Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-21-12, 11:36 PM   #226
メか周瑜砲
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2010
http://www.youtube.com/watch?v=IQknB...ature=youtu.be
第一次win 皇帝
メか周瑜砲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-12, 11:53 PM   #227
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: メか周瑜砲 查看文章
女呂布vs女單

呢個大會睇落真係好好玩

舊 02-21-12, 11:54 PM   #228
wayne123789
newer

神呀~

引用:
作者: LR猫 查看文章
打咗狼顧12場
係輸比呢個
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120220150653
仲要係因為中場毒泉輸地形
我去金星睇人玩狼顧都係贏到開巷, 狼顧剎那進昇為金星村民deck

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
旺角有4間
仲有好旺角, 不過我覺得D機仲差過金雞
:
係喎, 漏咗呢間.

舊 02-21-12, 11:55 PM   #229
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: メか周瑜砲 查看文章
我想問下那張3頭是什麼呂布?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-12, 11:55 PM   #230
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: mark20hk 查看文章
我想問下那張3頭是什麼呂布?
2代EX呂布

蘿莉來的! (無誤

舊 02-22-12, 12:00 AM   #231
danny20041992

註冊日期: Mar 2011
今日贏咗場証增,但輸咗俾兩個霸王= =

舊 02-22-12, 12:53 AM   #232
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
http://www.youtube.com/watch?v=PkOgxrSL9Jk

狼顧連破
撤退數1

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 01:28 AM   #233
Gasaraki
Crazy Gamer
就死的不死物

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDArchanfel_Wong
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
嘉湖有咩???
出名人小

嘉湖新北江2樓
輕鐵樂湖站落往天耀方向行
過紅綠燈
見7-11 /海天堂 入去
上2層扶手梯

塵歸塵 土歸土 荷包銀紙歸老母
以上只屬個人意見 但不代表本人立場

PAD :168 341 449
金龍裡,金無神,銀無加,拉下龍手提防提防
Gasaraki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 01:54 AM   #234
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Gasaraki 查看文章
出名人小

嘉湖新北江2樓
輕鐵樂湖站落往天耀方向行
過紅綠燈
見7-11 /海天堂 入去
上2層扶手梯
正....我一個人玩晒
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 02:38 AM   #235
clscc

註冊日期: May 2011
http://3594.geeklabo.com/deckDisp/de...php?dkey=17616

呢副deck有冇問題

舊 02-22-12, 08:10 AM   #236
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
正....我一個人玩晒
係就好 la

好冼毛 ar

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 08:57 AM   #237
rancehui
才人薄命

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: clscc 查看文章
[/純腦內]對到馬單有d難度

舊 02-22-12, 09:17 AM   #238
gafstar
psv

引用:
作者: rancehui 查看文章
[/純腦內]對到馬單有d難度
用王悅

舊 02-22-12, 10:06 AM   #239
kameojisan

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: DavidH 查看文章
女呂布vs女單

呢個大會睇落真係好好玩
都話你想去玩架啦 =v=
話說我見而家改左ver. , 心郁郁的去左買孔明大練兵, 雖然只係20元, 之後先發現用唔着, 就後悔了......
不如畀咗你啦 ^^''

想玩就pm我啦 (講笑, AL完之前都唔好pm我)

舊 02-22-12, 10:07 AM   #240
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
張疾風我長期跟身中www

好旺角啲機應該好過金雞

第一下狼顧五知三成以下應該會死
咁大力???

我上次比人沖, 第2下沖我8智2成血都唔死
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 10:36 AM   #241
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
咁大力???

我上次比人沖, 第2下沖我8智2成血都唔死
隻礎至少都有兩成血 我本來想駁下沖唔死都比弓射死 點知沖死咗

鏟手遊保平安
舊 02-22-12, 10:41 AM   #242
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
隻礎至少都有兩成血 我本來想駁下沖唔死都比弓射死 點知沖死咗
第一下扣唔到5知3成呀?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 10:45 AM   #243
gafstar
psv

引用:
作者: b_boy 查看文章
各大大請澄清, 因資訊好混亂

舊 02-22-12, 11:23 AM   #244
xephon

註冊日期: Dec 2011
我見到有人放張EX姜維 $200
貴到hi hi
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 11:37 AM   #245
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
ex卡算把啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 11:40 AM   #246
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
90蚊玩77522大練兵,一場對面拔線,四場打番對面大練兵,唔係太想玩

舊 02-22-12, 11:43 AM   #247
wayne123789
newer

引用:
作者: kameojisan 查看文章
都話你想去玩架啦 =v=
話說我見而家改左ver. , 心郁郁的去左買孔明大練兵, 雖然只係20元, 之後先發現用唔着, 就後悔了......
不如畀咗你啦 ^^''

想玩就pm我啦 (講笑, AL完之前都唔好pm我)
$20,...算Q數啦.

引用:
作者: b_boy 查看文章
以我觀察, 係扣唔到

引用:
作者: xephon 查看文章
我見到有人放張EX姜維 $200
貴到hi hi
可能係上週日金禾那個無乜人知零宣傳比賽拿到的. 話時話我上網GOOGLE過都搵唔到資料. 順便同o個人聽咗我老點去了現場的師兄講聲SORRY
獎品明明係R SEGA的, 攪到好似好秘密地區人仕分寶.

舊 02-22-12, 11:52 AM   #248
wayne123789
newer

引用:
作者: 風音 查看文章
ex卡算把啦
老實說, ...如果我早知道+太遲不能爽約.....我一定會為卡盒+ex卡推咗朋友聚會.
EX卡唔係咁易取得, 張卡技能好特別另類, 好似把紅/紫色的技能加在綠色咁. 而且, 價錢一向唔差.

舊 02-22-12, 11:54 AM   #249
LR猫
ˊ_>ˋ

第四次六知扣八成( ´ ▽ ` )ノ

鏟手遊保平安
舊 02-22-12, 11:55 AM   #250
gafstar
psv

引用:
作者: wayne123789 查看文章
老實說, ...如果我早知道+太遲不能爽約.....我一定會為卡盒+ex卡推咗朋友聚會.
EX卡唔係咁易取得, 張卡技能好特別另類, 好似把紅/紫色的技能加在綠色咁. 而且, 價錢一向唔差.
x2

no time to get

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey (1C Company) neo 電視遊戲討論版 7 10-22-09 11:15 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 12:20 AM

手機版 | APP版