Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59 99 149  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
高級嘍囉 03:49 AM 01-19-12
作者: norip999:
有無人部3ds個叉電位接觸不良,
成日叉唔到電?

有無解決方法?
我用日版ndsi牛同埋usb線(係日本買嘅made in china伸縮線)叉電,未試過有問題。

條線設計有問題,伸完縮唔返哂,要用手卷幾下先掂。
蒼之星雲 09:18 AM 01-19-12
作者: skydream:
我去左信和問有無3ds usb充電線..問左2間..2間都話無....
新年要番大陸..搵唔到usb線既話...因為電壓就會無得玩>口<
JUSCO Living PLAZA有~
早幾日先買完,
條線有伸縮同冇伸縮版, $12/條
neo2046 05:08 PM 01-19-12
ニンドリ3月号
もう一つの付録はポスター

neo2046 05:11 PM 01-19-12
スーパーマリオ3Dランド ② 30s / 綾瀬はるか
http://www.youtube.com/watch?v=QLrojrPpjCo
作者: :

W!LL 08:46 PM 01-19-12
咁螢之光拍到
ZlWS 09:38 PM 01-19-12
作者: W!LL:
咁螢之光拍到
話畀人聽床上打 3D都NO PROBLEM
assy 10:40 PM 01-19-12
今晚係188 刷到will大同?君
岩岩轉左日版機唔該各位add 返我

0173-2004-7022
stonechi 11:01 PM 01-19-12
想問3ds, FIFA12 定 Winning2012 正d?
我打算買其中一隻感受3d足球樂趣~
W!LL 11:35 PM 01-19-12
作者: assy:
今晚係188 刷到will大同?君
岩岩轉左日版機唔該各位add 返我

0173-2004-7022
add左, 今日算刷得多人, 試過有幾晚一個人都刷唔到...
assy 11:59 PM 01-19-12
add左, 今日算刷得多人, 試過有幾晚一個人都刷唔到...
係呀,行一轉刷到10個,返屋企去吉吉島又有3個
W!LL 12:00 AM 01-20-12
近日幾隻想買既GAME都返得好小貨, 或者唔返貨, 好似: 心靈相機、怪盜R、彼方
反而D無諗過會買既: SD巾、Winning、Ace Combat間間game舖都大把貨
到底而家d game舖識唔識入3DS既game架?
佢地真係捉唔到任系主機既玩家想玩d咩game, 响其他主機平台好賣唔等於出响任記主機度一樣好賣架
AshleyYan 12:06 AM 01-20-12
我就都係一早訂定先,基本上無甩拖~
neo2046 12:32 AM 01-20-12
Nintendo 3DS - Mario Delivers a Holiday Gift to a Fan
http://www.youtube.com/watch?v=T_Z6FTOktVk
作者: :

DQGUNDAM 12:43 AM 01-20-12
近日幾隻想買既GAME都返得好小貨, 或者唔返貨, 好似: 心靈相機、怪盜R、彼方
反而D無諗過會買既: SD巾、Winning、Ace Combat間間game舖都大把貨
到底而家d game舖識唔識入3DS既game架?
佢地真係捉唔到任系主機既玩家想玩d咩game, 响其他主機平台好賣唔等於出响任記主機度一樣好賣架
佢地諗住入d大路game無死嘛,唔入/入極少量冷門game安全d
neo2046 01:18 AM 01-20-12
demo is available for 美版機 now
knob 03:32 AM 01-20-12
請問而家出面賣美版機同日版機幾錢左右?
美版機係咪最新得紅色未有白色?
thanks
assy 05:36 AM 01-20-12
日版升左價,美版無問
mk 大約 1500 連堆野, 淨機 14xx 要hori貼要加錢
美版得藍黑紅,歐版有白、粉紅 (玩唔到美版)
628 09:32 AM 01-20-12
作者: stonechi:
想問3ds, FIFA12 定 Winning2012 正d?
我打算買其中一隻感受3d足球樂趣~
i have not brought FIFA but only winning, however, WE 2012 improved alot compare to the last one, most required mode (ML / BAL / Champions league) are all there, ultimately, online game play against the others also... so for me, this is worth buying especially if you are a football mad...
irismong 11:14 AM 01-20-12
一過左15號, 0動力買新game~ 囉~
teealpha 11:29 AM 01-20-12
作者: irismong:
一過左15號, 0動力買新game~ 囉~
月尾隻bio呢?
我自己就要2、3月先有game買
irismong 02:26 PM 01-20-12
作者: teealpha:
月尾隻bio呢?
我自己就要2、3月先有game買
我唔玩包乞食的 = =
隻demo我連第一隻怪都過唔到
newlife2010 02:48 PM 01-20-12
各位版友大家好~
好耐冇打手提機...對上已經係NDSL, 仲要買左冇咩點玩過
近排玩PC隻LOL多, 不過打得多悶悶地, 又想玩返手提機
想問宜家出機大概咩價錢? 宜家日版機玩唔到美版GAME @@!?
我自己完全唔識日本, 所以宜家諗緊買日版OR美版 (我自己偏向美版)
我自己比較LIKE玩MARIO, RPG之類既GAME
大家有冇GAME介紹? 出機係邊到出好? 跟機有D咩包? 有D咩要注意?
唔該哂
irismong 03:29 PM 01-20-12
幾個POST前既文都唔爬下 sosad

作者: assy:
日版升左價,美版無問
mk 大約 1500 連堆野, 淨機 14xx 要hori貼要加錢
美版得藍黑紅,歐版有白、粉紅 (玩唔到美版)

宜家日版機玩唔到美版GAME @@!? < no!
出機係邊到出好? < 你自己相熟既舖頭
跟機有D咩包? < 可以上返www.nintendo.co.jp睇
有D咩要注意? < 買機一向要留意既野囉
teealpha 03:37 PM 01-20-12
作者: newlife2010:
各位版友大家好~
好耐冇打手提機...對上已經係NDSL, 仲要買左冇咩點玩過
近排玩PC隻LOL多, 不過打得多悶悶地, 又想玩返手提機
想問宜家出機大概咩價錢? 宜家日版機玩唔到美版GAME @@!?
我自己完全唔識日本, 所以宜家諗緊買日版OR美版 (我自己偏向美版)
我自己比較LIKE玩MARIO, RPG之類既GAME
大家有冇GAME介紹? 出機係邊到出好? 跟機有D咩包? 有D咩要注意?
唔該哂
而家出街的話一般都係$14xx日版機,美版平$100左右,特別色如紅、白色的話會貴幾十蚊
機同game都有分區,日、美版機同game唔可以互換亦唔可以連線(唔知有冇例外),而且兩邊eshop都係分開

出機攻略應該頭post會有
cknjoshua 04:15 PM 01-20-12
作者: B|WINS:
話畀人聽床上打 3D都NO PROBLEM
我成日係床上面玩

不過我唔會係床上面食野
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59 99 149  ... 最後

返回主題版面