡 & 加度素 在這情況下引退
Iro 12:06 AM 06-25-10
作者: 泰利:
大簡 & 加度素 在這情況下引退
根本唔應該用 簡拿華路 睇下佢三場波打成點

不過有決心係高峰時話退就退真係幾難就到
東條希 12:07 AM 06-25-10
老實講加度素根本唔應該黎..岩布表現好得多,無奈納比唔中意
sugihara 12:09 AM 06-25-10
大簡同加度素已經唔得...係都要用

臘味收檔未呀
唔好再俾我見到伊亞昆達同甘狗呢d廢0既著住意大利波衫
搖搖 12:09 AM 06-25-10
講到尾...罪人都係納比
小嘉 12:10 AM 06-25-10
選人一早已經有問題...
大山椒魚 12:11 AM 06-25-10
作者: Iro:
根本唔應該用 簡拿華路 睇下佢三場波打成點

不過有決心係高峰時話退就退真係幾難就到
佢兩個無論球會定國家隊都已經去到累人累物既地步,
點會係高峰期
mario0606 12:13 AM 06-25-10
講真,納比明明有更多好既又唔揀
係要用埋D老將,大簡、加度素依D真係唔應該入選
搖搖 12:16 AM 06-25-10
作者: 大山椒魚:
點會係高峰期
講緊早兩年卦
大山椒魚 12:17 AM 06-25-10
作者: mario0606:
講真,納比明明有更多好既又唔揀
係要用埋D老將,大簡、加度素依D真係唔應該入選
老將唔係問題,
依家意軍青黃不接,
以老帶嫩係好事,
但佢係要揀d冇態左幾年既老將
Iro 12:17 AM 06-25-10
作者: 大山椒魚:
點會係高峰期
好, 好 我打少咗 我話o既高峰期係 2006年 之後已經無嘞
我想話佢地果陣啱啱攞世界盃 會唔會捨得即刻退休?
東條希 12:22 AM 06-25-10
納比依家拍拍屁股走人喇
期待柏蘭迪利既意大利會有新景象

一日藍色,終生藍色
sugihara 12:24 AM 06-25-10
抽籤仲話抽到好籤出硬線.......

睇返#1四年前張相真係唔知講咩好.......
Montella 12:27 AM 06-25-10
意大利係青黃不接. 球員無態/無經驗. 唔關納比事.

納比帶祖記十年內贏數次意甲. 四次打入歐冠決賽. 不用證明甚麼吧..
東條希 12:28 AM 06-25-10
唉..今屆真係俾祖記系既人害得慘
Anson225 12:29 AM 06-25-10
唉唉唉唉唉唉唉唉
點解....
古鐵.巨人 12:31 AM 06-25-10
揀無態既人之餘, 有班25前後其實幾乎無o係外圍賽見過咁滯....
求其有幾場熱身就想佢地同d舊人有磨合係咪大想頭得滯
08 euro老鄧已經無點重組球隊, 而家納比更加係拉雜成軍,
你話青黃不接只係d教練攬住d老鬼唔放

而家咁出局, 期望下一手領隊可以因為無左冠軍隊尼個壓力可以大刀闊斧d重組過隊波
搖搖 12:36 AM 06-25-10
作者: Montella:

納比帶祖記十年內贏數次意甲. 四次打入歐冠決賽. 不用證明甚麼吧..
唔講其他人啦......卡斯辛奴佢死都唔用
咁都唔關佢事?

塞哂條國家隊防線落祖記度,害埋祖記...
古鐵.巨人 12:42 AM 06-25-10

納比一向都係剛愎自用架啦,
只係以前多選擇, d人有態就順風順水
不過如果係咁, 同星座小王子求鬼其由得班球員自己搵食有咩分別
球員有能力有態就贏, 無能力無態就無符

青黃不接...今次班新人有幾多個係由外圍賽打上黎?
無態...祖記今年咩成績納比唔係唔知嘛
一開始選23人就為自己制造左個咁不利既條件你話唔關佢事?
Montella 12:44 AM 06-25-10
作者: 古鐵.巨人:
揀無態既人之餘, 有班25前後其實幾乎無o係外圍賽見過咁滯....
求其有幾場熱身就想佢地同d舊人有磨合係咪大想頭得滯
08 euro老鄧已經無點重組球隊, 而家納比更加係拉雜成軍,
你話青黃不接只係d教練攬住d老鬼唔放

而家咁出局, 期望下一手領隊可以因為無左冠軍隊尼個壓力可以大刀闊斧d重組過隊波

唉,好難~ Di Natale, Pazzini, 基奴 已經係入波最多球員. 仲有米高利....

做領隊真係好難選一D未證實自己實力球員o架bor~

http://soccernet.espn.go.com/stats/t...=ITA.1&cc=4716
kev00269270 12:52 AM 06-25-10
果班球員入波能力...仲有dd
但係依隊意粉全隊都冇創造力
最好果個叫迪羅斯?

最後派路入左黎果段係最好表現
證明意粉正正差一個playmaker
你攪唔掂托迪,都比卡仔入黎呀

後防...大簡老了
古鐵.巨人 12:56 AM 06-25-10
唉,好難~ Di Natale, Pazzini, 基奴 已經係入波最多球員. 仲有米高利....

做領隊真係好難選一D未證實自己實力球員o架bor~

http://soccernet.espn.go.com/stats/t...=ITA.1&cc=4716
我都知佢地入波多, 但係都要睇下咩配套先得架
淨係有個好前鋒, 無輸送乜都死
今場個前後對比已經係教材啦

仲有佢而家就係選左好多未證實自己實力既球員喎
馬捷迪, 馬治奧, 基斯薜圖, 邦路斯...你見過佢地踢幾多場外圍賽熱身賽?
幾乎係空降入選咁滯, 做國家隊教練都要有計劃去比唔同人試同上位架
有青黃不接, 教練都有責任架(其實euro 08老鄧都係)
Montella 12:56 AM 06-25-10
作者: 搖搖:
唔講其他人啦......卡斯辛奴佢死都唔用
咁都唔關佢事?

塞哂條國家隊防線落祖記度,害埋祖記...
你o岩, 唔選卡斯辛奴, totti, 真係關佢事, 佢有責任!!

but, 點都好,往事以已.... 仲有 大家唔好忘記係納比帶領意大利得世界冠軍的啊~

期待 新生後的Italy.... !
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  ... 最後

返回主題版面