Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-14-11, 12:26 PM   #1
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
隻god of war : ghost of Sparta有個位玩咗幾十次都過唔到,上網睇先知有邪道方法,一take過搞掂,依家爆咗機,整體難度較chains of olympus為高...
邊個位
呢隻難度其實都唔算高

舊 11-14-11, 07:38 PM   #2
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
引用:
作者: kyo353 查看文章
邊個位
呢隻難度其實都唔算高
差不多結尾,好似叫死亡幽谷,2隻大野+4隻會遁地嘅蛇女!呢隻蛇女係GOW入面最難纏嘅敵人.....
呢隻難度唔高,不過同chains of olympus比較,呢隻會有幾個位要試多幾次......

此篇文章於 11-14-11 07:41 PM 被 jaychow7w 編輯。
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-11, 08:57 PM   #3
jaychow7w

120白金達成--god of war : ghost of Sparta
舊 11-14-11, 09:25 PM   #4
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
差不多結尾,好似叫死亡幽谷,2隻大野+4隻會遁地嘅蛇女!呢隻蛇女係GOW入面最難纏嘅敵人.....
呢隻難度唔高,不過同chains of olympus比較,呢隻會有幾個位要試多幾次......
我個人就覺得第1次遇到蛇女最難搞
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-11, 01:19 AM   #5
jaychow7w

引用:
作者: T9P2L 查看文章
呢個位反而符碌一次搞掂.....蛇女最煩係無得捉,而且2招攻擊都好難避......
舊 11-15-11, 03:09 PM   #6
kyo353
Game Master

引用:
我唔記得係邊一集,第一次遇到隻唔知咩怪
死左之後又要睇多次條片,勁煩

舊 11-15-11, 07:38 PM   #7
T9P2L

引用:
作者: kyo353 查看文章
我唔記得係邊一集,第一次遇到隻唔知咩怪
死左之後又要睇多次條片,勁煩
你講果part係唔係chain of olympus最後個女boss, 我印像中只係呢part死左要再睇片
舊 11-16-11, 11:07 PM   #8
kyo353
Game Master

引用:
你講果part係唔係chain of olympus最後個女boss, 我印像中只係呢part死左要再睇片
唔係呢隻呀,不過呢條片睇幾次有杯所以局住要睇

舊 11-17-11, 03:17 AM   #9
jaychow7w

引用:
T9兄,以你嘅實力,玩GOW應該無幾多位會死,唔知係邊part都好正常
舊 11-17-11, 10:20 PM   #10
T9P2L

引用:
T9兄,以你嘅實力,玩GOW應該無幾多位會死,唔知係邊part都好正常
kin兄你太抬舉了
舊 11-21-11, 08:36 PM   #11
jaychow7w

121白金達成--tomb raider:legend

論壇跳轉

現在的時間是 06:29 AM

手機版 | APP版