Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111 151  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
鳳熾魂 03:47 PM 07-02-17
作者: Reishin:
睇完amazons s2

仍然好多吐嘈位,同埋肯定有season 3
作者: W教授:
但對我而言Season 2 的仁叔只是條痴線佬
只可以講仁叔兩季都好慘不過元兇都係佢
證明左愛係幾勁,千翼4C果度見人就斬 悠見到阿妹俾人斬就即覺醒打番千翼轉頭
fortel 04:01 PM 07-02-17
睇完AMAZON S2大結局既感想....

鳳熾魂 06:26 PM 07-02-17
作者: fortel:
睇完AMAZON S2大結局既感想....
呢班人講幫仁叔 我開頭諗係搵小守點知
赤兵尉SETH 06:45 PM 07-02-17
到底真黑幕會長想要d乜?...係咪想橘局長下一季變十面鬼?
fortel 06:52 PM 07-02-17
作者: 鳳熾魂:
呢班人講幫仁叔 我開頭諗係搵小守點知
呢排人仲勁過AMAZON,點打都唔會死既
尼路 07:32 PM 07-02-17
作者: W教授:
但對我而言Season 2 的仁叔只是條痴線佬
起碼成套野目標最清晰係佢最慘係佢元兇都係佢
S2最要表達係記得帶套吧,唔帶套睇下死幾多人
S3變555劇場版咁就有睇頭……
鳳熾魂 09:01 PM 07-02-17
作者: 赤兵尉SETH:
到底真黑幕會長想要d乜?...係咪想橘局長下一季變十面鬼?
佢只係單純相信物競天擇
呢排人仲勁過AMAZON,點打都唔會死既
唔死但會斷手
作者: 尼路:
起碼成套野目標最清晰係佢最慘係佢元兇都係佢
S2最要表達係記得帶套吧,唔帶套睇下死幾多人
S3變555劇場版咁就有睇頭……
七羽姊咁情不自禁都難怪佢
qwe 10:06 PM 07-02-17
唔好S3啦,最多劇場版好喇
但S2真係⋯到底為乜(黑人問號.jpd)
鳳熾魂 10:24 PM 07-02-17
作者: qwe:
S1都仲講緊人同AMAZONS關係
但S2教曉大家唔識教就唔好生唔係生個低能兒就唔好
Dangerous-boy 10:56 PM 07-02-17
七羽姊咁情不自禁都難怪佢
等如知道自己有愛滋,但仲中出,咁都唔怪佢?
除非係七羽姐要求仁叔唔帶袋啦
赤兵尉SETH 11:00 PM 07-02-17
仁叔個段時間斷左片嘛
鳳熾魂 11:36 PM 07-02-17
作者: Dangerous-boy:
你唔係覺得佢隨身帶個套丫
作者: 赤兵尉SETH:
仁叔個段時間斷左片嘛
佢都唔係叫斷片,係獸性戰勝人性(果段時間應該叫人性)?
ComeLOLoh 12:19 AM 07-03-17

fami~yan 02:02 AM 07-03-17
好耐冇試過咁討厭敵役boss...
炸彈人 02:30 AM 07-03-17
作者: qwe:
我估應該有season3, 如果完全唔解黑幕會長目的,我真係接受唔到。

其實第二季故事都算完整,但大家想睇藥廠黑幕條主線,就會覺離哂題。
HAKAIDER 07:21 AM 07-03-17
作者: Dangerous-boy:
你唔係覺得佢隨身帶個套丫

仁叔可能諗住異種孕只係二次元空想所以唔帶袋掛
鳳熾魂 07:44 AM 07-03-17
作者: HAKAIDER:
仁叔可能諗住異種孕只係二次元空想所以唔帶袋掛
果下佢都無理智只係想啪啪啪啦
PatrickNo42 09:19 AM 07-03-17
作者: 炸彈人:
我估應該有season3, 如果完全唔解黑幕會長目的,我真係接受唔到。

其實第二季故事都算完整,但大家想睇藥廠黑幕條主線,就會覺離哂題。
講真我完全唔明點解d人踩千翼踩到咁,佢都只係想克服童年陰影過普通人既生活啫,只可惜佢實在太危險
反而仁叔太激我產生唔到好感…

下一季差唔多應該要完,再播落去就美劇化架啦
Reishin 10:05 AM 07-03-17
https://mantan-web.jp/2017/03/07/201...00003000c.html

其實有講過S1主題係「養殖と野生」,S2就係「少年と少女」

千翼開頭係有d煩,不過後期刻意形造到佢食自己阿媽呢個假象開始有d同情佢

而家睇返原來會長好鄙視SIGMA,而橘部長最後話要搞新SIGMA
兩家對決,應該續編先係入正題?
鳳熾魂 10:09 AM 07-03-17
作者: PatrickNo42:
講真我完全唔明點解d人踩千翼踩到咁,佢都只係想克服童年陰影過普通人既生活啫,只可惜佢實在太危險

因為戀屍真係好煩
作者: Reishin:
https://mantan-web.jp/2017/03/07/201...00003000c.html

其實有講過S1主題係「養殖と野生」,S2就係「少年と少女」

千翼開頭係有d煩,不過後期刻意形造到佢食自己阿媽呢個假象開始有d同情佢

而家睇返原來會長好鄙視SIGMA,而橘部長最後話要搞新SIGMA
兩家對決,應該續編先係入正題?
會長一季已經好討厭 覺得無生命Ge野係無意義
fortel 02:18 PM 07-03-17

可能係演員/演技問題掛,千翼呢個角色由一出場已經唔討好
夜貓 02:44 PM 07-03-17
W續編竟然係出漫畫
fami~yan 02:45 PM 07-03-17
可能係演員/演技問題掛,千翼呢個角色由一出場已經唔討好
我覺得演員固然係一個大問題,但最大問題係呢個角色同第一季兩位相比可謂無血無肉

一開始就已經冇理由地戰鬥,而且成季都只係不停圍住條屍發情
尼路 03:20 PM 07-03-17

因為佢真係太煩,由頭到尾除左戀屍就係戀屍,講生存落去無小守個邊咁慘,講愛情又唔夠七羽姐,講友情唔夠班前團員(佢同個班所謂FD的關係真係黑人問號)最後講成長佢FD重多過佢問你死未……最後的作用只解左S1小守重乜弱知咁,因為佢真係細路,同唔帶套的危險同發情小鬼好煩就無啦……
赤兵尉SETH 04:50 PM 07-03-17

果段點睇都係痴左線, 思考能力都無
比個袋佢應該當香口膠趙

作者: 尼路:
因為佢真係太煩,由頭到尾除左戀屍就係戀屍,講生存落去無小守個邊咁慘,講愛情又唔夠七羽姐,講友情唔夠班前團員(佢同個班所謂FD的關係真係黑人問號)最後講成長佢FD重多過佢問你死未……最後的作用只解左S1小守重乜弱知咁,因為佢真係細路,同唔帶套的危險同發情小鬼好煩就無啦……
TEAM X件廢青真係仲成長得多過千翼
千翼本來值得讚既行為係4C有條友變左amazon無借機會走,留低幫手, 但之後又暴走殺晒班4C
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111 151  ... 最後

返回主題版面