Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
kyo353 11:21 PM 02-23-12
作者: 小黑:
玩PSV 果隻都玩到我停唔到手,59 $ 真係抵玩到爆炸
見到你隻鬼咁快既
後邊D關拎3個章難到爆炸
小黑 12:44 AM 02-24-12
作者: kyo353:
見到你隻鬼咁快既
後邊D關拎3個章難到爆炸
都係一時時好運
我而家玩到個地步已經係頂盡拎得兩個章,3個真係要用勁耐既時間先拎到
一小英口 02:08 AM 02-26-12
雙白金 - MOTORSTORM RC (PS3 & PSV)
59蚊, 打一次, 兩SET盃, 抵呀
7金8銀, 兩SET盃就變 14金16銀 (足夠升PSN lv9 ->lv10)
小黑 10:56 AM 02-26-12
作者: 一小英口:
雙白金 - MOTORSTORM RC (PS3 & PSV)
7金8銀, 兩SET盃就變 14金16銀 (足夠升PSN lv9 ->lv10)
我想知隱藏盃係咩?
同埋beat fd's record 點樣解
jaychow7w 06:24 PM 02-26-12
139,140白金
Marvel super hero squad:comic combat
Wipeout 2

隻wipeout 2好玩加易白金!
jaychow7w 06:26 PM 02-26-12
玩一次就2set白金?不過我未買維他......
2009 06:56 PM 02-26-12
Wipeout 2

呢隻MOVE GAME唔係難嘢嚟咩....
jaychow7w 10:51 PM 02-26-12
作者: Transformers:
Wipeout 2

呢隻MOVE GAME唔係難嘢嚟咩....
呢隻唔係racing果隻wipeout喎!同埋我只係用手掣玩。
一小英口 11:02 PM 02-26-12
我想知隱藏盃係咩?
同埋beat fd's record 點樣解
你有一個PSN fd 玩左其中一關會有個時間 (要佢個時間快過你既)
之後你玩得快過佢, 果個就係銅盃

隱藏盃
有個係喺playground 入兩次籃
有個係開兩部隱藏車 (射入10球足球 & 10次入籃 各有一架)

作者: jaychow7w:
玩一次就2set白金?不過我未買維他......
你喺其中一邊玩到白金 (或者同時進行都得, 個save 會自動sync的)
之後另一邊開番隻game, 會自動pop up 你喺第二部機打左既盃出黎
都幾爽架
tong21093126 10:59 PM 02-27-12
有冇人有玩Red Faction: Armageddon呀,隻game真係冷門到....

有既可唔可以幫我解果個復活獎盃

我psn: starboy2109
小黑 12:24 AM 03-01-12
隻MOTOR STORM 解唔到隻PITWALL 盃,係咪白金無望,我要高人指路
一小英口 02:37 AM 03-01-12
隻MOTOR STORM 解唔到隻PITWALL 盃,係咪白金無望,我要高人指路
我岩岩send左個你本身快過我既challenge 俾你 打10次就搞掂
小黑 06:27 AM 03-01-12
我岩岩send左個你本身快過我既challenge 俾你 打10次就搞掂

一陣開黎睇下試下得唔得先
kyo353 06:47 AM 03-01-12
白金左火影
最後D卡要估佢點出撞左勁耐
小黑 11:16 AM 03-01-12
一陣開黎睇下試下得唔得先
試左開game,見到你個msg sent from ps3
不過冇得beat 你個record..可能真係一定要快過自己既record 既賽道先得

我自己試埋del psv 個game再裝返都唔得...差8次=_=
草薙さん 12:13 PM 03-01-12
唔可以用副Account 玩十個慢record出黎
之後比主Account破返?
小黑 03:12 PM 03-01-12
作者: 草薙さん:
唔可以用副Account 玩十個慢record出黎
之後比主Account破返?
你主acc 快過佢就好似唔得
一定要第二個record 快過第一個record 先有得係pitwall 出現

我pitwall 上面全部都係 我快過人地,之後下面果堆就係果d頭15 名既record....
我明明都玩得好慢架啦
草薙さん 03:44 PM 03-01-12
你主acc 快過佢就好似唔得
一定要第二個record 快過第一個record 先有得係pitwall 出現

我pitwall 上面全部都係 我快過人地,之後下面果堆就係果d頭15 名既record....
我明明都玩得好慢架啦
即係要咁 ?
1) 主account: 龜速
2) 副account: 快龜速1秒b
3) 主account: I break your record la~
小黑 04:36 PM 03-01-12
作者: 草薙さん:
即係要咁 ?
1) 主account: 龜速
2) 副account: 快龜速1秒b
3) 主account: I break your record la~
就係要咁喇
LeUnG0o0 05:02 PM 03-01-12
就係要咁喇
咁即係一開始咩都唔做 就係拿拿林開acc攪左先@@
LeUnG0o0 06:38 PM 03-01-12
RO終於白金@c@
kyo353 07:34 PM 03-01-12
就係要咁喇
我上網睇D人話PITWALL可以重解...但係我玩D過左既都唔得
小黑 09:05 PM 03-01-12
作者: kyo353:
我上網睇D人話PITWALL可以重解...但係我玩D過左既都唔得
重解係咩意思先?
小黑 09:14 PM 03-01-12
唔知搞乜鬼個PIT WALL 都唔識郁咁既
小黑 09:43 PM 03-01-12
終於解到了,雙白金了
原來有個最簡單既方法,係PS3 上面開一個新PSN ACC
之後入RC 玩第一關,是但玩個龜速出黎,之後SEND 俾主ACC
之後主ACC 就會有個CHALLENGE 既郵件,狂玩同一關就得
但要注意係PSV 係會收唔到,一定要係PS3上面先會出現
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面