Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-09, 02:22 AM   #226
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
有無買左既巴打可以話我知,佢字幕有咩選擇?
會唔會有第二隻語音?
字幕好似得英文

語音就見到有english,spanish,iltalian同french
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 04:32 AM   #227
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 小黑 查看文章
字幕好似得英文

語音就見到有english,spanish,iltalian同french
咁得意? 語音有4種反而字幕得1種...

舊 11-16-09, 09:18 AM   #228
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
好多人話第一集悶爆丫嗎..
主是重複性太高..

雖說有幾個城
但做的事往往就只得幾過

支線任務又少
同樣重複性又極高

說玩暗殺..但其實是無雙~XD
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 01:09 PM   #229
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
ps3版真係會跳格?

又有冇巴打報料宜家咩價位~?

第一集: 爬塔爬塔同爬塔
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 01:13 PM   #230
karowk
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDCzecho
Deviantnip 唔該比多少少評語:)
最好用其他作品做少少比較
我準備訂呢隻game
karowk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 01:36 PM   #231
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: karowk 查看文章
Deviantnip 唔該比多少少評語:)
最好用其他作品做少少比較
我準備訂呢隻game
畫面:不錯.中上級.

操作:容易.平時畫面右上有說明按咩制係咩野動作.十分user friendly.地圖上亦有清楚顯示side quest,各種店鋪等位置.地圖所顯示既資訊十分充足.

玩法:都係自由咁係個城內.可以淨做主線.玩埋副任搵錢亦可.好多地方都可以爬.武器種類多.暗殺方法既多..例如同一時間行埋2個人身邊.可以左右手一齊出刀殺..呢埋係草堆入面.有人行過.伸手偷襲暗殺..由高處跳下直接插頭等等..亦可以掟錢落地引開敵人注意.搵妓女/賊.引開敵人..請傭兵開拖劈友..等等..
平時係街行唔會比兵打.但做得多犯法野,會提高你個惡名度..去左通緝狀態就比兵見親都打.可以撕毀通緝poster..賄賂人..或者殺死官員.減番惡名值去番正常狀態就唔會比兵打.

收藏要素亦多

唔知用咩比較.總之隻Game起碼值85分.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 02:32 PM   #232
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
Deviantnip大有冇試過除d女女衫

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 02:32 PM   #233
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
有冇除衫後ge圖?

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 02:38 PM   #234
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
有冇除衫後ge圖?

http://www.gameswire.net/screenshots...shots_281.html

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 02:45 PM   #235
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
b
唔知完有冇得殺左佢呢

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 02:57 PM   #236
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:

操作:容易.平時畫面右上有說明按咩制係咩野動作.十分user friendly.地圖上亦有清楚顯示side quest,各種店鋪等位置.地圖所顯示既資訊十分充足.

玩法:都係自由咁係個城內.可以淨做主線.玩埋副任搵錢亦可.好多地方都可以爬.武器種類多.暗殺方法既多..例如同一時間行埋2個人身邊.可以左右手一齊出刀殺..呢埋係草堆入面.有人行過.伸手偷襲暗殺..由高處跳下直接插頭等等..亦可以掟錢落地引開敵人注意.搵妓女/賊.引開敵人..請傭兵開拖劈友..等等..
平時係街行唔會比兵打.但做得多犯法野,會提高你個惡名度..去左通緝狀態就比兵見親都打.可以撕毀通緝poster..賄賂人..或者殺死官員.減番惡名值去番正常狀態就唔會比兵打.

收藏要素亦多

請問係360定係PS3版?
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 04:27 PM   #237
LEDIV
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
360 有未????????

舊 11-16-09, 05:12 PM   #238
ckakei

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDckakei
XBox Live Gamertagckakei
引用:
作者: LEDIV 查看文章
360 有未????????
旺角得水貨

ckakei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 05:29 PM   #239
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
ubi hk今次玩到咁準時

今晚都係歸家算

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 05:31 PM   #240
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
一於聽日去入貨

舊 11-16-09, 05:53 PM   #241
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
PS3版都係聽日有?

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 06:19 PM   #242
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: lph_1818 查看文章
PS3版都係聽日有?
已經偷跑左啦...

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 07:03 PM   #243
NieAChunG

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
引用:
作者: lph_1818 查看文章
PS3版都係聽日有?
行就應該係
水就到左
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 07:07 PM   #244
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:

收藏要素亦多

多左好多野....睇黎買得過

舊 11-16-09, 10:33 PM   #245
jerrychf

註冊日期: Aug 2004
360 聽日先有貨.......

不過睇到大陸已經有人入手 360 版玩緊...?

都唔知買唔買 xbox 360 elite 好唔好......~_~.......
jerrychf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 11:55 PM   #246
LEDIV

註冊日期: Feb 2004
我見uwant 度d 人講話爆o左機tim.....個story mode 好似好短

舊 11-16-09, 11:59 PM   #247
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: LEDIV 查看文章
我見uwant 度d 人講話爆o左機tim.....個story mode 好似好短
呢隻Game..淨係打主線既話..可能唔會太長.
不過你諗下uncharted 2 爆一周都係10-12個鐘而已.咁算唔算短?BH5仲短

但呢隻Game仲有好多副任.收集完素.要白金都要花唔小時間
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 12:01 AM   #248
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
行都有限定版
有公仔 (黑/白)

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 03:05 AM   #249
阿志

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDSANG
XBox Live GamertagMr SANG
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
行都有限定版
有公仔 (黑/白)
不過聽講行限定好似得智高xbox有番?訊源PS3行好似無做限定

舊 11-17-09, 09:24 AM   #250
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 阿志 查看文章
不過聽講行限定好似得智高xbox有番?訊源PS3行好似無做限定
PS3版宣傳海報上面講左有限定版

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Assassins Creed II 暗殺攻略 雷火武 攻略及心得交流區 361 04-23-10 03:26 PM
[PSP] Assassin's Creed: Bloodlines enishi 手提遊戲機討論版 24 10-06-09 06:29 PM
[NDS] Assassin's Creed II: Discovery romrom2004 手提遊戲機討論版 2 10-06-09 12:41 AM
Assassin's Creed 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 0 04-07-09 08:58 PM
Assassin's Creed圖片及影片(最受注目的靚女製作人) 神祕人1號 電視遊戲討論版 724 02-25-09 01:02 PM

現在的時間是 08:05 PM

手機版 | APP版