Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>The Last of Us Part II︱已售
布甸 06:08 PM 04-28-20
o岩o岩好到 SCHK email 退左 $5xx... 係咪無得玩啦?
J+1 06:09 PM 04-28-20
想點,將第一集xx當yy zzzz掉應該很啱胃口(差點透了w
由手機版發出
雙日 06:40 PM 04-28-20
作者: Marco:
唔係卦,都已經呢個年代啦,真係見怪不怪啦下話

太過執著只係會影響創作自由
我估同你想像係啱啱相反...
STRIFE 06:56 PM 04-28-20
作者: 真!DC:
係去到防礙創作自由地步
影視作品主角團隊無視劇情背景都要夾硬加入女同黑人
表面上話要重視女性但又否定女性魅力,認為女性言行要似男性

隻cyberpunk2077有個黑人黑幫組織比人話歧視黑人
點知原來開始組諗出哩個idea既就係黑人
由手機版發出
Cyberpunk單野真係sjw典型既極致
黑人組織名稱叫beast, 之後sjw走出嚟嘈話係歧視黑人係野獸
之後原來原創者自己都係黑人,出嚟屌呢班垃圾sjw

Cyberpunk不愧為第一隻我想玩既第一身遊戲
豪傑公子 07:31 PM 04-28-20
有興趣了解下CYBERPUNK事件嘅可以睇下呢條片:
https://www.youtube.com/watch?v=xn0Y2aMYnX0
STRIFE 07:58 PM 04-28-20
作者: 豪傑公子:
有興趣了解下CYBERPUNK事件嘅可以睇下呢條片:
https://www.youtube.com/watch?v=xn0Y2aMYnX0
Ok, 我記錯,唔係叫beast
jeffyen83 08:07 PM 04-28-20
叫女權埋單啦,呢隻part 2絕對唔會入手
攪完電影,依家動漫電玩都唔放過
班女權真係好垃圾自卑
Head Shooter 08:39 PM 04-28-20
作者: jeffyen83:
班女權真係好垃圾自卑
個人會等埋review先決定買唔買,不過呢個決定已經由本身嘅「一出即買」變成依家嘅「等埋review睇下有無伏先」
亍 ◣ 08:44 PM 04-28-20
作者: jeffyen83:
班女權真係好垃圾自卑
可惜現實係佢地越活越好

要佢地爆煲應該仲有排...
DevilElvis 08:54 PM 04-28-20
我覺得啦TLOS個遊戲性都唔關女權事嘅

算啦我都係唔好入嚟討論啦,我驚有人忍唔住爆咗啲劇透出嚟
豪傑公子 09:50 PM 04-28-20
作者: DevilElvis:
我覺得啦TLOS個遊戲性都唔關女權事嘅

算啦我都係唔好入嚟討論啦,我驚有人忍唔住爆咗啲劇透出嚟
會引發眾怒嘅劇情, 應該唔難估到係咩...
redcreature 11:51 PM 04-28-20
我決定唔買,ND都黐L線!!!!!!!!!
qwe 12:46 AM 04-29-20
作者: 豪傑公子:
會引發眾怒嘅劇情, 應該唔難估到係咩...
本身估都係有人死
但扯埋SJW入黎就估唔到⋯
佛系等,但會walk-in買算,費事訂左俾人劇透到唔想玩
風間鈴木仁 01:06 AM 04-29-20
https://asia.playstation.com/cht-hk/...-date-updates/

有關《The Last of Us Part II》及《Ghost of Tsushima》發售日的最新情報

由Hermen Hulst撰寫

Sony Interactive Entertainment及Worldwide Studios的團隊在臨近開發里程碑的時候,經歷到在新型肺炎COVID-19的影響下遭逢巨變的世界。此刻我們必需適應現今持續變化的環境。然而,在日常工作受阻的情況下,我們仍然希望可為PlayStation玩家們提供他們最想知道的資訊:他們密切期待的PS4獨家遊戲將於何時發售。

隨著全球的分銷物流體制開始逐步緩和,我很高興可在此宣佈,《The Last of Us Part II》將於6月19日發售,而《Ghost of Tsushima》亦將隨後於7月17日發售。

在這裏我希望為Naughty Dog及Sucker Punch Productions團隊的成就送上我個人的祝賀及感謝。
T.S 01:32 AM 04-29-20
我都係留返d錢買其他野算......

sorry我接受唔到
maskrider 01:44 AM 04-29-20
作者: T.S:
我都係留返d錢買其他野算......

sorry我接受唔到
落咗PSN pre-order,無得退,唯有照玩住先。
細路翔 07:04 AM 04-29-20
W
拳王比變性人打爆個頭我反而覺得無問題

一代已經有講過佢仇家勁多出得嚟行預咗要還

但做瓜埋艾莉仲要死得咁無厘頭
我第一時間腦內bgm播出希望之花

布甸 08:15 AM 04-29-20
作者: maskrider:
落咗PSN pre-order,無得退,唯有照玩住先。
但 PSN 尋日退o左錢比我喎...
Sito 11:11 AM 04-29-20
作者: DevilElvis:
點解唔買得?打機咋喎
因為劇情好難頂,當然實有人接受到
Sar8 11:48 AM 04-29-20
我反而想知好鐘意一代睇到二代個劇情會唔會燒片
而家退訂哂少左粒花生
STRIFE 11:57 AM 04-29-20
作者: Sar8:
我反而想知好鐘意一代睇到二代個劇情會唔會燒片
而家退訂哂少左粒花生
第一集我係俾10分滿分
未出已期待,Ps3原版,ps4 remaster 都有買
呢集? ha ha ha
真!DC 12:49 PM 04-29-20
睇左少少結局文字劇透
覺得要傳達既訊息係ok
但點解要換操作角色同要跨性別
由手機版發出
Sgodkyo 01:10 PM 04-29-20
作者: 真!DC:
睇左少少結局文字劇透
覺得要傳達既訊息係ok
但點解要
搵左少少劇透都唔太明關 SWJ 咩事
而家即刻明晒

本身都係諗住一出即入, 而家都要諗諗
要比啲廠知SJW 唔係大晒
Head Shooter 01:35 PM 04-29-20
連香港人都接受唔到,我都係唔買啦

等睇review bomb
真!DC 01:44 PM 04-29-20
<等出左真係有玩過既玩家評價再決定
由手機版發出
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面