Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-16, 01:28 PM   #27226
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
你試下剩放盾子同fd開膛
應該唔會咁認為

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 01:54 PM   #27227
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
六章堆騎士係麻煩過7章D黑泥.
依家頂多高血同洗強化
六章又硬又高爆擊又3回寶具又弓槍劍放一齊
其他唔夠BSK的孩子點招格.....

羽蛇神唔食善傷害, 惡中庸半減
可以用巴車
因為屬性係狂
無半減之餘仲要WEAK
帶多幾隻嘲諷角就算選認同佢都唔覺太難打

此篇文章於 12-11-16 01:57 PM 被 代官 編輯。
代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 01:59 PM   #27228
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
點解果幾件開出來既衫EXP要咁多既

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 02:13 PM   #27229
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
6章同7章係不同地方玩你姐....難度上我覺得差唔多

(我是冇課...不過禁講實俾人插XD)

6章難在主要係弓怕劍...你平常唔會理(故事內文有講過..但估唔到他真係禁做)有同高文...(你火力唔夠)....小莫同難C反而對比上面兩人正常....槍騎就大力想死

7章難在連內文都好似唔見有講過對應太陽女神對應英靈本身屬性的有效冇效.....唔知要守幾多TURN的防守戰....多封技對手同埋回應選擇對BOSS血量的影響
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 02:15 PM   #27230
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
第1次打既時候系冇講,但第2次打之前已經講左,有叫唔好用善屬性鯖
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 02:18 PM   #27231
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
有講係善的頂點所以善屬無效
不過係選左關之後先講

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 02:26 PM   #27232
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
其實第1次打一入關見到佢個名下面有個icon都即刻按入去睇下
小弟第1次打仲帶左殺式入場
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 02:26 PM   #27233
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
小弟呢兩日既傑克長期爆友情點
多謝各位師兄捧場

另外偶爾都有孔明爬頭既時候

Ps 全部㨂左難選項 果然自己係mm地

舊 12-11-16, 02:32 PM   #27234
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
重睇12章打前唔見有講過=.=?11章時講?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 02:35 PM   #27235
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
其實只要係綠寶已經可以解決9成問題...一發逆轉(但事實上寶具改色係無咩可能)
我估改技都係1技OR2技上強化~
有睇日站討論
小恩有個優點係佢既寶具
先減防 後傷害
所以打出既傷害會比其他人略多少少
魔力放出好似都有50%

然後
就沒有以後了

另外
追R子寶2受傷了.....

舊 12-11-16, 02:56 PM   #27236
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
小弟呢兩日既傑克長期爆友情點
多謝各位師兄捧場

另外偶爾都有孔明爬頭既時候

Ps 全部㨂左難選項 果然自己係mm地
除左睇呢度知道羽蛇有難度分之外都唔知其他有,
仲有邊D?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 03:01 PM   #27237
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: axe1292 查看文章
仲有邊D?
第14章
選上下會不同職和血量

簡單而言, 上難下易(點)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 03:04 PM   #27238
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
仲有邊D?
其實得兩到
冥界成條路7對門有6個選項都有dd影響

d怪既lv全部都有上升
仲會變得高攻左(有實感)
血量就有少少差異

但未致於羽蛇神個邊有個攻buff個下爭咁遠

成篇七章好似得呢兩到係咁
總之好明顯係睇你揀唔揀冥界女神岩聽既野
好好笑

舊 12-11-16, 03:09 PM   #27239
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
打D 長關
白貞真係好好坦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 03:29 PM   #27240
T.K.
很黃很暴力

講善性係打女神前攻神殿果處
凜夜晚同你講

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-11-16, 03:31 PM   #27241
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
打D 長關
白貞真係好好坦
但愈近boss每回合扣血愈多個到
對磨隊都有少少不利....

舊 12-11-16, 03:41 PM   #27242
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 大破人間 查看文章
統統都讓開,貞德由上年開服已經霸著個隊頭了

奈同同樣隊頭的另外四人相繼跑出後,仲要不斷俾人插隊
J德都叫初期有威過丫
想當年好似咩關都係抱J德大腿過

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 04:27 PM   #27243
T.K.
很黃很暴力

等妳出池

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-11-16, 04:32 PM   #27244
T.K.
很黃很暴力

每回合全寶具

膝上污染都市
足襪百年戰爭
永續蘿莉帝國
封鎖年上四海
死界扶他都市
北米御姐大戰
神聖乳房領域
絕對領域戰線

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 12-11-16 04:42 PM 被 T.K. 編輯。
舊 12-11-16, 04:46 PM   #27245
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
孔明就一直放後排升絆

反而賴光就真係由頭打到尾(除左羽蛇神)

另外賴光都釣左唔少友情 雖然唔知係咪呢度既版友 但都多謝先...(雖然已經百7萬友情點,幾時出張友抽專用5星呀w)

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 12-11-16 04:50 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 08:26 PM   #27246
psidef

註冊日期: Apr 2007
啱啱先完第六章, Last一關唔想煩, 豪咗三劃......

舊 12-11-16, 09:22 PM   #27247
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: psidef 查看文章
啱啱先完第六章, Last一關唔想煩, 豪咗三劃......

有乜所謂~
3日後又一條好漢~

舊 12-11-16, 09:58 PM   #27248
蛋撻王子
功德完滿

今日出街請朋友代抽

3圖

一直以來都話追R子寶2
點知變左咁

早知一開始就請槍
咁就慳番唔少錢

呢個朋友呢兩個月白貓話追到傷痕雷雷
結果幫我抽到咁樣
激到佢爆血管
話用晒d運氣係我到

舊 12-11-16, 10:02 PM   #27249
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
溫馨提示
エビフ山的FREE任 拎左報酬後會新開一次性既特別關打21萬血既茨木童子

會有5百萬QP 6條兇骨 同三種新素材

記得挑戰

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 10:03 PM   #27250
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
今日出街請朋友代抽

一直以來都話追R子寶2
點知變左咁

早知一開始就請槍
咁就慳番唔少錢

呢個朋友呢兩個月白貓話追到傷痕雷雷
結果幫我抽到咁樣
激到佢爆血管
話用晒d運氣係我到
你朋友應該要溶左你同收代抽費
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:47 AM

手機版 | APP版