Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.47回
風音 06:58 PM 04-24-12
作者: 魔靈娘:
呢度盛產雙飛人呀?
雙飛b
MTGO 07:38 PM 04-24-12
無打兩個月,為左用埋拍片卷今日打左六場,發現7字頭既征霸同我一樣亂打既多,竟然仲升埋証。。。想問下各位而家真係少人玩左咁多?觀廣都四部吉機
Chitose1987 09:12 PM 04-24-12
http://www.youtube.com/watch?v=sFN4Iz5dLug

無技術無控兵 純粹武力制壓
風音 09:16 PM 04-24-12
作者: Chitose1987:
http://www.youtube.com/watch?v=sFN4Iz5dLug

暴虐打赤兔人心2:8喎sosad
Chitose1987 09:26 PM 04-24-12
大大力deck好多對到赤兔人心都無so
風音 09:29 PM 04-24-12
大大力deck好多對到赤兔人心都無so
咁打dam計點打a
Chitose1987 10:18 PM 04-24-12
打左三十零場好少對到

打多d先有計傾ww
DavidH 10:14 AM 04-25-12
小弟回來了~~
LR猫 10:18 AM 04-25-12
作者: DavidH:
小弟回來了~~
考完試了?
DavidH 10:22 AM 04-25-12
作者: LR猫:
考完試了?
對對,昨日考完chm

chm真係盡哂力,好對得住自己
bio就差少少,覺得應該可以做得更好
phy不要說了...我計數真係差到....
明concept+做pp,但落到場都有幾多野唔識做

今年3科既卷都比過去2年淺左
怕拉curve下可能有d科成績turn out會無想像中咁好
不過除了phy,表現(特別是昨日一戰)已經對自己有好大的交待

+plus+
chm真係好令自己滿意
係學校對住org chm係好多都唔識做
之後狂操pp、溫學校note,愈做愈順
去到考試場大部分都識做,雖然都係做得比較慢
不過睇見旁邊既人全部放棄哂(有走人既,有訓覺既)
自己就可以愈寫愈多
講真覺得已經比自己有個交待
小備兵 10:32 AM 04-25-12
在香討睇到, 519秋葉之宴後, 三國有新消息公佈呢..

唔通有新版本, 新咭? 
b_boy 10:41 AM 04-25-12
作者: 小備兵:
在香討睇到, 519秋葉之宴後, 三國有新消息公佈呢..

唔通有新版本, 新咭? 
LEE個消息一早有
有可能有新卡, 有可能有新VER, 亦有可能係摺
6eo 10:41 AM 04-25-12
作者: DavidH:
對對,昨日考完chm

chm真係盡哂力,好對得住自己
bio就差少少,覺得應該可以做得更好
phy不要說了...我計數真係差到....
明concept+做pp,但落到場都有幾多野唔識做

今年3科既卷都比過去2年淺左
怕拉curve下可能有d科成績turn out會無想像中咁好
不過除了phy,表現(特別是昨日一戰)已經對自己有好大的交待

+plus+
chm真係好令自己滿意
係學校對住org chm係好多都唔識做
之後狂操pp、溫學校note,愈做愈順
去到考試場大部分都識做,雖然都係做得比較慢
不過睇見旁邊既人全部放棄哂(有走人既,有訓覺既)
自己就可以愈寫愈多
講真覺得已經比自己有個交待
盡左力就ok啦
盡人事, 聽天命
twskkw 10:54 AM 04-25-12

赤兔好好玩,我都有玩~
不過係打1. 赤兔,強奪,人昇,強進. 2.赤兔,兀突骨,強進,攻弱
abingo 10:59 AM 04-25-12
http://j2.upup.be/sc3QxFH1HZ

龍玉:姑娘兵(桃)
小備兵 11:01 AM 04-25-12
作者: b_boy:
LEE個消息一早有
有可能有新卡, 有可能有新VER, 亦有可能係摺
每樣都是好消息

摺左可以省錢,
出新咭可儲多d咭
出新ver有新野玩。

總好過停留在原點咁悶。
GUSTAV 11:03 AM 04-25-12
作者: abingo:
http://j2.upup.be/sc3QxFH1HZ

龍玉:姑娘兵(桃)
世+ 真係叫人唔好打機
6eo 11:03 AM 04-25-12
姑娘兵(桃)
小備兵 11:08 AM 04-25-12
作者: GUSTAV:
世+ 真係叫人唔好打機
轉個顏色又當新兵。
LR猫 11:41 AM 04-25-12
作者: iamleoluk:
姑娘兵(桃)
姑娘兵(逃)……
b_boy 11:55 AM 04-25-12
作者: iamleoluk:
姑娘兵(桃)
新兵早就心淡, 升軍師吸引D..
alucardp 11:56 AM 04-25-12
作者: 小備兵:
轉個顏色又當新兵。
今日係唔係荃灣電子打機?

荃灣電子係邊間呀....
寫輪眼 02:01 PM 04-25-12
作者: LR猫:
姑娘兵(逃)……
正想講......
小備兵 02:44 PM 04-25-12
作者: alucardp:
今日係唔係荃灣電子打機?

荃灣電子係邊間呀....
我的隊友都在中午出動了, 我一會下班會到活力城打一會。

貌似今日很難連到全國。。。。
GUSTAV 02:53 PM 04-25-12
姑娘 紳士loop 真係令人絕望:0)
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面