Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111 151 201  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
Cowlex 01:50 PM 11-17-15
得返兩日
一張sr都未打到

又要我玩海底撈月?!
anyone 02:03 PM 11-17-15
BOSS曲update
J+1 02:17 PM 11-17-15
冇用坦隊試歌...尾段連打甩左...
由手機版發出
anyone 02:25 PM 11-17-15
無補血卡差d死

無得雙手交互打又一堆3連同位
how to play
J+1 02:47 PM 11-17-15
Del.....
J+1 02:48 PM 11-17-15
餓靚芝??唔係黃色來???3日後....
期間限定イベント「Orange Sapphire」の開催が決定しました!
https://twitter.com/imascg_stage/sta...03558318067712
由手機版發出
廢人 02:55 PM 11-17-15
大火事來了...
由手機版發出
DigIKo 03:04 PM 11-17-15
唔 TP應該係企係火車度打唔到

初見COMBO B, 要練尾段
J+1 03:10 PM 11-17-15
越打越討厭slide.....問題佢個判定好迷惑.....太易掃唔夠同掃過龍,喺高速左右掃更明顯.....
由手機版發出
DigIKo 03:11 PM 11-17-15
作者: J+1:
越打越討厭slide.....問題佢個判定好迷惑.....太易掃唔夠同掃過龍,喺高速左右掃更明顯.....
由手機版發出
我既感想係, 掃大範圍d
J+1 03:16 PM 11-17-15
作者: DigIKo:
我既感想係, 掃大範圍d
問題有d slide係hold住一邊,一掃過龍就斷hold
由手機版發出
元首KFC 06:56 PM 11-17-15
起了一只十星桃, 用十星桃打master岀了一只一星奏
axe1292 08:57 PM 11-17-15
剩一日,桃先8,
15已經沒希望,
只好用綾瀨......
anyone 08:58 PM 11-17-15
桃5 奏0
Cowlex 09:13 PM 11-17-15
0-0
點解會咁
anyone 09:19 PM 11-17-15
今日tp master 2粒桃
Bahamut 09:22 PM 11-17-15
桃10奏0...
我個ACC做咩唔識出奏既
AkaIITO 10:15 PM 11-17-15
15-6...
J+1 11:24 PM 11-17-15
臨訓前終於16:4...結果都係最後一日先達標....真係唔敢講15星有冇效.....
由手機版發出
DigIKo 11:53 PM 11-17-15
TP愈打愈順手, 係後面VVVVV slide同機關槍會drop combo

今日無視紅歌drop up打tp, 暫時9:1
sd03021 12:27 AM 11-18-15
我呢邊8:0

另一張仍然未開到齋
睇黎應該無咩機會
JMi 07:53 AM 11-18-15
tp pro打完又速水... 8:6

tp無想像中咁難
但我應該唔會full到 呢個速度16分音都唔安定了
lunn 08:00 AM 11-18-15
13:2
都唔期望會再跌架喇…
Chris Redfield 08:18 AM 11-18-15
9:1 跌左奏姐後兩日冇跌過SR啦玩我咩
JMi 08:29 AM 11-18-15
作者: Chris Redfield:
9:1 跌左奏姐後兩日冇跌過SR啦玩我咩
15星? 少年你想多了 XD
下次努力啦
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111 151 201  ... 最後

返回主題版面