Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
Rance 03:30 PM 01-11-12
都唔知重出唔出到....
野良猫 03:36 PM 01-11-12
作者: Rance:
都唔知重出唔出到....
出到嘅,話哂ps3都有
blackpighk 03:38 PM 01-11-12
ps3 x vita 連動個版乜都冇... 究竟乜野方式連線
ゆり 03:39 PM 01-11-12
作者: blackpighk:
ps3 x vita 連動個版乜都冇... 究竟乜野方式連線
佢唔係指save共用咩
小昭Teddy 03:41 PM 01-11-12
呢隻係吸引我買PSV既其中一個作品
快d出啦
ericwpk 03:54 PM 01-11-12
作者: ゆり:
佢唔係指save共用咩
[妄想] psv x ps3 online co-op [/妄想]

但我相信呢個 妄想唔難做到
( ゚ω゚)? 09:36 AM 02-28-12
3月出

http://www.play-asia.com/Dragons_Cro...n-70-4e66.html

Dragon's Crown
UTV Ignition Games

Compatible with PlayStation®Vita

No Region Protection

In stock on Mar, 2012. We do not charge your credit card before pre-orders are being shipped.
小黑 10:31 AM 02-28-12
GOOD NEWS ,3月份真係好,話說有好多GAME都仲未玩
魔璃 10:38 AM 02-28-12
不過日本冇寫3月出
鈴蘭 11:18 AM 02-28-12
我相信只係playasia亂寫
隻game太多人等 唔可能出之前一個月先話出
由手機版發出
ctmoduser 11:29 AM 02-28-12
仲係未決定到日版好定美版好
yeung2001241 11:41 AM 02-28-12
作者: 鈴蘭:
我相信只係playasia亂寫
隻game太多人等 唔可能出之前一個月先話出
由手機版發出
我可以話你知,佢係出行psv個時就話左3月出,美國個邊叫佢開訂的(因為我個fd係playasia做)
鈴蘭 12:18 PM 02-28-12
作者: yeung2001241:
我可以話你知,佢係出行psv個時就話左3月出,美國個邊叫佢開訂的(因為我個fd係playasia做)
竟然
但....無日版無意思架喎
Rance 12:55 PM 02-28-12
咁你順便問下你個pa frd隻xbox360日版同中文版三國無雙六點解放左o係個list度咁耐都仲o係度...
fantasy俊仔 01:42 PM 02-28-12
我只想知PS3日版幾時出
月牙火介 02:44 PM 02-28-12
咁官網都係寫2012春,希望真係3月出到
ericwpk 03:28 PM 02-28-12
但係到而家一 d 消息都無...................
強化人間ですの~★ 03:30 PM 02-28-12
作者: 月牙火介:
咁官網都係寫2012春,希望真係3月出到
呢D日期唔係興計財政年度架咩
ctmoduser 03:45 PM 02-28-12
春呢樣野, 春到5月都仲可以春w
魔璃 03:47 PM 02-28-12
作者: fantasy俊仔:
你唔講我都唔記得呢隻系仲有PS3版 ...
yeung2001241 04:30 PM 02-28-12
作者: Rance:
咁你順便問下你個pa frd隻xbox360日版同中文版三國無雙六點解放左o係個list度咁耐都仲o係度...
邊個list?我唔知點講佢聽,比條link ok? Dragon’s Crown日版未知幾時出,日本只係話可以訂住先
yeung2001241 05:07 PM 02-28-12
作者: fantasy俊仔:
ps3 應該都係3月中
801 06:34 PM 02-28-12
呢隻就好似,買部wii就只因朧村正,買vita就因為一早佢話会出Dragon Crown,
由手機版發出
Rance 07:21 PM 02-28-12
作者: yeung2001241:
邊個list?我唔知點講佢聽,比條link ok? Dragon’s Crown日版未知幾時出,日本只係話可以訂住先
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-3wb7.html
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-3wb6.html

當年pa寫佢同ps3版一齊出架嘛,放下放下咪又係無左回事
鈴蘭 07:21 PM 02-28-12
不過理論上唔可能美版早過日版出架喎呢隻game sosad
果間廠一向主力都係賣日本市場
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後

返回主題版面