Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第柒回 ≪請支持930封神紀≫ ◆
龍寶寶 08:04 PM 12-31-11
208新作:[風流]幾時會出?
tallken 09:11 PM 01-01-12
李健良 先生 訪問
http://www.gutmz.com/111230-01.html
豪傑公子 09:45 PM 01-01-12
作者: 龍寶寶:
208新作:[風流]幾時會出?
起碼完埋黑豹先~~
yeah yeah 11:57 AM 01-04-12
作者: gingq7:
有冇人爆下料發生咩事
其實我想知而家傳天子8對玉記影響個個多d
gingq7 05:52 PM 01-04-12
作者: yeah yeah:
其實我想知而家傳天子8對玉記影響個個多d
天子5衰到貼地都唔駛腰斬 (最後好似到200期+? 我中途已頂唔順cut了)
天子6好地地就被迫早完
天子7岩岩開始似d樣就腰斬

仲出天子8真係要諗過先.....
h0104788 11:16 PM 01-04-12
請問銅人畫集掂唔掂?
BOYBOYBOY 10:31 PM 01-05-12
明鬼個編簡直係垃圾,期期十幾頁咁呃法
淨係神朝+二公子秦國仲好啦
明鬼好樣衰

封神一早估到斬頭啦
拖左3期先出手
仲要話好快就封神3
Dangerous-boy 12:54 AM 01-06-12
作者: BOYBOYBOY:
明鬼好樣衰
唔知點解我每次在新聞中看到金正恩,就會自自然然聯想到墨尊明鬼了....
gingq7 08:49 PM 01-06-12
鐵將2月21日出, 班底不明....
yeah yeah 08:52 PM 01-06-12
作者: Dangerous-boy:
唔知點解我每次在新聞中看到金正恩,就會自自然然聯想到墨尊明鬼了....
明鬼出返黎我估會超型仔..
gingq7 08:53 PM 01-06-12
作者: BOYBOYBOY:
明鬼好樣衰

封神一早估到斬頭啦
拖左3期先出手
仲要話好快就封神3
都未算拖...
佢都要一對一先有機會斬頭
阿狗果面d神當佢係"猴子", 佢先可以1v1
反而大劍師唔知去左邊...
BOYBOYBOY 10:17 PM 01-06-12
都未算拖...
佢都要一對一先有機會斬頭
阿狗果面d神當佢係"猴子", 佢先可以1v1
反而大劍師唔知去左邊...
大劍出黎秒左一隻又返左去訓啦
dust11 11:02 PM 01-06-12
爆完蕃茄爆西瓜
gingq7 11:30 PM 01-06-12
作者: 豪傑公子:
起碼完埋黑豹先~~
黑豹幾時完? 想買最後一期留念
動漫遊戲迷 09:20 AM 01-07-12
黑豹幾時完? 想買最後一期留念
已出。結局的黑豹對鐵忠甚有向肥良(即第二部的開頭,第一部的開頭只是黑豹對殺手之墳)致敬。

整體黎講,黑豹的劇情講人間鬥爭就好,牽涉神神怪怪就不濟。

我不明白強極力量係強者的功力層次單位,定係某種力量的類型,上一期黑豹打黃河竟用強極力量四十六擊,但強極力量到了打萊因家族時已無強者使用。
Dangerous-boy 01:18 PM 01-07-12
看完刺皇的結局,看到嬴政和荊柯的兄弟情,不禁有點稀虛感覺湧上心頭....
綾小路雷太 01:34 PM 01-07-12
http://www.comicavenue.hk/

有冇人貼過?

十四號截止投票。

但現時問題係:排頭位既竟然唔係香港原創原著!到底呢個投票能否代表香港地標?

幫幫手投投票!

註:一人可以投十票~_~
信長 01:12 PM 01-09-12
1月10 早朝天下
張萬有會係受訪嘉賓
綾小路雷太 02:34 PM 01-10-12
作者: 信長:
1月10 早朝天下
張萬有會係受訪嘉賓
咪就係講樓上個POST
動漫遊戲迷 11:11 PM 01-11-12
作者: Dangerous-boy:
看完刺皇的結局,看到嬴政和荊柯的兄弟情,不禁有點稀虛感覺湧上心頭....
假如《刺.皇》能夠按編劇的原定計劃發展,我相信劇情會精彩得很,此情況如《三國驕皇》一樣,剛到戲玉便立即完結,浪費了好材料。

我覺得鍾英偉好像三条陸屬善於「活化」(翻新)傳統及經典,從而製造驚喜給欣賞者的編劇。
T.K. 02:58 AM 01-12-12
照原定計劃,就俾人估到刺殺係假架啦
而家係無描寫兄弟情太少,大家先估唔到
呢類pv形式,就算雷作都可以好精彩
碧咸廿三 12:47 PM 01-12-12
福龍的新公司DARK昨天正式開業~~~~
豪傑公子 05:32 AM 01-13-12
作者: 碧咸廿三:
福龍的新公司DARK昨天正式開業~~~~
咁舊福龍點?真係摺?
碧咸廿三 10:21 AM 01-13-12
作者: 豪傑公子:
咁舊福龍點?真係摺?
yes
kakajit 11:38 AM 01-14-12
我問過話第八銅人合訂會繼續出的...希望........
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面