Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
國家隊討論區>2012 歐國盃香港直播權比NOW TV拎o左~~
DevilElvis 12:28 PM 06-16-11
如題,Bid tender果面o既 fd通知我的
jason_kasim 12:38 PM 06-16-11
係香港睇波真係件好痛苦的事
好彩自己仲貢緊now
老豆貢緊有線
(=v=)b 01:16 PM 06-16-11
我得now~讚好~
Gundam MK-2 02:06 PM 06-16-11
對我無影響
因為一向兩邊都睇~
sugihara 02:31 PM 06-16-11
睇開廣東體育,無影響
Gundam MK-2 02:33 PM 06-16-11
作者: sugihara:
睇開廣東體育,無影響
你都歸化左,呢個topic無你份,閃啦(笑)
ahleung 02:42 PM 06-16-11
作者: DevilElvis:
--
如果未正式公佈既, 你講出黎有無問題架?

啱啱就黎到期想cut (上年已經想cut, 但俾佢個自動續約屈左1年......... ), 我諗都係cut左先, 到時睇價錢再裝.
DevilElvis 04:07 PM 06-16-11
作者: ahleung:
如果未正式公佈既, 你講出黎有無問題架?

啱啱就黎到期想cut (上年已經想cut, 但俾佢個自動續約屈左1年......... ), 我諗都係cut左先, 到時睇價錢再裝.
當然無,都唔算係股價敏感資料~~

何況都差個簽名
sugihara 01:36 AM 06-17-11
作者: Gundam MK-2:
你都歸化左,呢個topic無你份,閃啦(笑)
有得聽丁偉傑架
DevilElvis 02:34 AM 06-17-11
查實廣東體育台係咪上網睇only,有冇好似世界盃咁加隻天線可以收到?
sugihara 04:58 PM 06-17-11
我.......係直接返大陸睇......
DevilElvis 05:07 PM 06-17-11
作者: sugihara:
我.......係直接返大陸睇......
哇,好堅強,有冇HD的??
Q頭 05:42 PM 06-17-11
world cup is the best...
why people always like europe cup
Gundam MK-2 05:45 PM 06-17-11
作者: Q頭:
why people always like europe cup
因為歐洲D強隊多
而且大家平時睇嘅都係歐洲各大聯賽嘛~

仲有,歐國杯久唔久會爆下大冷
DevilElvis 06:15 PM 06-17-11
話晒都足球界盛事,又多熟球星,唔睇5、6月好悶
Q頭 06:26 PM 06-17-11
話晒都足球界盛事,又多熟球星,唔睇5、6月好悶
how much nowtv?
sugihara 06:28 PM 06-17-11
不過又諗起聖鬥士果屆,場場悶到嘔

哇,好堅強,有冇HD的??

不過廣東台好呀,又跟香港譯名~
DevilElvis 06:37 PM 06-17-11
how much nowtv?
唔知E家幾錢,我就幾平~~$128兩個月
mario0606 11:23 PM 06-17-11
世界杯點計都要成4年先有一次,歐國杯多少都填左依4年既其中一點空缺
歐國杯雖然注目度比世界杯差一點,不過由於歐洲足球平均水平較高
某程度上比世界杯有更多傳統強隊直接對決,而且歐國杯黑馬跑出機會比世界杯多
仲有當然係香港人本身睇開歐洲聯賽吧!
Iro 12:43 AM 06-18-11
美洲國家盃啲強隊會hea踢 歐洲國家盃就比較少見
DevilElvis 08:41 PM 07-18-11
Release~~有何輝講波

http://www.facebook.com/media/set/?s...4.106167145008
mario0606 09:03 PM 07-18-11
作者: Iro:
美洲國家盃啲強隊會hea踢 歐洲國家盃就比較少見
依家睇返依句,真係好微妙
syncmaster 06:45 PM 07-19-11
係咪超勁至尊宇宙無敵體育組合先有得睇...
mario0606 06:50 PM 07-19-11
上屆好似都係NOW,唔知會唔會分返3場比TVB呢?
Peter仔 07:05 PM 07-19-11
NOW TV 新推的一個體育組合就有得睇,
舊有客戶就不知道,我不久前才續約,不知有冇得睇
1 2 

返回主題版面