Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[MOB] 和風cardgame---あやかし陰陽録
leotam3 09:00 PM 06-22-12

官網:http://www.zynga.co.jp/service/ayakashi.html
wiki: http://goo.gl/UT4cJ <---臨時封閉中....
日本WIKI: wikiwiki.jp/ayakashi/ <----請COPY LINK到新WINDOW

有冇人玩緊? 有就一齊討論下啦
==========================
戰友[招待id]:
1)173868872286 sekai
2)136865273108 ハルチーノ
3)546659513320 Jasterhk
4)360501170225 鏡花水月
5)547251787618
6)RONALDRX 雄武英略
7)gafgsw ユキノ
8)7772468 シリウス
9)33605720657
10)gasara 餓沙羅

最好唔好打自己人, 撞左我唔負責任
詳細希望 09:15 PM 06-22-12
GAME ID:雄武英略
招待id:RONALDRX

滿滿的黑妖,易攻難守

尼幾日大成功活動成功令全隊MAX哂

兩日就將升都未升過既一轉女夜神轉生埋爆LV
leotam3 09:17 PM 06-22-12
作者: 詳細希望:
GAME ID:雄武英略
招待id:RONALDRX

滿滿的黑妖,易攻難守

尼幾日大成功活動成功令全隊MAX哂

兩日就將升都未升過既一轉女夜神轉生埋爆LV
抽唔到黑白妖, 打算玩守算
<--冇課金, d sp抽極都係d廢卡
Gnosis 07:32 PM 06-23-12
招待id: 136865273108 (ハルチーノ)

我好想抽中夜女神
傑斯特 09:22 PM 06-23-12
Game ID : Jasterhk
招待: 546659513320

努力收第六封印石
搶完人之後一分鐘都無就俾其他人搶
gsw 11:51 PM 06-23-12
招待:gafgsw (ユキノ)
leotam3 12:20 AM 06-24-12
終於突破萬5防, 向萬8防進發
希望快d有人撞牆+俾我搶錢啦
<===leader係轉生左既貧乏神, 可以搶多3x%錢
Eternal Wind 01:39 AM 06-24-12
Game id:鏡花水月
招待:360501170225

交涉次次都失敗
leotam3 02:55 AM 06-24-12
作者: Eternal Wind:
Game id:鏡花水月
招待:360501170225

交涉次次都失敗
咁易收人地點賺錢
windart 02:58 AM 06-24-12
招待id: 547251787618
Gnosis 03:30 AM 06-24-12
我不能接受

比課金廚用隱影戰機(終)打
leotam3 03:53 AM 06-24-12
作者: Gnosis:
我不能接受

比課金廚用隱影戰機(終)打
人地有米
冇課金真係好難玩, 一張課金隨時等於你2張牌

防已經堆過萬6....
向萬8進發
leotam3 12:21 PM 06-24-12
戰績:30勝30負
最近既15勝係今朝拎番來
FREDDY@o@ 03:55 PM 06-24-12
シリウス
leotam3 05:34 PM 06-24-12
係冇課金, 無料sp又抽晒(已經清到第四章),
冇勁卡(夜天使, 黑白妖果d)既情況下,
我係唔係應該quit game唔玩?
副deck得貧乏神同清姬(x2)叫見得下人.............
傑斯特 07:02 PM 06-24-12
作者: leotam3:
係冇課金, 無料sp又抽晒(已經清到第四章),
冇勁卡(夜天使, 黑白妖果d)既情況下,
我係唔係應該quit game唔玩?
副deck得貧乏神同清姬(x2)叫見得下人.............
data/com.zynga 入面有一個file係account登入資料
(有得backup真係可以做好多野)
我無料抽中過黑白妖

家下新開Game有契約鎖...好過份...
一早玩既乜都無
leotam3 07:06 PM 06-24-12
作者: 傑斯特:
data/com.zynga 入面有一個file係account登入資料
(有得backup真係可以做好多野)
我無料抽中過黑白妖

家下新開Game有契約鎖...好過份...
一早玩既乜都無
我果2個鎖左隻貧乏神番來
無料係一日一次果個?
傑斯特 07:19 PM 06-24-12
我果2個鎖左隻貧乏神番來
無料係一日一次果個?
係(同埋加挨拶pt10點抽一次)
Gasaraki 10:32 AM 06-25-12
作者: 傑斯特:
係(同埋加挨拶pt10點抽一次)
Game ID: Gasaraki
招待 ID: gasaraki

每日1130~1330 仲有一次
leotam3 10:53 PM 06-26-12
終於衝上2萬防b
仲有4k升值空間
gsw 11:04 PM 06-26-12
終於衝上2萬防b
仲有4k升值空間
有排先衝到
Gnosis 04:21 PM 06-27-12