Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-07-13, 07:23 PM   #226
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
有咩問題?岩岩book左心斎橋酒店

怪盜小G 目前離線  
舊 04-07-13, 09:33 PM   #227
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ammms 查看文章
番左黎
心齋橋o既夜晚 (9pm 打後)
仲恐怖過砵蘭街
想問問咩事
凌龍 目前離線  
舊 04-07-13, 09:41 PM   #228
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
好多著得好性感o既美女聊單身路過o既男士傾計
我見過有美女聊個滿頭白髮o既男士由街頭行到街尾
ammms 目前離線  
舊 04-07-13, 10:00 PM   #229
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
...... 點解我係比 d 牛郎撩既?唔通我個樣似基佬 ?!

舊 04-07-13, 10:48 PM   #230
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
聊單身路過o既男士傾計少兒科
由街頭行到街尾都少事

我老公係俾D雞雞夾住夾足幾條街(攬住老公手臂~將老公手臂壓落去佢自己個胸度)
拉極都拉唔番隻手出黎~又唔可以暴力
日本果邊不嬲顛過砵蘭街

Hitomi 目前離線  
舊 04-07-13, 11:13 PM   #231
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
可能我個樣一睇就知係窮(ry , 明明夜晚我都係道頓堀同心齊橋打左幾轉
冇人來煩過我~v

=========================================================
今次我住的Nanba Plaza Hotel 唔錯
4千出頭就有交易, 係日本橋站五分鐘路程, 出門口左邊係千日前通, 右邊係黑門市場
而且櫃台有Staff 識國語/英語, 唔洗煩唔識溝通

我早上都係去黑門市場搵早餐, 行到尾再過條馬路就係電電城, 直頭係黃金Route

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 04-07-13, 11:49 PM   #232
怪盜小G
しゃろとも

囡囡咋話

怪盜小G 目前離線  
舊 04-08-13, 02:34 AM   #233
Jonney
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
引用:
作者: 飛機王 查看文章
我係去完先覺得浪費左....
而家10日...由二世古去函館再上旭川層雲峽之後係稚內札幌...
我都好似急左的...
三月初去了7日行程都好趕...

層雲峽大雪山黑岳單獨登山

英知を持つ者こそ、最も愚かであること。歴史からも読み取れる。
海に生ける魚は、陸の世界を知らない。彼らが英知を持てば、それもまた滅び逝く。
人間が光の速さを超えるのは、魚たちが陸で生活を始めるよりも滑稽。
これは抗える者たちに対する、神からの最後通告とも言えよう。
Jonney 目前離線  
舊 04-08-13, 03:30 AM   #234
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Jonney 查看文章
三月初去了7日行程都好趕...

層雲峽大雪山黑岳單獨登山
都係果句...你有命返到來真係好野...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 04-08-13, 01:21 PM   #235
MPDK
Senior Gamer
逆流士

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
雷暴,係天空搖左大半個鐘先落到地
重刺激過過山車
我同你同機返囉lol

p.s.仲好攰,浮唔返上水orz

MPDK 目前離線  
舊 04-08-13, 01:37 PM   #236
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

終於唔係曇花一現ge跌穿8

好多年無見7字頭啦

Hitomi 目前離線  
舊 04-08-13, 01:50 PM   #237
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Hitomi 查看文章
終於唔係曇花一現ge跌穿8

好多年無見7字頭啦
頭先想落去兌d,職員話無晒yen,要三四點先返到
謎之天音 目前離線  
舊 04-08-13, 02:07 PM   #238
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: 謎之天音 查看文章
頭先想落去兌d,職員話無晒yen,要三四點先返到
報紙話上星期尾~百年俾人狂風掃落葉一早俾人清晒倉
好似話未開門已經有幾十人排隊等換yen..
明顯大家都餓左好耐

我呢d足足十算時去左兩轉ge人見到7字都忽然好餓

Hitomi 目前離線  
舊 04-08-13, 11:32 PM   #239
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: MPDK 查看文章
我同你同機返囉lol

p.s.仲好攰,浮唔返上水orz
我都係...明明今次冇上次11月咁cher...但到而家都未回得晒HP

舊 04-08-13, 11:37 PM   #240
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
搵日得閒轉定 d 錢落綜合戶口,得閒少人先去提款。
好耐無見過低過 8 了,狂賀!

舊 04-08-13, 11:55 PM   #241
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
報紙話上星期尾~百年俾人狂風掃落葉一早俾人清晒倉
好似話未開門已經有幾十人排隊等換yen..
明顯大家都餓左好耐

我呢d足足十算時去左兩轉ge人見到7字都忽然好餓
應該仲有得跌WO 都未過兌美元100關
雖則自己都忍唔住換左少少

舊 04-09-13, 12:45 AM   #242
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: 小草 查看文章
應該仲有得跌WO 都未過兌美元100關
雖則自己都忍唔住換左少少
我都覺得佢仲有得跌~未出發都唔換~未決定暑假定聖誕出發~慢慢等

Hitomi 目前離線  
舊 04-09-13, 01:48 AM   #243
魔法小王子
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
我都覺得佢仲有得跌~未出發都唔換~未決定暑假定聖誕出發~慢慢等
9月去前先再兌
魔法小王子 目前離線  
舊 04-09-13, 08:53 AM   #244
Alata
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
引用:
諗著今年去日本過新年(新曆個個),見到啲yen咁跌法真係好想入返啲
由手機版發出
Alata 目前離線  
舊 04-09-13, 09:48 AM   #245
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
想問意見:
6月尾 7月頭嘅京都值唔值得去?

既冇櫻花又未有紅葉,感覺唔係旺季應該啲景點會少人啲? 但有啲擔心係雨季會好多雨水......

舊 04-09-13, 05:54 PM   #246
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
想問意見:

既冇櫻花又未有紅葉,感覺唔係旺季應該啲景點會少人啲? 但有啲擔心係雨季會好多雨水......
京都睇你去邊,你去清水寺呢d景點就依然好多人,有d景點唔分季節的
我試過2月同11月去清水寺
2月無櫻無梅無葉無祭無雪,清水寺依然好多人

9月10月先至高風險,颱風特別多
7月你驚熱c晒c好過啦XD

驚無野睇咪遲半個月等埋衹園祭囉

引用:
作者: Alata 查看文章
諗著今年去日本過新年(新曆個個),見到啲yen咁跌法真係好想入返啲
由手機版發出
成大半年後忍呀XD

宜家90%機會7月去一轉+2月一轉
之後應該有排無得去
老公下年準備轉工T.T

Hitomi 目前離線  
舊 04-09-13, 08:00 PM   #247
luminezxa

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
無時間去唱,後日就出發
落到地在用ATM 有冇SO?
luminezxa 目前離線  
舊 04-09-13, 08:33 PM   #248
怪盜小G
しゃろとも

小心唔好食左張卡

怪盜小G 目前離線  
舊 04-09-13, 08:36 PM   #249
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
真係心動不如行動......

上年summer 香港airline有直飛鹿兒島. 有冇消息今年仲會唔會有?
想去鹿兒島+屋久島~~~~~

舊 04-09-13, 10:10 PM   #250
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
想問意見:

修學旅行季節

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
11/7 11/8 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2015開催決定!丨梶浦由記総合THREAD Vol.2 神秘過客 日本動漫畫討論版 790 05-31-23 06:40 PM
[漫畫] 八木教広「CLAYMORE」13年の歴史に幕 Vol.2丨 鳳熾魂 日本動漫畫討論版 767 02-14-15 05:16 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4 Hitomi ~清談館~ 1004 03-10-13 12:15 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 04:34 PM

手機版 | APP版