Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>渡航「やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。続」#10「それぞれの、掌の中の灯が照らすものは」丨feel.制作
KENSNAKE 11:37 PM 04-24-15
大老師明顯係FEEL唔到人地表白緊.

夕陽,兩個人係路上仲要有上季果首HELLO ALONE真係幾有氣氛.
魔法之子 01:47 AM 04-25-15
大老師應該係FEEL唔FEEL到對方表白都會選擇回避或者理解成第二樣野
HakiK 02:09 PM 04-25-15
犬既情況比較特別
大老師講真點會feel唔到,佢都講過佢反而係對呢種事情好敏感
但係本身性格就唔想再同呢種事扯上關係
仲要發生左救犬隻狗而訓院既事件
令佢更加質疑犬對佢既感情混雜左其他野
money 08:35 PM 04-27-15

7「されど、その部屋は終わらぬ日常を演じ続ける」 8「それでも、比企谷八幡は」 9「そして、雪ノ下雪乃は」
STRIFE 09:35 PM 04-27-15
如OP所料,咁樣真係做埋第10期
好事定壞事
柚原このみ 10:00 PM 04-27-15
大老師考慮佢地兩個對自己既事既事,一直都將救犬再比車HI到既事作前題,所以話大老師自我意識過剩無錯,大老師係個除妹比外唔會相信同依靠既人

點睇都係做到遊樂場完呢季
money 12:04 AM 05-01-15

BD BOX總銷量
*,**6,826 *8 やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。 Blu-ray BOX <初回限定生産>【特典CD付】
「やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。続」×千葉ロッテマリーンズコラボ企画6/9(火)~11(木)開催決定!!

http://sp.marines.co.jp/news/detail/15242.html
Kinny Riddle 01:31 PM 05-01-15
比企谷有小町呢個咁體諒嘅妹妹實在死而無憾。

同妹妹做完「人生相談」後,比企谷即刻生猛晒,結果係用激將法同捏造民意去說服一色同意改變主意應承參選勝出。

話時話,戶部唔係追緊海老名咩?做咩突然移情別戀成日痴埋一色度?同埋當初一色係點識得佢架?係咪動畫cut咗D嘢?
代官 01:55 PM 05-01-15
一色係足球部經理
shooter 01:56 PM 05-01-15
有邊套動畫唔會 cut 野架..

有空閒時間的話,呢套小說值得睇。
年輕所犯下的錯誤 04:15 PM 05-01-15
舊任會長講既果樣野就係雪乃想諗既野?
♀宮野真守♀ 12:33 AM 05-02-15
唔多明,將個網設做葉山應援TOPIC呃支持者再改做一色應援?
之後再刪網頁?咁D人知道最後咪入哂一色數?
有冇人可以解釋一下?

雪乃本來目的想三個入哂學生會共度三人時光順手保護企鵝唔洗再用自殘方法仕奉人?
KENSNAKE 01:38 AM 05-02-15
作者: ♀宮野真守♀:
唔多明,將個網設做葉山應援TOPIC呃支持者再改做一色應援?
之後再刪網頁?咁D人知道最後咪入哂一色數?
有冇人可以解釋一下?

雪乃本來目的想三個入哂學生會共度三人時光順手保護企鵝唔洗再用自殘方法仕奉人?
學生會係其次,解決比企鵝人生自虐計劃先係本來目的.將侍奉部搬入學生會一舉三得.

大老師成日估人地諗乜(已經被陽乃話過一次),而雪乃又以為大老師係同一思維會知佢諗乜.其實兩個都唔了解對方.

一色應援團果度係製造多人支持假象,等人以為多人支持一色製造羊群效應投信任票,當有人去查證網頁一早被刪,再加上學生會投票唔多人關注時間過左就冇人理.
money 01:12 AM 05-03-15

money 04:12 PM 05-07-15
 はまち10「それぞれの、掌の中の灯が照らすものは。」
STRIFE 09:38 AM 05-08-15
今個EPSOIDE另外一間HIGH SCHOOL個玉城既手部動作實在係好annoyed....
J+1 09:39 AM 05-08-15
好想斬左佢對手
由手機版發出
STRIFE 10:12 AM 05-08-15
作者: J+1:
好想斬左佢對手
由手機版發出
今集超多素材
stcdavidhk 10:19 AM 05-08-15
睇完今集終於明白同對面校溝通首先要學識手語
shooter 10:25 AM 05-08-15
作者: stcdavidhk:
睇完今集終於明白同對面校溝通首先要學識手語
我就覺得要先學一大堆Big Word "英文商用名詞"

想問,小雪乃 果個 "不變微笑" 係乜野意思? 第8卷未睇....
money 01:52 PM 05-08-15

Kinny Riddle 03:40 PM 05-08-15
玉繩對手D誇張動作作畫超絕,確實比到人一種想一拳打爆個mon嘅衝動。XD

同埋成班海濱嘅友仔係咁亂up D英文名詞懶晒好「professional」咁嘅款,害到企鵝都要有樣學樣先可以同佢哋溝通到(不過連企鵝自己都唔知自己up乜)

(Sorry,直頭係害到連我都開始亂add英文入去 XD)

海濱反而得折本先叫正常。

一色今集萌度急速上升,威脅妹妹地位。
STRIFE 07:19 PM 05-08-15
作者: shooter:
我就覺得要先學一大堆Big Word "英文商用名詞"

想問,小雪乃 果個 "不變微笑" 係乜野意思? 第8卷未睇....
放棄了的眼神與微笑
順應團子同大老師的想法維持奉待部既"日常"
anyone 08:43 PM 05-08-15
學生會開會好正
Kewellma 09:46 PM 05-08-15
今集真係勁歡樂 天朝語黎講,咁裝迫既會議實在少見w
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面